Skip to content

Asszony szereti a popó szexet

Végigsimítottam a mezítelen hátát egészen a fenekéig.Sima volt a bőre ,beleremegtem amikor arra gondoltam, hogy életemben először, ha akarom ,egy Nőt fedezhetek fel, játszhatok a mellével, foghatom a fenekét, megkóstolhatom a buxáját. Vajon milyen íze van? Kíváncsiságból már megízleletem a sajátomat, amikor masztizáskor lenyaltam az ujjaimat, vagy a férjem dárdáját szoptam, miután kihúzta belőlem. De ez teljesen más lesz. Miközben a nyelveink egymás szájában tekergőztek, óvatosan megfogtam a felém hajoló csajszim mellét, és símogatni kezdtem.

-Jól érzem, hogy kezdesz kívánni engem?-kérdezte kibontakozva a csókból.

-Attól tartok.-feleltem a mellét a kezemben tartva.

-Szeretnéd fogdosni és nyalogatni a mellemet, ugye?-kérdezte, és a mellemhez hajolve szopogatni kezdte a mellbimbómat.

-Igen, jó lenne!- lihegtem, és éreztem, ahogy a kemény mellbimbója csiklandozza a tenyeremet.

-Aztán biztosan szeretnéd megérinteni a muffomat , és megnézni, nedves-e.-Azzal a szeméremdombomra tette a kezét, és lassan a combjaim közé csúsztatta. A szemembe nézett, miközben két ujját a nagyajkaim közé csúsztatta. A csiklómat izgatta,majd határozott mozdulattal a hüvelyembe mélyesztette mindkettőt. A testem megfeszült.

-Igen akarom a puncidat is felfedezni!- lihegtem

– Akkor kezdd a mellemmel!- mondta ,és miközben ujjazott, a számba adta a mellbimbóját.

Szívogatni kezdtem, majd a nyelvemmel köröztem a bimbója körül.Finom illata volt. A síma bőrét élvezettel nyalogattam. Két kezemmel megragadtam a mellét és felváltva izgattam őket. Önkéntelenül is szélesebbre tártam a combjaim,utat engedve a pinámhoz.

-Ugye finom? -kérdezte.-Szeretnéd a pinámat is kényeztetni? Megmutatom neked milyen finom.

Azzal felültetett, a hátamat a kanapé háttámlájának vetette, és a lábaim közé térdelt. Símogatta a combjaimat, és előrehajolva belenyalt a köldökömbe. Lassú csókokkal haladt lefelé az ágyékom felé. Finoman beleharapott a szőrös szeméremdombomba.

-Szeretnéd, hogy nyaljak neked?- kérdezte

-Igen, szeretném.-mondtam halkan.

-Hallani akarom ,hogy szeretnéd, hogy nyaljam a pinádat!

-Szeretném, hogy nyald a muffomat! -lihegtem.

-Jó nem bánom, figyelj!-azzal óvatosan szétnyitotta a nagyajkaimat.

-Tetszik a rózsaszinü puncid,jó barátságban leszünk.

Nyelvével végigisímogatta a kisajkaimat,majd egyenként szopogatni kezdte őket. A férjem is szereti nyalni a pinámat, de a tudat, hogy most egy nő teszi ezt, őrjítően izgató volt. Szétnyitotta a kisajkaimat, és gyönyörködött a remegő altestemben.

-Ne hagy abba kérlek, érezni akarom a szádat!-kérleltem.

Újra közel hajolt és megérintette a nyelvével a merev csiklómat. Felnyögtem a gyönyörtől. Forrón lüktetve élveztem a nyelvét, ami körkörösen izgatott, majd lassan elindult hüvelyem felé.

-Húzd fel a combjaidat, fogd meg a térdeidnél! -utasított.

Kicsit lejjebb csúsztam,sszinte hanyatt feküdtem, csak a fejemet támasztotta meg a háttámla.Belemarkolt a fenekembe és

szétfezsítve mélyen belenyalt a hüvelyembe.Amennyire tudta becsúsztatta a nyelvét, szinte megbaszott vele. A nyála összekeveredett a nedveimmel,hallottam ahogy nyalás közben szürcsöli.At orra néha a csiklómhoz ért,az álla a popsimat izgatta. Libabórös lettem, ezt Ő is észrevette.

-Meg akarlak baszni !- mondta.

-Azt tehetsz velem amit akarsz,- nyögtem gyönyörömben.

-Csak ne ígérgess könnyelműen – figyelmeztetett.

-Akarom, hogy megbaszd a muffomat! -mondtam jó tanulóként.

-Itt ez a műfasz ,ezzel teszlek boldoggá! – azzal előhúzott egy fekete falloszt a táskájából.Jól megtermett, élethű redőkkel és zacsival.Nem volt gigantikus, de ekkora még nem járt bennem.

-Jól mutat majd a fehér popsid között ,a rózsaszínű hüvelyedben.Gyerünk nyálazd be , hadd csússzon!

Lassan a számba csúsztatta. Hülyén nézhettem ki,visszatekintve, hanyatt fekve meztelenül egy kanapén,felhúzott combokkal ,szétnyalt puncival, a számban egy hatalmas fekete fasszal.Eddig még csak igazi járt a számban,az forró volt ,és férfiillatú, ezost hideg és gumiszagú. De engedelmesen szoptam, láttam, hogy Dórit izgatja a látvány.

-Szopjad Drága, szopjad! Meglátod , milyen fincsi lesz, ha tövig belédnyomom majd. Ez nem lankad, addig baszlak vele ameddig csak bírod. Előbb így hanyatt fekve,majd beleültetlek, aztán hátulról is megkapod majd. Ha ügyes leszel és engedelmes, megkóstolhatod a pinámat. Még tartogatok más meglepetést is ,de arról majd később.

Kicsi mélyebbre próbálta nyomni a torkomba, ettől ömleni kezdett a nyálam és öklendezni kezdtem.

-Nem megy a mélytorok? -kérdezte.

-Attól tartok nem, -nyögtem.

-Nem baj , lássuk a hüvelyed meddig fogadja be! -azzal lassan végigcsúsztetta a melleim között,la a hasamon át a lábam közé.

-Húzd szét a puncidat!-parancsolt rám.A térdemet elengedve a nagyajkaimat szélesre tártam..

-Most akarom,hogy nézd, ahogy belédnyomom ezt a faszt!

Felemeltem a fejem és láttam ,ahogy fel-alá csúsztatja a fényes fefete makkot a csiklóm és a popsim között.Aztán megállapodott a bejárarnál. Éreztem,ahogy a vastag fasz lassan belém hatol.Hideg volt s síkos,könnyen csúszott be,de ekkora még nem volt bennem,szinte fájt, ahogy feszített,de ugyanakkor kívántam is. Láttam ,hogy óvatosan csak félig dugja be,s közben az arcomat nézte, hogy reagálok.

-Finom,ugye? -kérdezte, miközben óvatosan dugott.

-Igen, -nyögtem, -de hatalmas.

-Készülj,hamarosan felnyársallak!

Mélyeket lélegeztem,és egyre jobbam élveztem a feszülést.Aztán egyszercsak lassan,feltartóztathatalanul tövig tolta belém a 25 centis műfaszt.Hangosan felsikoltottam, ösztönösen összezártam a lábaimat,de már késő volt,magamba fogadtam az egészet.Teljesen kitöltött, a méhemet hátrafeszítette,életemben nem éreztem még ilyet.Fájdalomnak nem nevezném,bár borzasztóan feszített,ugyanakkor gyönyör is ébredt bennemLassan kihúzta belőlem,decsak azért,hogy újra széttárjam a combjaim.

-Visszadugjam? -kérdezte.Lass

Vágytam a feszítésre.

-Igen ,-lhegtem,és engedelmesen felkínáltam a pinámat.Ő most nem sokat tétovázott.A számba dugta a faszt,hogy benyálazzam,majd szétnyitotta a kisajkaimat, közéjük helyezteés határozott modulattal belém lökte.A már jól ismert érzés járt át,demostmár agyönyör felülkerekedett. Becsuktam a szemem és átadtam magam az érzésnek, ahogy a hatalmas szerszám a testemben mozgott. Életemben még ilyen intenzív baszásban nem volt részem.Dóri teljesen a hatalmába kerített.Már ne csak a nőt láttam benne,hanem egy hímet is ,aki éppen elemi erővel dug engem.Mostmár egyre könnyebben csúszott belém tövig,a golyói a popsimnak ütődtek.

-Hallani akarom mit érzel!-kérte Dóri.

-Azt, -ziháltam- hogy úgy megbaszol,ahogy eddig még senki sem.Érzem, ahogy csúszkál bennem valami hatalmas,kitölti a pinámat,lökdösi a méhemet.

-Látni akarom,ahogy élvezed,gyere ülj rá,és lovagolj rajta, vezesd magadba tövig.

Azzal kihúzta belőlem, és a dohányzóasztal sarkára helyezte.Most vettem észre,hogy tapadókorong van a végén,így masszívan megállt.Remegő lábakkal felálltam és felé terpesztve lassan ráereszkedtem.Megfogtam és a végét a muffomhoz illesztve beleültem.Dóri mögém guggolt,és a fenekemet simogatva nézte, ahogy eltüntetem magamban a fekete faszt.Lassan szoktattam magam az érzéshez aztán mélyen magamba engedtem. Tövig belém hatolt, a csupasz seggem a hideg asztallaphoz ért.Óvatosan előre hátra mozgattam a csípőmet,élveztem, hogy aprókat mozdul bennem a szerszám.A vége a méhemet csiklandozta, a golyók pedig a csiklómat dörzsölték. Dóri hozzám hajolt és egy mély nyelves csókot adott.

-Gyönyörű vagy,-lihegte- ahogy felnyársaltad magadat eezzel a fekete fasszal.Csak dugjál, de közben rólam sem feledkezz meg.Ideje, hogy Te is megimerkedj a puncimmal és a popsimmal is.Érezni akarom ott lennt nyelvedet és az ajkaidat!

Azzal háttal elém állt, és felkínálta a gyönyörú kerek fenekét.Kényelmesen fészkelődve elhelyezkedtem a rudamon, és megsímogattam a csajom fenekét.Ideális méretű finom bőrű farpofák voltak. A kor miatt már kicsit kevésbé kemények,de kellemes tpintásúak. Óvatosan szétnyitottam őket, előtűnt a popsinyílása.Szép szabályos rózsás nyílás. Kissé előrehajoltam, ajkaimmal hozzáérve megcsókoltam, majd megnyaltam a bőrét.

-Ó de finom-mondta,-folytatsd!

Előre hajolt a feneke még jobban szétnyílt és felkínálta nekem az egész vágását. A mutatóujjammal finoman végig simítottam,puha volt és simára kiborotvált. Egyáltalán nem hasonlított az én szőrös, ráncosabb, sötétebb színű nemiszervemre. Izgatott, hogy egy puncit fedezhetek fel.Óvatosan szétnyitottam a kisajkait, majd a másik kezem mutatóujját a hüvelybemenetéhez érintettem. Forró volt és lucskos,az érintéstől önkéntelenü megrándult.Körkörös mozdulatokkal izgattam.Még nem láttam ilyen közelről puncit, elképzeltem,hogy milyen lehet, amikor egy hús-vér férfifasz csúszik be ezen a nyíláson. Milyen finom lehet egy ilyenhez asszisztálni, kényeztetni férfit,nőt egyszerre.Erre gondlva lassan becsúsztattam az ujjamat,puhán fogadta magába.

-Ez az, dugj meg, de közben érezni akarom a nyelvedet is! Nyalogasd a hátsóm!

-A fenekedet nyaljam?-kérdeztem bizonytalanul.

-Bizony, nagyon szeretem!

-Nem vagyok biztos benne, hogy menni fog.

-Akkor vége a bulinak, mindent, vagy semmit!

-Ne hagyjuk abba, finom amit csinálunk, megpróbálom.

Közel hajoltam hozzá, és a nyelvem hegyével megérintettem.

-Mozgatsd közben az ujjadat!- kérte.

Engedelmeskedtem, és nagy levegőt véve elkezdtem nyalni a fenekét.A nyálam keveredett a puncija nedveivel.Mit csinálok!? Ha valaki tegnap szóba hozza:műfasz, leszbi, popsinyalás, hibbantnak neveztem volna.Most pedig ujjazom a csajszim buxáját, egy nagy fekete műbráneren fészkelődök, s közben bő nyállal nyalom.

-Jajj de finom,nyaljál,dugd be a nyelved mindkét nyílásomba!

Két kézzel megragadtam a fenekét, szétnyitottam a buxáját, és amilyen mélyen csak tudtam, beledugtam a nyelvemet.. Majd a fenekét vettem kezelésbe.Elóször csak csiklandoztam a nyelvem hegyével a rózsás bejáratot, majjd megpróbáltam behatolni. Az izgatás hatására kicsit lazult és picit beengedte a nyelvemet. Dóri felnyögött.

-Istenem ,de finom, én is akarom a Tiédet!Gyere állj négykézlábra, kényeztetlek hátulról.

Ahogy fölálltam, nagy cuppanással csúszott ki belőlem a műfasz. Kicsit remegtek a lábaim az átélt izgalmak hatására .Letérdeltem a szőnyegre,Dóri mellém állt,megsímogatta a mellemet, majd a fenekemet ,és megdícsért.

-Jó Kislány vagy ,csak így tovább, nemsokára érkezik a meglepetés.

Azzal a felsőtestemet határozottan a földre nyomta.

-Pucsíts nekem Te Drága, hadd lássam a gyönyörű szőrös pinádat!

Terpeszbe helyezte a térdeimet,a melleim a szőnyeghez értek. Végigsimította a csupasz fenekemet, éreztem, ahogy végig csókolgatta.Hallottam, ahogy a tapadókorong cuppanva elengedte az asztal üveglapját,majd éreztem ahogy a fekete makkot az altestemhez igazította. Kicsit körbemozgatva lassan tövig tolta belém. Mély sóhaj szakadt fel belőlem ,amikor újra megtöltötte a hüvelyemet,ha lehet még méteresebb gyönyört okozva.

-Gyönyörú vagy!-mondta,- ennél csak az lenne izgalmasabb, ha egy igazi faszt vezethetnék beléd.

Éreztem, hogy miközben útemesen dugott,a mutatóujját benyálazva a popsimat kezdte izgatni,odahajolt, és nyalni kezdett.Ellenálhatatlan gyönyör kerített hatalmába.Az egész altestem,mindkét nyílásom kívánta őt.Azt hiszem ebből valamit érezhetett, mert az ujját a nyálas popsimhoz érintette, és óvatosan bedugta oda. Még soha nem éreztem ilyet, egyszerre dugta a pinámat és a seggemet. Már-már elélveztem amikor at ajtócsengő hangja rántott vissza a földre?