Skip to content

Egy ribanc esküvője

Mint az előbb-utóbb várható volt, teherbe estem Lacitól. De ez nem ért minket váratlanul, mivel mindketten szerettünk volna családot alapítani. Azonban nem akartam, hogy a gyerek úgy szülessen meg, hogy még nem vagyunk házasok. Tudom, hogy akkor is a mi gyerekünk és nem ítélne el érte senki, ez csupán az én rögeszmés ötletem volt. Viszont az orvos szerint nyár elejére várható a születése, vagyis tavasszal a tipikus házassági időszakra, már nagy lenne a hasam, és úgy végképp nem akartam oltár elé állni. Így aztán Lacival úgy döntöttünk, még ebben az évben egybekelünk. Nem vágyott egyikünk se világraszóló lakodalomra. Szűk családi és baráti kör jöhetett szóba, semmi egyéb. A kitűzött nap szerencsére szeptember egyik legmelegebb napjára esett, így nem fenyegetett sem eső, sem hideg. Ez különösképpen azért volt fontos, mert amolyan kerti parti feelinggel akartuk megszervezni a lagzit. A nagy napon már korán reggel felkeltem, hogy időben elkészüljek mindennel. Szonjával együtt a fodrásznál és a szépségszalonban kezdtük a napot, ahol remek munkát végezve, igencsak kicsinosítottak minket. Aztán otthon anyukám és Szonja anyjának segítségével felvettem a jó előre kiválasztott menyasszonyi ruhát, Szonja pedig a koszorúslány tetszetős kosztümjét. Ahogy azt mindig akartam, minden tökéletes volt. De ahogy az mifelénk lenni szokott az esküvő sem a megszokott dolgok szerint zajlott.
Ugyebár az szóba sem jöhetett, hogy a vőlegényem vigyen a templomba, ezért az ő tanúja, Szonja férje Gábor vitt el kocsival. Szonja meg én ott ültük a hátsó ülésen, a ruhám elfoglalt minden helyet. Majd szétvetett az ideg. Azt akartam, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Látta ezt rajtam Szonja is, ezért egyszercsak fogta magát, benyúlt a ruha alá, benyúlt a tangámba és finoman elkezdett ujjazni.
– Ez talán megnyugtat.
Annyira váratlan és meglepő volt az egész, hogy rövid pillanatig levegő után kapkodtam, de utána átadtam magam a lehengerlő élvezetnek. Fejemet hátra hajtva nyöszörögtem, miközben Szonja egyre gyorsabban járatta a kezét.
Ez volt az a pillanat, amikor odahajoltam hozzá és elkezdtem őt vad nyelvcsapásokkal csókolni.
Gábor a visszapillantóban látta az egészet és nagyon tetszhetett neki a dolog, mert egyszercsak így szólt hozzánk.
– Most hagyjátok abba, vagy szétbaszlak mindkettőtöket!
Elmosolyodva fordultam felé. – Akkor mire vársz? Ne csak a szád járjon!
Amerre mentünk, nem messze az úttól volt egy sűrű erdős rész. Gábor lekanyarodott az első földútnál és mélyen bementünk az erdőbe. Száraz idő volt, de akkor is féltettem a ruhámat. Viszont a csomagtartóban tartottak egy széles pokrócot arra az esetre, ha valahol a természet lágy ölén lenne kedvük a szexhez. Gábor kiterítette a kocsi elé, majd nekidőlt a motorháztetőnek, kigombolta a nadrágját és már elő is került szinte teljesen megmerevedett bréje.
Szonja meg én mohón térdeltünk elé. Barinőm a férje golyóit nyalogatta, én pedig a makkját nyalogattam. Elsőnek Szonja szopta egy kicsit, aztán én. Tettük ezt addig, amíg betonkemény nem lett az önhitten élvezkedő Gábor dorongja.
Mikor végül harmadjára is kivettem a számból a meredező hímtagot, egyenest Gáborra néztem. – Akkor most baszd szét a seggemet.
Felálltam, feltűrtem a ruhát, lerántottam a tangát és a motorháztetőre hasaltam. Gábor a puncilevemet használta síkosítónak a farkához és a végbelemhez, majd szép lassan tövig nyomta belém.
Már ekkor sikítani akartam, de Szonja befogta a számat. Nem lett volna jó, ha felhívjuk magunkra a figyelmet. Gábor jól tudta mennyire be van járatva a lukacskám, úgyhogy keményen döngetni kezdte a popsimat, miközben a farpofáimat markolászta. Üvölteni akartam az élvezettől, de Szonja keze elnyomta a torkomból feltörő kéjes hangokat.
Gábor imádott seggbebaszni. Így komolyan mondom csak a pornó filmekben szoktak kúrni. Szonja tudta ezt, ezért úgy döntött, most csak én kapok.
A kőkemény fasz úgy járt bennem ki-be, mint egy lépkalapács. Gábor teste hirtelen megremegett s visszafojtott nyögések kíséretében háromszor is belémlőtt egy tetemes adagot.
Lihegve, remegő lábakkal álltam fel. Szonja húzta vissza a tangámat, nem kis mosollyal figyelve az ábrázatomat. – Látom már nem is vagy ideges. Hát nem jobb szétkúrt picsával oltár elé állni?
Sietve elrendeztem a ruhámat, örülve, hogy sehol sem sérült meg, vagy koszolódott, aztán bepattantunk a kocsiba és Gábor már nyomta is a gázt, nehogy túl sokat késsünk a szertartásról.

Annak rendje és módja szerint, édesapám vezetett az oltár elé. Laci már ott virított szmokingban. Olyan sármos volt benne, mint James Bond. Nagy élvezettel álltam mellé, aztán a pap összeadott minket, megtörtént a hitvesi csók. Ezután már Lacival mentünk az anyakönyvvezetőhöz, aki a polgári szertartást bonyolította le. A férjem már ekkor látta, hogy olyan fura képet vágok. A második szertartás után, miután beszálltunk a kocsiba, rögvest nekem is szegezte a kérdést. – Miért vágsz olyan képet, mint a komisz gyerek, aki valami csínyt követett el.
– Hát így is mondhatjuk – mosolyodtam el. – A templomi szertartás előtt azért késtem fél órát, mert a Szonja megujjazott a Gábor pedig jól seggbe rakott. Ja és belém is élvezett.
Laci szemei kikerekedtek. – Telelőtt popsival álltál a pap elé? – Te beteg vagy – nevette el magát.
– Ezért vettél feleségül – vigyorodtam el, majd szenvedélyesen megcsókoltam, közben mohón markolásztam gatyán keresztül a péniszét. – Mit szólnál az első hitvesi szopáshoz?
Laci körbenézett mert a polgármesteri hivatal mögött parkoltunk, de némileg eltakart minket egy nagy fa. – Kigombolta a gatyáját és előkerült a mostanra egész kemény örömrúd, amit annyira szeretek. A nyelvemmel finoman köröztem a makkja hegyén, majd végignyaltam a faszát, akár a fagyit. Kiszabadítottam a heréit és lágyan szopogatni kezdtem őket, majd végül jó mélyen bekaptam az isteni finom dorongot. Bevallom most valahogy jobban ízlett. Laci kőkemény lett pillanatok alatt, de most nem kefélte a számat. Hagyta, hogy én irányítsak. Egyenletes tempóban szoptam a faszát, néha felpillantva rá. Aztán megindult az előváladék. Közel a cél. Végül megmarkoltam a férfiasságát és hevesen verni kezdtem, mialatt a makkja végig a számban volt. Másodperceken belül nagy erővel lövellt a számba a forró geci. Sikerült egybe lenyelnem. Szépen visszaültem a helyemre, megigazítottam a hajam, Laci pedig a gatyájába visszagyömöszölve a hímtagját, elindultunk a lagzinak helyet adó házunk felé.

A lagzi remekül sikerült, mindenki csodásan érezte magát. Laci egy remek zenekart kért fel, akik egész nap és egész éjjel nyomták neki, amíg ők is, meg a násznép is ki nem döglött. Másnap dél körül kelt fel mindenki. A baráti kör nem sokra rá elköszönt és elindult haza. A szüleim még maradtak egy kicsit, de késő délutánra Szonját és Gábort kivéve, mindenki lelépett. Másnaposságtól fájó fejjel dobtam le magamról végre a menyasszonyi ruhát és úgy anyaszült meztelenül mentem ki a konyhába, egy jó erős kávét készíteni. Elborzasztott a rumli, ami maradt a lagzi után, de arra gondoltam a kávé majd segít. Ekkor lépett be Szonja egy szál bugyiban és adott egy gyors csókot, majd lehuppant az egyik székre. A lefőtt kávét ő is nagyon szívesen elfogadta s hozzám hasonlóan, megváltásként élte meg, minden cseppjét. Kezdtünk magunkhoz térni, amikor Laci is bevánszorgott. Pucér volt ő is, akárcsak én, mivel számára is jobb helyen volt most a szmoking, valahol a padlón. Bedöntött egy nagy bögre kávét, majd ránk pillantott. – Isten áldása lenne most egy jó zuhany. Mit szóltok?
Szonjával szinte egyszerre bólintottunk. Gábor még horkolt. Nem akartuk zargatni.
Valóban üdítőleg hatott a zuhanyrózsából megáradó kellemes víz. Szépen elkezdtünk lemosakodni, amikor Laci egyenest ránk nézett. – Forduljatok a falnak!
Engedelmeskedve a zuhanyfülke csempézett falának fordultunk s ekkor Laci mindkettőnket vadul ujjazni kezdett.
A gyönyörtől zihálva támasztottuk a falat, majd gondoltunk egyet s a vágytól feltüzelve smárolni kezdtünk.
Laci addig folytatta a kényeztetést, míg először Szonja, majd én is remegve élveztünk el. Mindkettőnk puncilevével és a tusfürdős vízzel kente be a pöcsét és a végbelünket. Elsőnek Szonját kapta el. Megragadta a haját és közben a pöcsét tövig tolta a popójába.
– A férjed már kapott ebből – vicsorgott Laci – most én jövök.
Olyan erővel döngette, hogy Szonja csak úgy visongott az élvezettől, főleg mikor Laci a nyakát kezdte csókolni és a melleit markolászta. Ám egyszercsak abbahagyta s én következtem. Engem még az előbbinél is durvábban baszott, és nekem még a seggemre is jó nagyokat rácsapott. – Te pedig engedetlen voltál, te ribanc!
– Büntess meg! – Nyögtem ki két sikongatás között. – Baszd a seggem keményen!
Kaptam is rendesen. Laci olyan vehemenciával kefélt, hogy csak úgy kapkodta a levegőt. Valósággal kiszívta a nyakamat, közben az én csöcseimet is markolászta. Valósággal felakadt a szemem, minden lökésénél és az orgazmusok, szoros láncban követték egymást. Aztán a férjem felkiáltott s két óriási löket gecit pumpált belém.
Szonja kevesellte, amit kapott, de nem kellett csalódnia. Miután én megkaptam a magamét, Laci újra a popsijába vágta a dákóját s vadul kefélni kezdte őt is. Én eközben huncut módon alányúltam és a vagináját ujjaztam, miközben a férjemmel smároltam.
Szonja őrült zihálással nyögött és sikongatott. Az orgazmusok láncolata őt is maga alá gyűrte. Aztán eljött a pillanat, amikor Laci ismét eldurrant, bár ezúttal jóval kisebb erővel.
Szonja azonban reszketve támaszkodott a falnak s jó időbe telt, mire magához tért.

Jó volt a zuhanyzós kaland, de a legjobb még csak azután következett, hogy estefele Szonja és Gábor is hazament. Kellemesen selymes romantikus zenét állítottam be, félhomályra állítottam a fényeket és Lacit beinvitáltam az ágyba. Ott feküdtünk anyaszült meztelenül s szenvedélyes csókokkal bombáztuk egymás száját és a nyakát. Laci a szájába vette a melleimet, közben a pinámat simogatta. Én a bájdorongját húzogattam és a haját simogattam. Olyan csodás volt, ahogy összegabalyodtunk.
Aztán Laci, befejezve a melleim nyamnyogását, egyenest a szemembe nézett. – Olyan boldog vagyok. És most már a nejem vagy.
– Így van szerelmem – mosolyogtam rá, majd megcsókoltam.
Laci ekkor elkezdett lentebb csúszni, széthúzta a combjaimat és finoman elkezdte nyalni a csiklómat és környékét. Nyelvének minden érintése, földöntúli gyönyört okozott. De a java még csak ezután jött, mert bevetette két ujját is. Ide-oda rángatózott a csípőm s én halkan nyögdécseltem. Aztán rámtört az élvezés, teljes erejével, ami puncilevem fröcskölésében teljesedett ki. Laci azonban rákontrázott és gyorsan az ujjaival izgatni kezdte a csiklómat, amitől háromszor egymás után fröcsköltem el. Görcsbe rándult testtel nyögtem és vonaglottam, öklömmel szinte tépve a takarót.
Időbe telt, mire visszanyertem magam felett a kontrollt.
Kérésemre, most Laci feküdt el, kezeit a feje alá tette, mint ki jól végezte dolgát s figyelte, amint a meredező faszát kezdem nyalogatni. Lassan csináltam, miközben őt néztem. A legfinomabb fagyinak választottam a férjem faszát. Aztán egy rövid ideig gyorsan verni kezdtem, s amint abbahagytam, szopogatni és nyalogatni kezdtem a jól megtermett heréit. A lőcse közben betonkeményre duzzadt, ő maga pedig kéjes nyögdécselések közepette figyelt engem. Felhúztam a bőrt a makkján és a nyelvemmel finoman nyalogatni kezdtem azt körbe és körbe, többször is. Végül elérkezettnek láttam az időt arra, hogy tövig bekapjam és beindítsam a gépezetet. Lendületes tempóban kezdtem mélytorkozni, csak úgy gurguláztam a vaskos fasszal a számban. Na erre már ő is görcsbe rándult, de még tartotta magát.
– Bírod még? – vigyorodtam el. – Vagy az utolsó cseppet is Szonja popsijába lőtted?
– Tele a tank ne aggódj – ekkor az ujjával hívogatni kezdett.
Mint egy macska, úgy másztam felé és meg akartam csókolni, de ő hirtelen a hátamra fordított, megmarkolta a faszát és egyenest tövig tolta a saját levében tocsogó puncimba.
Na ez volt az a pont, ahol kéjesen felvisítottam, de abban a pillanatban átkaroltam a férjem nyakát és csókolni kezdtem, mialatt ő finom tempóban dugni kezdett. Sokáig voltunk így, de nekem egy csodás örökkévalóságnak tűnt. Aztán a teste megremegett, egyre jobban zihált, végül egy jókora és egy kisebb sugárban belém élvezett.
Kihúzta belőlem, de én nem akartam elengedni. Sietve mélytorkozni kezdtem, nehogy lelankadjon, mialatt Laci ismét a hátán feküdt, ekkor a jobb lábamat átvetve rajta, lassan az ágyékára ereszkedtem s miközben őt néztem, a puncimba eresztettem még mindig tettrekész pöcsét. Lassan mozogtam ide-oda, mialatt ő a melleimet gyurmázta, néha pedig rásózott a seggemre. Időről-időre odahajoltam hozzá s vad smárolás közepette mozogtam rajta tovább.
Mikor aztán ismét felegyenesedtem, hatalmasabb tempóra kapcsoltam s az ujjait szép egymásutánban leszopogattam. – Olyan jó a farkad – lihegtem felé, majd a következő pillanatban újabb orgazmust éltem át.
A puncim pedig tüzes démonként ölelte körbe a faszát, ami néhány perccel később, ismét egy közepes adag spermát lőtt a testembe.
Jóleső fáradtsággal feküdtem mellé s a haját lágyan simogatva csókoltam őt. – Nagyon szeretlek.
– Én is nagyon szeretlek – felelte kellemes hangon. – De a farkamat most hanyagoljuk, mert szegény egyelőre – bökött az összement faszára – feladta a harcot.