Skip to content

A csajom perverz faterja

Az egész úgy kezdődött, hogy a csajom elhívott magukhoz a nyári szünet alatt. Egyik délután elment a barátjához és én itt maradtam az apjával és az anyjával. Épp az ágyon feküdtem és azon gondolkodtam, hogy a csajom házába még úgyse maszturbáltam, mi lenne ha kipróbálnám. Lementem a hűtőhöz és kivettem egy virslit. Feljöttem és leültem a gép elé, hogy chateljek és egy idő után elkapott a vágy!

Kikapcsoltam a gépet és felültem a számítógépes asztalra. Elkezdtem sztriptízelni /előtte persze bezártam az ajtót, de nem kulcsra/először a melltartó, aztán a tanga. Elővettem a virslit és feldugtam. NAGYON jó érzés volt kezdtem közeledni az orgazmushoz, mikor hallom hogy jön valaki, de annyira élveztem, hogy nem hagytam abba. Nyílt az ajtó és egyszer csak azt veszem észre, hogy a csajom apja benéz az ajtón és megszólal:

– Bocs, ha zavarok, de te mégis mit csinálsz itt?

– Háááát! Semmit.

Ekkor meglátta a virslit és azt mondta:

– Az enyém hatalmasabb!

Erre nagyot néztem, hogy mi van?! Ez most mit akar?? Aztán becsukta maga mögött az ajtót és elkezdett vetkőzni. Én mondtam, hogy most ezt, hogy is képzeli, de nem érdekelte mit mondok. Már anyaszült meztelen volt mikor odalépett hozzám és befogta a szám. Kivette a kezemből a virslit és helyette a saját faszát tette oda. Még csodálkozásra sem volt időm mikor belém hatolt.

Nem akartam, de mikor megtette nagyon élveztem. Nem sikítottam ezért elvette a kezét a számról és szép lassan elkezdte a melleimet cirógatni! Eszméletlen jó érzés volt, és akkor belegondoltam mi lesz ha az anyja benyit? De kintről hallottam ahogy kiabál, hogy:

– Elugrom a boltba 1 óra és jövök!

Fellélegeztem! Elkezdett a hapsi csókolgatni, de én is visszacsókoltam! Nagyon jó érzés volt! Sex után még kinyalt. Teljesen felizgultam és úgy gondoltam ezt a sok szépet viszonoznom kell. Lecsúsztam az asztalról és a faszát a számba vettem. Nagyon jó íze volt! Láttam, hogy kezdi egyre jobban élvezni, és akkor a számba élvezett! Lenyeltem, az első geci ami lement a torkomon. Finom volt, akartam még de azt mondta majd legközelebb. Utána felöltöztünk és Ő elment dolgozni.

Azóta mindig ha jövök a barátnőmékhez minimum egyszer megtörténik. Nem nagyon tudok a neje szemébe nézni, de az öröm elfeledteti velem az egészet. Csak sajnos az első alkalomkor nem használtunk óvszert és ennek meg lett a következménye!

Egy hónap múlva kiderült, hogy terhes vagyok és ezt elmondtam neki. Azt mondta vetessem el, különben vége mindennek! Annyira élveztem a szexet vele, hogy elvetettem a gyereket! Elkísért. A szüleim nem tudtak semmit! Ő fizette az egészet, meg mindent. Nagyon kedves volt velem. Azóta is együtt vagyunk amikor csak lehet. Apucikám kezdett sejteni valamit, de a végén mégis lecsillapodott, mert a csajom apja /kedvesem/ elhitette vele, hogy csak szeretnék minél több időt együtt lenni a volt osztálytársammal. Még a mai napig élvezzük a kellemesen együttöltött pillanatokat!

Már 3 éve tart de még mindig nem mondtam el senkinek. Ez a mi titkunk, és most már a tiétek. Remélem megőrzitek és nem kürtölitek szét. Előre is köszönöm. A szex vele a legjobb. De persze ezt csak a neje és én tudom……!!!⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️