Skip to content

Homoszexuális kaland

Játszogattam magammal. 1-2-3-4 ujj. De ennyiben kimerűlt. Teltek az évek a játszadozás megmaradt. Aztán 26 évesen úgy döntöttem ,hogy kipróbálom férfival  is.

Keresgéltem,aztán egy oldalon találtam egy illett. Beszélgetés ismerkedés stb.

Megbeszéltünk egy esti talit. Nála volt hely ,így oda mentem.

Felmentünk hozzá. Ő már ivott,gondolom feszültség oldás vagy csak simán szereti a piát.

Aztán mondtam neki ,hogy ha már így vagyunk ,akkor vetkőzzünk,nehogy meggondoljam magam. (Bennem volt a félsz.)

Leültünk egymással szembe az ágyon,és ő elkezdte cirógatni a falosszom. Majd mire észbekaptam már a szájába is vette.

Nem haboztam és én is bekaptam az övét. Úgy az oldalunkon 69-tünk. Annyira élveztem h egy ffi szerszáma van a számba,hogy igyekeztem tövig bekapni. Nyalogattam a makkot. Isteni volt. Hol lassan hol gyorsan csináltam. Azzal nem is foglalkoztam,hogy ő is csinálja nekem. Jobban izgatott amit én csinálok.

Mivel egyikünk se csinálta még fiúval ,így kért hogy én dugjam őt elsőnek. Bontottam egy csomag óvszert feltettem majd egy kis nyálat csorgatva a péniszemre megpróbáltam bedugni. SZiszegett, és elhúzta magát. Mondta ,hogy fáj neki és inkább cseréljünk.

Nem kellett kétszer mondania. Bontott ő is egy gumit én meg már a hátamon voltam. Látni akartam mindent. Amíg ő az óvszerrel babrált addig én nyálaztam a popsim.

És eljött a pillanat. Odatérdelt a 2 lábam közé és elkezdte bedugni. Nem fájt,sőt én toltam magam rá. Kértem ,hogy ne finomkodjon. És elkezdett dugni. Váltogattuk a pózokat,volt kutya,hason feküdtem,de a végén ismét a hátamon voltam.

Elért a csúcsra. Kihúztam magamból gyors le a gumit és a hasamra és a farkamra spriccelt. Majd összefogtam az övét ,s az enyém és úgy az ö anyagával és farkával vertem a sajátom. Nem kellett sok nekem. Jó nagy adagot spricceltem a hasamra.

Megtöröltük magunkat. És amilyen lendülettel kezdtük ,azzal el is köszöntünk.

Azóta nem volt sajnos,de talán most egy Párral ,ahol a fiú is és a lány is megfog dugni. 🙂 (egyszerre 🙂 )