Skip to content

Anyámat nyalom és élvezi

Az első leszbikus élményem 16 éves koromban esett meg velem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így fognak alakulni a dolgok. Pontosan ennél az esetnél veszettem el a szüzességemet is. De, hogy kivel? Azt máris megtudhatod, ha elolvasod a sztorimat. Az egész Siófokon történt.

Homoszexuális nyár volt. A család Apu, anyu, öcsi és én lenn volt a nudi strandon és élveztük a napot, vizet meg jókat nézelődtünk. (Amióta eszemet tudom, mindig is nudi strandra jártunk. Nyitott felfogásban lettünk nevelve.) Egyik nap aztán úgy délután egy fele Én megelégeltem a strandot és bejelentettem a családnak, hogy megyek vissza a szállodába hűsölni. A megdöbbent arcokat látni kellett volna. Végre nyaralhatunk együtt, itt a strand, a balcsi és erre az a csajszi megy a szállodába hűsölni. Persze magyarázkodni azt kellett, de az érveim, amiket kitaláltam olyan jól sikeredtek, hogy végül anyu is elindult velem vissza. Apuék persze, nem jöttek. Sőt kijelentették, hogy este 10-nél előbb nem is jönnek fel. Felöltöztünk és rövid gyaloglás és liftezés után máris a hűvös szállodai szobában voltunk.

– Na, végre egy kis hűvös! Már kezdett az agyam felforrni! szólaltam meg.

– Na, igen, de ez várható egy strandon.

– Na, jó. Anya! Segíts behúzni a sötétítőket. Túl nagy itt a forróság. Legalább hűvös lesz.

– Rendben. s azzal elkezdtük a sötétítőket behúzogatni.

A behúzogatás után elmentem a fürdőbe és lezuhanyoztam magam. Mivel nyitottan voltunk nevelve nem vettem fel semmit. Aztán anya is elment lezuhanyozott. Mire visszatért én meztelenül már elnyúltam az ágyon és pihentem.

– Na, mi van. Te már henyélsz? kérdezte.

– Igen. Gyere Te is, feküdj le! Lazíts! Most nem kell semmit csinálnod. Rád fér egy kis lazítás.

– Jövök, vigyázz! nevetett, s azzal anya lefeküdt mellém.

Anyán sem volt semmi. Anya jól tartotta magát. Ő tipikusan az a nő volt, aki után az utcán megfordultak a férfiak. Barna haj, kerek mellek, feszes popsi, kiborotvált punci. Na nem mintha Én elmaradtam volna tőle. Én is örököltem tőle ezeket a tulajdonságokat. Már 16 évesen is nagyon jól néztem ki. Igaz nekem nem volt leborotválva a puncim.

De térjünk vissza a történethez.

Kínosan feszült csend uralkodott a levegőben. Éreztem, hogy anya valamit mondani akar.

– Na, ki vele! szólaltam meg.

– Mivel?

– Ne tetesd magad! Tudom, hogy valamiről beszélgetni akarsz!

– Oké, oké. Nyertél. Tényleg beszélgetni akarok veled!

– Miről?

– Tulajdonképpen eljött az idő a felvilágosításra.

– Na, ne! Ugye Te nem akarsz a szexről beszélgetni velem?

– De igen! Az, amit az iskolában tanultok az édeskevés.

– Anya! Kérlek!

– Nincs, semmi kérlek! Most van idő a beszélgetésre és meg is ragadom. Ellenkezni hiábavaló!

– Na, jó! Essünk túl rajta!

S azzal elkezdődött a beszélgetés. Nehezen, nyögvenyelősen indult, de aztán egész jól elbeszélgettünk. Nem mintha szükség lett volna rá, de anya tanácsaira érdemes volt mindig legalább fél füllel odafigyelni. Így kiveséztünk mindent, amit csak lehetett. Végül csak befejeződött. Egyszerre csend lett a szobában. Kínos csend. Aztán mintha csak egy vulkán tört volna ki, egyszerre kezdtünk el nevetni. Vagy öt percen keresztül nevettünk egyfolytában.

– Most nem menekülsz! szólt diadalittasan anya és azzal elkezdett csiklandozni. Na persze engem sem kellett félteni és azonnal védekezni kezdtem, majd ellentámadásba lendültem. Ott birkóztunk anyuval teljesen meztelenen. Végül is hosszas birkózás után anyu nyert. Letepert, rám ült és közben lefogta a kezem. Akkor kezdetem el gondolkodni az előző beszélgetés hatására a leszbikusokról. Kérdések merültek fel bennem. Két nő egymáshoz simul és szexel? Hogyan, miként?

– Valami baj van? kérdezte továbbra is rám ülve és leszorítva.

– Á, csak eszembe jutott néhány kérdés a beszélgetésünkkel kapcsolatban.

– Na, mondd! Ki vele! továbbra sem engedve engem el.

– A leszbikusokról. Két nő egymáshoz simul és szexel? Hogyan, miként? Jó ez? Tilos?

– Kíváncsi vagy a leszbikus dolgokra? Nos, a dolog nem igazán elfogadott a mai társadalomban, de nem szükségszerűen rossz. Mint ahogy a homoszexualitás és a biszexualitás sem.

– De anya! Egy pasassal csókolózni más! vágtam közbe.

– Miért más? Talán próbáltad már lánnyal? – kérdezte.

– Nem. Így nincs is összehasonlítási alapom sem. Csak kíváncsi vagyok.

– Értem, szóval érdekel! Kíváncsi vagy? s még mindig nem engedvén el engem, közelebb hajolt az arcomhoz.

– Igen, kíváncsi vagyok! feleltem.

– Akkor figyelj! s azzal anyu puszilgatni kezdett. Elsőként a homlokom, arcom, majd pedig a füleimet kezdte el harapdálni finoman.

Megborzongtam. Ismeretlen erő kerített hatalmába. Jóleső melegség árasztott el. Tudtam, hogy amit anya csinál, az tilos, de mégsem tudtam neki ellenállni. Nagyon finoman csinálta, amit csinált. (S a másik fele az igazságnak, hogy kíváncsiság teljesen befűtött.)

Anyu miután észrevette, hogy nem állok ellent neki, a füleimtől elkezdett araszolni a szám felé. Szépen lassan araszolt, majd miután elérte a számat megpuszilta azt. Aztán kidugta a nyelvét és nyalogatni kezdte a számat. Önkéntelenül is nyílt a szám és máris csókolózni kezdtünk. Éreztem, hogy anya nyelve a számba hatol és keresi a nyelvem. Én pedig jóleső érzéssel adtam a nyelvem a nyelvének. Közben anya elengedte a jobb kezem. Az így felszabaduló bal kezével elkezdett a csókolózás közben cirógatni. Elsőként az arcom, nyakam, vállam, míg el nem érte a mellem. Aztán elkezdte cirógatni a mellemet is. Először csak körbe körbe haladt, aztán egyre beljebb ment

a mellbimbóm felé, míg el nem érte. Ekkor elkezdte finoman morzsolgatni. Pár pillanat múlva megint megrohant a melegség, ahogy csókolt és dörzsölgette a mellbimbóm. Annyira finom volt, hogy én is elkezdtem anya kemény mellét cirógatni és a mellbimbóit morzsolgatni. Így csókolóztunk hosszú perceken át, míg egyszer csak szétvált az ajkunk.

– Na most már van összehasonlítási alapod! jegyezte meg anya. De ami itt most történt az soha-soha nem derülhet ki! Megértettük egymást?

– Anya! Lehetek őszinte! Csodás volt. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam.

Te vagy a legjobb nő és anya a világon.

– Na, erről többet ne essék szó! Azért meg kell hagyni, nagyon jól nézel ki! Sokan megirigyelhetik a tested a strandon! Na, jó. Most gyorsan leborotválom magam! Segítesz?

– Aha! Mit hozzak? – kérdeztem.

– A fürdőből apád habját, egy törölközőt, a balzsamomat meg a zöld nyelű pengét. – szólt az utasítás.

Én pedig elrohantam be a fürdőbe és hoztam a kért dolgokat. Anya leterítette az ágy sarkára a törölközőt, majd ráült terpeszben. Kinyomott a kezébe egy kis habot, majd elkezdte a nuniját bekenni vele. Mikor már jó habos volt elővette a pengét és módszeresen elkezdte a nuniját borotválni.

– Na, hogy tetszik a borotválás? kérdezte anya.

– Nem félsz, hogy megvágod magad?

– Á. Pofon egyszerű az egész. Gyere, ülj ide a lábam közé, megmutatom!

S azzal anya szétterpesztett lábai közé térdepeltem.

– Na, itt a penge fogd meg! – parancsolta anya Bal kezeddel feszítsd ki a puncimon a bőrt és a pengét pedig kezd el óvatosan húzd végig a bőrömön úgy, hogy a szőr alákerüljön.

Megfogtam a pengét, a bal kezemmel megfeszítettem anya punciján a bőrt és elkezdtem a borotválást.

– Megy ez neked!

– Ja, persze.

– Na, akkor csináld is végig.

Én pedig csináltam tovább. Anya pedig élvezte, ahogy a puncija körül matatok. Rövid idő múlva el is készült a remekmű. Megborotváltam anyát! Ekkor anya elővette a balzsamját és bekente a nuniját.

– Ez azért kell, nehogy begyulladjon a szőrtüsző. magyarázta anya.

– Nem furcsa így kopaszon?

– Dehogy is. Gyorsan hozzá lehet szokni. Meg aztán szerintem egészségesebb is így. Nem próbálod meg?

Egy-kettőre visszanő, ha nem érzed jól magad így.

– Hát nem is tudom. A bozontom szerintem jól néz ki. De a Te puncid is jól néz ki.

– Na, mondom, hogy visszanő! Megcsináljam neked?

Rövid gondolkodás után ráálltam a dologra.

– Úgy is visszanő, ha nem lesz jó. Addig meg rejtegetem.

– Na, akkor gyere ide és ülj le. Terpeszd szét a lábad.

S azzal leültem és úgy csináltam mindent, ahogy anya mondta. Vett megint egy kis habot és bekente vele a pinámat. Már a kenegetésnél elkezdtem megint szaporábban venni a levegőt. Irtóra izgatott a dolog, hogy egy másik nő a puncimnál tevékenykedik. Aztán anya elővett egy másik teljesen új pengét és pikk-pakk leborotvált. Aztán a törölközővel letörölte a felesleges habot. Irtó érdekes látvány volt a kopasz puncim.

– Na, most egy kicsit várjunk a balzsammal, hogy levegőzzön a bőröd! Addig feküdj le az ágyra, én meg kipakolok!

S azzal én felfeküdtem az ágyra, miközben anya kipakolta a feleslegessé vált dolgokat. Csak a balzsam maradt benn. Aztán anya visszajött és mellém feküdt az ágyon felkönyökölve az oldalára.

– Na, milyen érzés?

– Hát szokatlan. Kicsit ég a bőröm.

– Na, akkor bekenem, várj! s már nyúlt is a flakon felé. Lecsavarta a kupakot és így szólt.

– Ez most egy kicsit hideg lesz! s azzal ráöntött egy kicsi balzsamot a puncimra.

Irtó jó érzés volt. Beleremegtem az egészbe. Anya közben visszacsavarta a kupakot, közelebb feküdt hozzám és a bal kezével elkezdte a puncimra csorgatott balzsamot elkenni rajta. Ismét megrohantak az elsőként tapasztalt érzések. Pár pillanat múlva szaporán vettem ismét a levegőt. Anya ezt észrevéve elkezdett ismét puszilgatni, majd egy másodperc múlva már vadul csókolóztunk megint miközben továbbra is a puncimon a balzsamot kenegette. Én pedig elkezdtem anya mellével foglalatoskodni. Simogattam, morzsolgattam a mellbimbóit. Aztán egyszer csak anya megszólalt:

– Várj egy csöppet. s azzal lecsavarta a kupakot a balzsamról és ismét csorgatott a puncimra. De ezután már a sajátjára is tett, majd félrerakta az flakont. Visszafordult és tovább csókolóztunk. Ő ismét puncimmal foglalatoskodott, én pedig a mellével. Aztán a csókolózás közben egyszer csak megfogta a kezem és a krémes puncijához tette.

– Kend el a krémet az enyémen is! suttogta, majd visszatapasztotta száját a számra és tovább foglalatoskodott a puncimmal. Én pedig elkezdtem anya punciján a krémet bedörzsölni, miközben továbbra sem vált szét a szánk. Mindketten elkezdtünk egyre jobban kapkodni a levegőt, és ezzel egy időben automatikusan puncinkat is mozgatni, hogy a másik keze minél hatalmasabb örömet hozzon. Így aztán anya a csiklómat kezdete el izgatni. Én pedig egyre jobban belemelegedtem a játékba. Egy pillanat múlva anya abbahagyta az izgatásomat, megfogta a punciján foglalatoskodó kezem. Ökölbe szorította a kezem, majd a középső és mutató ujjamat kinyitotta és a puncijába dugta. Aztán mozgatni kezdte magában jelezve, hogy mit csináljak. Én pedig elkezdtem ki-be mozgatni az ujjaim anya puncijában. Pár pillanat múlva anya is hevesen kapkodta a levegőt, akárcsak Én.

Aztán anya egyszerre csak megfogta a kezem, betolta teljesen a két ujjam és sziszegve, többször is megrázkódva elévezett.

– Na, várj csak. Mindjárt Te is megérezheted a csúcsot! – mondta és lassan elkezdte az ujját bedugni

a puncimba.

– De anya! Én még… szóltam halkan, de már addigra benn volt anya ujja a sikamlós puncimban.

De anya mintha nem is hallotta volna, elkezdte ki-be mozgatni az ujját bennem. Ismételten elöntött a forróság, majd néhány pillanat múlva Én is felszisszentem és megremegtem. Több hullámban tört rám az élvezés.

Anya kivette a kezét, majd felém hajolt és megcsókolt.

Később elkezdtünk beszélgetni arról, hogy anya vette el a szüzességem, amit végül is nem bántam meg.

Azóta amikor csak lehet kettesben leszbizünk.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️