Skip to content

Feleségemet keményen seggbe basztuk

Anna a nejem. Nyílt nő. Előttem rengeteg pasija volt de csak szexre, sosem akart férjhez menni.
A nyíltsága megmaradt, ebből adódóan néha beveszünk egy párt vagy pasit. Roby egy osztrák, negyvenes évei közepén járó, jóképű, magyar és erdélyi szász felmenőkkel rendelkező bi férfi. Intelligens és szimpatikus. Régóta tervezzük a hármast de eddig sosem tudtuk összehozni de most végre sikerült.
Izgatottan várjuk, ő jön hozzánk. Kutya természetesen nem örül neki mint más idegennek sem, alig tudjuk lecsillapítani. Magyar házipálinkát hozott – Hévízen van háza és ott tölti minden szabadidejét. Jól esik a korty, kicsit felszabadulnak a gátlások de nem igazán tudjuk, hogyan is kezdjünk hozzá.
A helyzetet Anna menti meg, eltűnik a hálóban és kisvártatva szexi piros, áttetsző ruhában jelenik meg. Maga varrta, mindent sejtet. Robyval egymásra nézünk és egyszerre indulunk felé. Két oldalról fogjuk közre, mindenhová jut kezeinkből. Anna mindkettőnk nadrágján a domborulatot keresi.
Rám mosolyog és letérdel Roby elé. Most nézz csak – mondja és kioldja nadrágját. Keze eltűnik a boxerben majd lassan megszabadítja tőle. Látom igényesen kiborotvált, szép formájú, felfelé ívelő, közepes méretű falloszát amint nejem megfogja és az ajkaihoz illeszti. Finoman mint egy fagyit ízleli, nyalogatja. Roby felsóhajt. Nézem őket. Tetszik a dolog.
Anna jobb kezével megfogja és a szája felé irányítja. Kinyújtja nyelvét és a makkján körözve a szájába veszi. Lassan mozgatja fejét, közben a tövét masszírozza. Roby egyre inkább elengedi magát és teret ad érzéseinek.
Kicsi lett a nadrágom, megszabadulok tőle.
Marokra fogom férfiasságom és cirógatni kezdem. Anna élvezettel szopja Roby faszát, látom az arcán. Ő élvezi mindig – tudom.
Pillanatnyi szünetet tart. Gyere – mondja – finom, ízleld meg. Beszéltünk már erről de ez az első alkalom amikor tényleg rá is szántam magam.
Letérdelek Roby elé, Anna jobb kezével simogatja pénisze tövét és közben a számba adja. Furcsa érzés a duzzadt makkot a számba venni, ügyetlen vagyok. Nyalogatni kezdem ahogy Annától láttam, néha teljesen eltűntetem számban. Nyelvemmel játszok vele. Roby élvezi, hallom.
Megtetszik a dolog – azt hittem rosszabb lesz – egyre inkább belejövök. Anna arcát érzem az enyém mellett. Egyszerre ketten játszunk most vele. Hol ő hol én. Nyelvünk néha összeér.
Két oldalról közösen kényeztetjük szép bréjét. Megtámaszkodik az ajtófélfában és egyre hangosabban élvezi.
Mély levegőt veszek és addig tolom számba nedvességtől fényes férfiasságát amíg a torkomon érzem. Pár pillanatig úgy tartom majd kiengedem. Most Anna teszi ugyanezt vele bár neki van benne gyakorlata és szinte csak Roby heréit látom ilyenkor.
Egyre gyorsabban mozgunk rajta, hol nejem hol én.
El fogok élvezni lihegi Roby. Anna számba adja. Szopd – mondja és kezével segít. Hirtelen mély hangok törnek ki belőle, előre lendíti csípőjét és lűktetve érkezik a nedve számba.
Anna keze mindent kiprésel belőle. Számban tartom, nem nyelem le. Magam felé fordítom asszonyom mélyen megcsókolom. Közösen nyeljük le Roby – nem kellemetlen ízű, mondhatnám finom – spermáját.
Fölállunk és leülünk a nappaliban. Még egy jóféle magyar pálinkát kortyolunk el. Hmmm kérdezik milyen is volt az első. Nem volt rossz és néha élveztem igazán, mondom.
Akkor folytathatjuk a szobában – szól Anna és a széken terpeszre nyitja lábát. A nedvességtől csillog puncija…

Anna bemegy a szobába, Roby azonnal utána indul. Még az előző hatása alatt vagyok egy kicsit, kell egy kis szorongásoldó de mire jó a finom magyar házipálinka. Lehajtom. Utánuk megyek. Anna az ágy lábánál térdel és Roby pöcsét szopja. Derekáig felhúzva piros ruhája. Állok az ajtóban és nézem őket. Anna egyszerűen falja, nyeli. Tudom kedveli az orális szexet.
Ez a látvány felhúz. Egyre keményedik férfiasságom. Meglátnak.
Gyere szívem – szól Anna – neked is jár. Roby mellé állok, Anna most az én farkamat veszi szájába. Imádom ahogy csinálja, mestere. Jobb kezével addig Roby férfiasságát simogatja majd vált és őt szopja engem simogat.
Néha felnéz ránk. Mindketten nyögünk a gyönyörtől, Anna zihál. Lehúzza melléről a ruhát,
Eltolom fejét és az ágyra fekszem, jön utánam, négykézlábra áll és szájába veszi péniszemet. Roby áll egy darabig tanácstalanul, aztán intek neki. Anna mögé térdel, fenekét szétnyitja és besegíti falloszát nejem puncijába. Ütemesen mozogni kezd, érzem Annán minden lökését, lélegzete egyre gyorsul, hangosodik de csak a szájában tart és egyre gyorsabban jár feje.
Néha felemeli, rámnéz de nem tudja sokáig nyitva tartani a szemét. Az élvezettől fájdalmas de kéjjel teli arccal grimaszol, nyitja száját és mélyről törnek ki az extázis hangjai belőle.
Elhúzódok, hagyom csak magával foglalkozzon, vállát az ágyra engedi és méginkább kitolja fenekét Roby felé. Egyre hangosabb és hangosabb, majd a szobát teljesen betöltik orgazmusának hangjai.
Roby nem áll le hanem folytatja, néha a fenekét paskolja, jobb kezével Anna popsiját izgatja. Látom mit akar, remélem nejem annyira el fog lazulni, hogy megdughatjuk a fenekét is. Eddig még nem engedte, csak az ujjam járt mélyen benne.
Roby liheg int, hogy már fárad. Átveszem a helyét, Anna forró és lucskos hüvelyébe hatolok. Izmaival szorít, még mindig élvez. Roby nyom a kezemre az éjjeliszekrényen talált síkosítóból, azzal kenegetem, simogatom Anna ánuszát. Lassan beljebb is jutok, finoman tágítgatom még több síkosítóval. Nem ellenkezik néha szorítja csak meg ujjam.
Roby szemben áll velünk és péniszét simogatja. Nedvesen csillog még Anna váladékától.
Megkerül és mögém áll, kezét fenekemre teszi, Lassan cirógatni kezdi. Érzem ujjain a síkosítót. Nem ellenkezek. Ez sem más mint amikor Anna a prosztatámat masszírozza vagy vibrátort nyomok magamba amikor maszturbálok.
Hátranézek és bólintok, Anna nem lát semmit, a kéjt éli meg folyamatosan.
Érzem ahogy farkával keresi a bejáratot, majd lassan elindul befelé. Próbálok lazítani de így nem tudok, hogy Annában mozgok. Megállok.
Várj kicsim – szólok. Fejét megemeli és hátranéz. Elmosolyodik és megfordul. Hanyatt fekszik az ágyra.
Gyertek ide mindketten – szól. Magához húz és farkamat visszateszi magába.
Így kényelmesebb lesz – lihegi.
Érzem Roby lassan igyekszik belém. Néha kicsit visszahúzza hímtagját és még ken rá a tubusból.
Elmerül bennem. Annában mozgok, Roby bennem és egyre gyorsabban mindketten. Mindhárman hangosak vagyunk, nem fogjuk vissza magunkat. Anna ismét sikítva kezd élvezni, nem bírom sokáig, felkiáltok: most és megállok megfeszülök, pulzálok bele mindent abba az édes punciba. Roby megragadja vállam és maga felé húz, két erőteljes lökés után remegve élvez belém.
Lassan válunk szét. Annával még maradunk, engedjük, hogy Roby menjen először mosakodni. Utána mi is megyünk. Anna köntösben jön ki.
A nappaliban ülünk és mindenki mosolyog.
Őszinte leszek – mondom – ez jobb volt mint oboázni. Roby mosolyog. Nálam is így kezdődött de én is megválogatom milyen pasival teszem meg – meséli. Inkább akkor amikor hármasban vagyunk – a nőket azért még mindig jobban szeretem.
Gátlásaink eléggé feloldódtak de azért töltök még egy kört.
Ránk! – és koccintunk. Anna mosolyog, most már szeretném ha folytatnátok azt a popsi tágítást nálam is.