Skip to content

A mostoha anyám és a műfasz

Első pszichológia órán az Oedipus komplexusról tanultunk. Nem hittem benne egy percig sem.Micsoda baromság! Hogy egy fiú tényleg meg akarja dugni a saját anyját!Ez hülyeség.. sőt egy nagy mese! Még csak gondolni sem gondoltam arra hogy az anyámmal dugjak! Igaz, hogy szexinek találtam. Legalábbis addig nem gondoltam ilyenre amíg egyszer olyanon kaptam rajta, amit csak pornófilmekben látni. Valószínűleg csak pár órával később számított arra hogy hazamegyek.

Én is úgy terveztem hogy későig kimaradok. A lánnyal akit már fűztem egy ideje, azzal találkoztam. Egész jól alakultak a dolgok. Szerencsétlenségemre mikor már abban a hitben voltam hogy lesz az egészből valami, a kis kurva megpaskolta az arcomat és azt mondta hogy el kell mennie. Mit tehettem volna? Így hazamentem és ott találtam anyámat teljesen meztelenül, amint éppen egy fekete 25 centis műfaszt nyomkodott szélesre tárt pinájába. Nem hallotta meg hogy beléptem az ajtón. Csak álltam ott nyitott szájjal és néztem amint anyám a műanyag faszt lassan és finoman ki be dugdossa lucskos, szőrtelen pinájában. Igen, ahogy mondtam, szőrtelen teljesen, kibaszottul szőrtelen!
Anyám pinája olyan kopasz volt mint egy csecsemő segge! . Naponta kell hogy borotválja ha ilyen rohadtul sima! Soha az életbe nem láttam még ilyen csupaszságot! Soha nem hittem volna, de most itt állok és bámulom anyámat, mialatt fekszik az ágyon szétnyitott lábakkal és egy hatalmas, műbrékóval. Faszom rohadt gyorsan életre kelt! Figyeltem hogy teljesen csupasz volt mindene? Nos igen, így teljesen jól láthattam mindent rózsaszínű melleit, meredező mellbimbóit, puncinedveinek apró cseppjeit a szeméremajkainál amik körülölelték azt az irtózatosan nagy műbránert. Hangosan sóhajtozott, mintha ezzel is fokozná magának a szexuális élvezetet, majd gyorsítani kezdett a kezével, ami miatt az a hatalmas műanyagfasz is sebesebben mozgott kielégületlen lyukában. még most is beizgulok ha arra gondolok amit akkor láttam. A szexi, pucér anyám maszturbál előttem mint egy XXX filmben. Nem tudom miért gondoltam régebben azt hogy nem szokott ön kielégíteni.
Már több éve hogy ő és apa elváltak és anya még mindig egy vonzó, csinos nő volt. Azt hiszem ez egy régi gátlás miatt van, hogy sohasem mertem erre gondolni. Most pedig ott álltam az előszobából a nappaliba vezető ajtóban, teljesen felizgulva, miközben néztem a saját anyámat amint lassan és érzékkel dugja magát egy, az én farkamnál legalább 5 centivel hosszabb műfasszal. Meglepődve felsikkantott, majd felállt. A műbráner még mindig mélyen benne volt kopasz puncijában, de a legnagyobb része eltűnt a szemem elől mikor összezárta a lábát.
– Peti! zihálta- Mit csinálsz itthon?
– Anya! válaszoltam gúnyosan Mit csinálsz Te itthon?- arca, ami még mindig fiatalabbá tette a koránál, elvörösödött.
– Uhmm Nem tudomm Nem vártalak haza ilyenkor Kicsit óvatosabb lehetnél. Bárki könnyen besétálhatna ide és teljesen felizgulhatna attól amit csinálsz mint például én. Odasétáltam a kanapéhoz és a térdei köze tettem a kezemet. Automatikusan szétnyitotta a lábait, amitől újra a szemem elé került a hatalmas, fekete fallosz. Kb. 5- 6 cm lógott ki szőrtelen pinájából. A többi mélyen a vaginájában rejtőzött és mivel seggével ide- oda mozgott a heverőn, biztos jól érzete magát a csupasz pinusa.
– Fantasztikus puncid van anya! susogtam. Térdeltem és arcomat combja belső oldalához dörzsöltem. Lassan elkezdtem körözni a térdeinél, de gyorsan folytattam munkámat, egyre beljebb haladva váladékaitól borított combjain, amíg fejem nem érintette meg a műfasz végét. Anya úgy sóhajtozott mintha agóniában lenne, bár biztos voltam benne hogy ezek a sóhajok inkább az intenzív élvezet eredményeként röppentek el ajkairól, mint a fájdalomtól, különösen mikor csípőjét elkezdte körbe- körbe mozgatni miközben pinájából folyt kifelé a nedve.
– Uhhh Peti! zihálta anyám Nem kellene ezt csinálnod a saját anyáddal, édesem! A régi dolgok jutottak eszembe, hogy nem szabad ezt csinálnom, de mikor egy pillantást vettettem pinájára, tudtam hogy meg kell tennem. A szart sem érdekel hogy szabad- e vagy sem! Odanyúltam és megragadtam a műbráner végét és kihúztam anyámból. A hosszú vastag, feka fasz egy hangos cuppanással hagyta el anyám vagináját, ami nyilvánvalóvá tette hogy pinája teljen lucskos.
– Anya, hagyd hogy kitöltsem a benned tátongó űrt valami jobbal suttogtam Nem szeretnél valami élethűbb dolgot, mint ezt a hideg, műanyag segédeszközt?
– De! Igeeeeen, kedves! Mindíg is úgy gondoltam hogy egy szexőrült vagy!! válaszolta. lábait széttárva visszafeküdt a sezlonyra, egyik lábát a padlóra tette, a másikat pedig feltette a kanapé támlájára. Szexéhesen bámultam lucskos, nyitott, rózsaszínű lyukát, mialatt levettem a ruháimat, majd letérdeltem szétnyitott lábai közé. Mikor anyám meglátta a farkamat, szemei kikerekedtek.
– Oh Peti! Nem tudtam hogy neked ilyen szép nagy faszod van, baby! zihálta, miközben lenyúlt és megfogta merev péniszemet.
– Ez csodálatos!!
– Mond el hogy mennyire akarod! vigyorogtam kajánul könyörögj érte!
– Igen, könyörgök! Dugj meg Peti kérleeeeek! Dugd be fiatal, merev faszodat anyuci puncijába és dugj meg!! Eleget akartam tenni anyám szemérmetlen lelkesedésének, amit faszom látványa okozott. Éppen készültem hogy farkamat belerakjam amikor egy ötlet villant meg az agyamban.
– Meg foglak dugni!!! . Jól meg foglak kefélni!!! vigyorogtam, mialatt a gyönyörűséges pináját bámultam kiéhezve De először egy kis kóstolót veszek! A szeme a gyönyörűségtől, mikor rájött hogy ki fogom nyalni a pináját. Letérdeltem a nyitott combjai közé és arcomat egészen közel raktam csupasz pinájához.
– Jó az illatod anya! Nagyon jó!! sóhajtottam, mikor éreztem a női hüvelyváladék számomra oly izgató illatát. a nyelvemet és végigfuttattam a kopasz cunci szeméremajkain, közben ízlelgettem a forró húst a nyelvem hegyével. Soha nem nyaltam ezelőtt csupasz pinát így ez teljesen új volt számomra. Olyan volt mintha egy kislány cunciját nyaltam volna. Uhmmmmm.
– Mélyebben Peti, te kis nyalógép! Nyald mélyebben! Nyald anya cunciját erősebben!!!
– Oké ! vigyorogtam, becsúsztatván kezeimet csupasz, izgő mozgó segge alá Te kérted! Kértem hogy nyissa szét a lábait olyan szélesre amennyire csak lehetséges és benyomtam a nyelvemet a lucskos nyílásába, nyalva és szopva a vágását mint egy őrült!
– Ohhh! Igen! Peti! Ez fantasztikus! sikoltott anyám, mikor arcom hozzányomult puha, selymes szeméremdombjához. Válaszul majszolgatni kezdtem csupasz pinájának ajkait és nyaltam a csiklóját.
– OOOOOooo! Igeeeen! Peti aranyom!!!! Nyaljál mééég! Tegyél úgy mintha az egyik szexi barátnőd pináját nyalnád! Igeeen!
Válaszomat belenyögtem a pinájába, túl elfoglalt voltam ahhoz hogy rendesen válaszoljak neki.
– Uhhhhhh! Igen nyald anyád csiklóját! Nyald erősen! visította, miközben közelebb nyomta arcomhoz pináját. Mialatt nyaltam a finom puncit, szörcsögtem és cuppogtam az élvezettől.Nem voltam kezdő a nyalásban, amire anyám nemsokára rá is jött. Mikor egy lány nem hagyta hogy megkeféljem, akkor ez volt a legjobb amit csináltunk.
Úgyhogy rengeteg tapasztalatom volt ezen a téren. Tudtam pontosan, hogy mikor kell szopogatni, mikor kell harapdálni és mikor kell valóban erősen nyalni. Anyám orgazmusa nagyon gyorsan jött, mikor nyelveztem a klitoriszát és államat lucskos, izzadó pinájába nyomtam. Szája hirtelen kinyílt és egy hangtalan sikoly hagyta el az ajkait amikor az élvezés hullámai végigrohantak a testén. Elkezdett vadul vonaglani de szorosan tartottam őt a seggénél fogva és számat az élvezés ideje alatt is folyó pináján tartottam.
– Igeeen, Peti!! Elélvezek!!! sikította. Nem bántam hogy a szomszédok bármelyik pillanatban berohannak, arra gondolván hogy valakit megöltek, mert olyan hangosan sikoltozott. Lassan lenyugodott és elterpeszkedett a kanapén. Letöröltem nedveitől csúszós arcomat és rávigyorogtam.
– Jézus Mária Peti! Hol tanultál meg ilyen jól nyalni baby?- mosolygott.
– Tudod anya, nemcsak csókolózni és tapogatni szoktuk egymást a randevúkon! vigyorogtam
vissza.
– Hát tényleg nem ! mondta. végigtapogatta meredező faszomat a szőrös szeméremdombtól a makkomig. Előrehajoltam és ujjaimat végigfuttattam a fényes pinán, érezvén hogy váladékai benedvesítik a tenyeremet. Szétnyitotta a lábait így kihasználtam az alkalmat hogy részletesen megvizsgáljam anyám pináját. Szőrtelen duzzadt pinusának látványa nagyon izgató volt. Teljes szeméremdombja pirosas volt energikus nyalásom miatt és szeméremajkai szélesre voltak nyílva, úgyhogy láthattam fenséges, rózsaszínű húsát a hüvelyében. Sohasem láttam még életemben ilyen faszmerevítő látványt. Pinája szó szerint könyörgött egy faszért. Lucskos és duzzadt csak arra vár hogy megkeféljék. Anyám szemébe néztem és ettől még duzzadtabb és keményebb lett a pöcsöm.
– Gyere ide! suttogta- Itt az idő hogy ideadd anyádnak azt a hosszú farkadat! Odanyomta makkomat a pinája bejáratához. Egyik kezének ujjaival szétnyitotta a szeméremajkait, és széthúzta őket jó szélesre. Ezalatt a másik kezével csillogó, nagy makkomat egyenesen bevezette nyitott pinájába. Mikor éreztem hogy ajkai körülzárják a faszomat előregörnyedtem és éppen amikor ezt csináltam anyám csípőjét felém mozdította Az eredmény fenséges volt! Péniszem úgy csusszant be a lucskos pinába mint kés a vajba, olyan mélyre merült, hogy golyóim a segglyukához ütődtek.
– Igeeen! jajgatott. Istenem, olyan jó mélyen vagy Peti ! Gyerünk ! Igeeeen! Dugjál erősen ! Egy hihetetlen pillanat volt számomra. Lebámultam és láttam hogy farkamat teljesen magába foglalja saját anyám pinája! Azt hiszem a kora miatt volt, hogy egy kicsit hosszú volt a lyuka, de meglepően szűk. Faszom kitöltötte szétnyílt duzzadt pináját. Megfeszítettem péniszemet benne, hogy érezzem csodálatosan forró, szűk lyukát mielőtt elkezdeném a mozgást.
– A szarba anya! Szűk vagy! lihegtem, mialatt farkamat úgy ölelte körbe pinája mint egy száj.
Olyan volt mintha egy segglyukat dugtam volna, olyan rohadt szűk volt!
– Csak kúrjál meg Peti! utasított, mialatt megemelte a csípőjét. Nyilvánvalóan nagyon kielégületlen volt. Nem volt bátorításra szükségem hogy megtegyem amit kell. Anyám arckifejezése megadta a kellő bátorságot.
– Rendben van, meg foglak dugni! ziháltam, majd becsúsztattam mindkét kezemet a köröző segge alá. ujjaimat a lágy, kerek segglyukába és belenéztem csillogó szemeibe. Tartsd szorosan anya! Olyan egy dugás lesz hogy egész életedben emlékezni fogsz rá! Elkezdtem dugni hosszú, erőteljes lökésekkel, vad energiával ki be csúsztattam faszomat pinájában, amitől teljesen bezsongott. Összeszorítottam a seggemet és olyan mélyen basztam váladékkal kitöltött pináját amennyire csak tudtam. csak sóhajtozott az élvezetektől. Kezeit a seggemre rakta és közelebb húzott a lágyékához, miközben úgy keféltem mint egy őrült. Nemsokára elkezdett hangosan nyöszörögni, sóhajtozni.
Arcára pillantva láttam hogy mindjárt egy újabb orgazmusa lesz így folytattam pinájának erőteljes baszását. Mikor az élvezet újra elérte, éreztem hogy pinaizmai összehúzódnak.
Gyorsítani kezdtem, és még mélyebbre dugtam farkamat, egészen a méhéig felnyomtam a dákómat.
– Dugjál ! Mindjárt elélvezek baby! Igen, igen, dugjál még . Mooost élveeeezeeek!!! sikította. Össze szorította pináját dugattyúzó faszom körül, és ide oda mozgatta seggét.
Mialatt élvezett folyamatosan keféltem.
– Ez az anya! lihegtem. Már az orgazmusa vége felé közeledett éreztem hogy már én sem bírom soká. Pinája megrázkódott a pélóm körül, golyóim össze szűkültek és gecim elkezdett kilövellni anyám pulzáló vaginájába. Eszméletlen nagyot élveztem! Soha nem volt még ilyen heves orgazmusom ezelőtt, de eddig még nem is basztam meg vad, kielégületlen anyámat. Feküdtünk hosszú ideig és a jövőről beszélgettünk.
Megállapodtunk, hogy a bűntudat ellenére folytatni fogjuk, mivel az élvezet amit nyújtottunk egymásnak sokkal fontosabb számunkra, falosszom lekókadt és kicsúszott anyámból, megfogta a kezemet és a hálószobájába vezetett.
Mondanom se kell hogy petyhüdt dákóm nemsokára újra meredezni kezdett anyám forró, szopó szájában. Ötször vagy hatszor kellett azon az első éjszakán megdugnom. Olyat is csináltam amit egyik előző párom se engedett meg megdugtam a segglyukát. És anya szerette! Én is ! Sokkal szűkebb és mélyebb volt mint a pinája és így kefélés közben tudtam játszani nedvedző lyukával is. Azóta felfedeztem anyám rajongását fiatal faszom iránt, azóta nem randevúzgatok már olyan sokat. Miért rohangáljak fiatal lányok után mikor a saját szexi anyámmal is tudok egész éjszakán át szeretkezni? Mindemellett anyám se használja többé a nagy fekete műfaszt.