Skip to content

Gyengéd szex a tóparti házban

A történet, amit elmesélek 4 éve történt velem és azzal a férfival, aki ma már a férjem. Nyaralni voltunk, vidéken, kettesben a barátommal. 17 éves voltam, fiatal és szép. Nem nagyképűségből beszélek, de valóban csodás alakkal, és bájos arccal áldott meg a sors, a szépségemet pedig karbantartottam, hisz akkoriban még modellnek készültem. De még szűz voltam, ugyanis borzasztóan féltem az első alkalomtól, és azt akartam tökéletes legyen. A haverom pedig nem erőltette a dolgot, mert annyira szeretett, hogy képes volt várni rám.

Az első nap, napnyugtakor kimentünk fürdeni a közeli tóhoz. Gyönyörű volt ahogy az ég narancssárgás, pirosas színekben játszott. Egyedül voltunk a parton. Kék bikini volt rajtam, és azt hiszem elég szexisen néztem ki. Gábor odaúszott, és hozzámbújt. Csókolózni kezdtünk. Lágyan, finoman ugyanakkor szenvedélyesen csókolt meg. A keze a mellemre csúszott és cirógatni kezdett Lassan, lágyan. Felizgattak szenvedélyes csókjai, egyre lejjebb csúszó, simogató kezei. Felkapott és kivitt a vízből. Lassan, fel a házba (közvetlen a part mellett laktunk).

Lágyan megtörölgettük egymás testét egy törölközővel, majd kikapcsolta a felsőmet. Tovább simogatott, majd a keze lassan a bugyimra csúszott, azon keresztül simogatta csiklómat. Nagyon felizgultam, csupa nedvesség voltam. Érezte és lassan lehúzta a bugyimat. Én pedig kisegítettem ágaskodó férfiasságát a fürdőnadrágból. Tovább simogatta a csiklómat, a nyelve a mellemre, a hasamra, végül a nagyajkaimra csúszott. Belenyalt a puncimba. Csodás érzés volt, felnyögtem. Lassan húzogattam a bőrt kemény péniszén, mire azt suttogta, nagyon kíván. Én is őt, válaszoltam. A férfiasságával kezdte cirógatni a combjaim belsejét, majd rámnézett. Kérdezett a szemével. És én rábólintottam. Finoman, óvatosan hatolt belém. Csak egy kicsit fájt, de csodás érzés volt. Lassan mozogni kezdett bennem. Keze a mellemet simogatta, szája a nyakamat csókolta. Fokozatosan gyorsított a tempón, egyik keze a csiklómra csúszott, és dörzsölni kezdte. Egyre hangosabban nyögtem, és gyorsuló lélegzetén éreztem, neki sincs sok hátra. Teljesen egyszerre értünk a csúcsra. Csodálatos volt. Ezen az éjszakán még négyszer lettem az övé.

Ezután 3 hónappal szakítottunk, mert külföldre ment dolgozni, nem bírtuk a távolságot. Sok más haverom volt, de egyel se élveztem ennyire a szexet. Egyébként is Gábort szerettem.1 évvel e nyaralás után ismét összejöttünk, és rá 3 évre megkérte a kezem.4 hónap múlva születik meg a kisbabánk.