Skip to content

A nejem egy kibaszott kurva

Ez a bizonyos kérdés tegnap éjjel hangzott el egy panel lépcsőház egyik lakásának bezárt bejárati ajtaja előtt. Az ajtó előtt a féltékeny férj állt, a bezárt ajtó mögött az előszobában állva két ember hallgatta a számonkérést : a hűtlen asszony meztelenül és ….ÉN.

Elég meredek helyzet, nemde drága Naplóm? De had finomítsam egy kicsit a dolgot. A helyzet sokkal rosszabb és komplikáltabb mint az elsőre látszik. A férj valójában egy válófélben lévő leendő exfér, aki pár hónapja költözött el otthonról. Ám ez nem ment fel engem. Ugyanis ezt a kérdést valójában nem nekem kellett volna végighallgatnom, hanem a hölgy kvázi állandó szeretőjének, aki történetesen az egyik legjobb spanom. Titkos viszonyukba csak engem avattak be, az összes közös ismerős és barát közül egyedül én tudtam, hogy már régóta együtt vannak. Bizalmukba fogadtak, én is jóban lettem így a nővel. Gyakran beszélgettünk hármasban, sőt néha külön is eltrécseltem a csajjal. Egy kedves, csinos teremtés, 25-30 között. Egy kurva jó csaj. Laci barátommal mindig egyezett az ízlésünk nők terén is. Igenám, csakhogy van vmi , amiről én sem tudtam. Laci spanom halálosan féltékeny, de ezt nekem sosem mondta. Még rám is az, és ezt a csajtól kellett megtudnom. Konkrétan tegnap este. Sms-eket mutatott a telefonjában, amik arról szóltak, hogy nem túlságosan díjazza ha mi kettesben vagyunk és dumálunk. Mellékesen jegyzem meg, h ezen teljesen ledöbbentem, mert úgy hittem vagyunk olyan viszonyban Lacival, h nem feltételezi rólam, h lecsapnám a kezéről kedvesét. És jól is feltételezné ! Még az elején tisztáztuk a leosztást, mikor bemutatta nekem a nőt.

Akkor mégis hogyan keveredtem ebbe a szituba? Elmondom, kedves Naplóm.

Hetek óta nem jártam otthon és Laci spanom is utazgatott a világban ide oda, így már jópár hete nem találkoztunk. Mikor hazajöttem, első dolog volt, hogy felkeressem, de csak a nőt értem el és mondta, h Laci csak pénteken ér haza. Egyből láttam Adrin, h valami nem stimmel, kurva szar kedve van, nincs is kedve beszélgetni. Végül bementem hozzá az irodába, leültem és rámzúdította az összes lelki baját. Hogy épp túl van az első válóperes tárgyalásán, az ügyvédje el sem jött, Laci nincs itthon és ha itthon lenne sem lenne benne köszönet, mert nem áll ki mellette, úgy érzi nem támogtja úgy ahogy elvárná és folyton hangoztatja, h ne miatta váljon el. Meg egyébként is alig találkoznak mostanában, nem törődik vele , magányos, testileg és lelkileg teljesen kielégítettlen stb stb. Én hallgattam , hallgattam az irodai fotelben. Másnap este elmentem imára, ahol már Laci és Adri is ott volt. Megörültünk egymásnak, de csak egy pár szót válthattunk a barátommal, így megbeszéltük hogy másnap, azaz ma találkzunk egy kocsmában és végre dumálunk. Este ima után Laci lelépett azzal , h dolga van siet, így én elkísértem egy darabon a nőt, mert egy felé lakunk. Azt mondja, hogy nagy szüksége lenne most egy barátra, egy beszélgetésre, mert annyira zaklatott, hogy elmondani sem tudja és hogy felmennék -e hozzá. Nem tartottam vmi jó ötletnek annak a fényében, hogy tudtam Laci rám is féltékeny (ok nélkül). De végül ráálltam mert megsajnáltam, a hitközségtől lenyúltam egy üveg martinit és felmentünk a csajhoz. Én ittam és hallgattam őt, néha visszakérdeztem, vígasztalgattam. Két-három óra hossza után, úgy este 10 fele nagyon közel kerültünk, ilyeneket mondott, h most valójában nem is nekem kellene itt ülnöm hanem annak a fasznak akibe szerelmes és hogy mi Lacival mennyire hasonlítunk….és ha nem lenne Laci akkor köztünk akármi is lehetne már. Meg hogy egy ölelés most milyen jól esne neki….

Nagyon szép volt a nő, kibontott hajjal, sérülékenyenen, kissé könnyes szemmel….Már háromszor elindultam az est folyamán, fel voltam már öltözve, cipő kabát sapka és az ajtóból újra visszahívott, h ne hagyjam most itt. Éreztem ha most nem lépek le, vmi meggondoltalanságot fogunk csinálni és ezt ki is mondtam. – De nem nem, csak beszélgessünk még – De már a pia is elfogyott, késő is van, messze is lakok, mennem kéne Adri! – Csak még egy kicsit! – Na, jó, egy icicpicit, de aztán tényleg megyek.

Ülök újra az ebédlőben, rajtam még a kabát is.

– Szerinted nagy bűn lenne? (mindketten tudtuk miről beszél, izzott köztünk a levegő)

– Igen!- válaszoltam gyorsan, határozottan. – Kurva nagy! Ha nem Laciról lenne szó és ha nem lennél te is zsidó, már rég megcsókoltalak volna. Ne kívánd felebarátod feleségét! – tudod, a Tóra is írja.

Megint csend. Egymás szemébe nézünk, lesütjük, megint egymásra.

– Nem akarlak elengedni! Ne menj haza! Aludj itt! Én melléd fekszem és csak átölellek, semmi több.

Na itt kellett volna azonnal felugranom és elhúzni. De óóó, én balga naiv ember elhittem (talán mert nagyon el akartam hinni) hogy ez végül is nem bűn, nem lesz több, csak megvígasztalom egy spanom barátnőjét. Meg az az üveg Martini is bennem volt már, meg aztán kedves Napló, te tudod a legjobban, hogy mikor voltam utoljára nővel. Arra még az öreg bagoly is csak annyit mondana, hogy hu-húúú .

Letusoltam, alsó-póló, lefekszem a francia ágyra, mellettem a nő. Átölel. Visszaölelem. Azt mondja elmegy tusolni.Ok mondom, kiment. Egyszer csak csipog a mobilja egy sms-sel. Hallom kimegy érte a konyhába megnézni.

Egyszer csak bejön a szobába – tök pucér! (szebb volt mint képzeltem) – kezében a mobil és mutatja felém a szöveget.:

Tudom, hogy Erik fenn van és az ágyunkban keféltek. Most írtam meg Laci barátotoknak is, asszem innentől szét van robbantva a kis triótok! 🙂

Ez volt a férj. Basssza meg. Ebből országos botrány lesz most. És igaza van. Tényleg vége a triónak.

– De honnan tudta, a kurva anyját? – kérdi a nő. – Biztos követett megint. Mi lesz most? Lacit elvesztem. És a válópert is. És a mi barátságunknak is annyi? – sír, ül a földön az előszobában. Próbálom megnyugtatni, melléülök, átölelem, vmiféle humorral igyekszem oldani a feszültséget, ez mindig bevált :

– Ne sírj már! Tudod mit, most megy a rádióban a kívánságműsor. Küldjünk a férjednek valami szép dalt hátha lenyugszik. Bolond aki sír egy lány után – a TNT-től jó lesz?:)

– Hülye. – jött a tömör válasz. De azért elmosolyodott.

Ettől felbátorodtam és folytattam:

– Vagy ha ez se segít tegyél ki neki a küszöbre egy pohár vizet meg két szem Frontint. Ne mondja hogy nem vagy gondoskodó háziasszony még ilyen nehéz időkben is!:)…..

Egyszer csak csöngetnek. Férj ura előadja a monológját, hogy tudja, hogy benn vagyok, háromnegyed 8 óta figyel minket, fel van véve kamerára és egyébként is hagyjam el a lakását, mert mindjárt rendőrt hív. Ja és hogy tudja, hogy Adri pucér van és Laci is mindjárt itt lesz.

Én fogom a fejem, hogy most mit csináljak? Adri oda megy az ajtóhoz, próbálja elküldeni, én kurva gyorsan felöltözök és mondom neki, hogy hagyja, kimegyek, beszélek vele , lesz ami lesz. Hab a tortán, hogy Laci közben kétszer hívott, csak le voltam halkítva, már majdnem éjfél. Lehet mégis nekem kéne most az a 2 szem nyugtató? Kimegyek.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️