Skip to content

A buja nej

Drága kis nejem tudja hogyan kell oboázni. De mintha nem szeretné és csak az én kedvemért csinálná, igen ritka alkalmakkor van benne részem. Nem jó ez így! Én imádom és rendszeresen nyalom a popsit, puncit. Természetesen élvezésig.

Egy nap, gonosz tervet eszeltem ki. Elkezdtem unottan, szarul nyalni. Kerültem a popsit. Nem hogy nyalni, érinteni sem érintettem. Pedig az igazi orgazmust úgy éli át, ha az ujjam tövig a popsijában van. A puncit is csak kelletlenül bökögettem a nyelvemmel. Hamar elérkezett az idő, amikor erről beszélnünk kellett. Azt mégsem mondhattam neki, hogy majd ha leszopsz rendesen, te is simogatod a fenekemet, esetleg még az ujjadat is belém dugod cumizás közben, akkor én is kinyallak téged rendesen. Csak annyit mondtam, hogy mostanában így van kedvem. Persze sértődés lett. Próbáltam megértetni vele, hogy heti legalább egyszer szeretném ha leszopna, nyilván nem lett belőle semmi. Már nem emlékszem pontosan hogyan kezdődött, de egy alkalommal visszatért a ritka alkalmak egyike, és kaptam egy finom orálozást. Engedte a szájában elélvezni a faszomat. Csak az ujjazás, azt mintha meg sem hallaná. Hálából rendesen kinyaltam. Úgy ahogy én is szeretem. De popsi érintés nélkül. Néhány hétre rá, valahogy rávette magát és megujjazott, miközben szopott. Nagyon tetszhetett neki az élveztem, mert sokáig kényeztetett még az élvezésem után is. Na most aztán megkapta! Akkorát élvezett, mint azelőtt. Végre élvezhettem az orgazmusát én is. Sejmes popsiját nyalhattam végre.

Azóta, ha kíván egy jó kis nyalakodást, betérdel a lábaim közé, istennőhöz méltóan leszopd, majd huncut szemekkel akcióra hívja popsinyaló kutyuskáját.

Már tudja, hogy ha kapni akar, adni is kell!