Skip to content

Húgival a szaunában

Húgom huszonkét éves és mivel egyetemista, pesten lakik. Elég nagy köztünk a korkülönbség, éppen tíz év. A vizsgaidőszak előtt felhívott, hogy lejönne hozzám, mert pesten a koleszban nem tud készülni, anyánkhoz meg nem akar menni, mert összevesztek. Én, mivel nem rég költöztem be a frissen befejezett házamba, és igen büszke voltam rá, mondtam, hogy a vendégszobában nyugodtan tanulhat.
Mivel a házba elég sok energiát fektettem, minden elég jól ki van találva. Minden helyiségben van mozgásérzékelő a riasztóhoz, olyan típus, amiben kamera is van, hogy rögzítse a betörőt. A rendszer a házautomatizálásba van kötve, ami a dolgozóban lévő számítógépre küldi az adatokat, ha akarom.
A másnap délutáni vonattal meg is érkezett Zsuzsi, és persze ki kellett mennem érte, mert sok csomagja volt. Hazamentünk és bevittem a cuccait a vendégszobába. Megbeszéltük, hogy estig kipakol, tanul, aztán mikor hazajöttem, közösen összedobunk valami vacsorát. Közben én még elmentem dolgozni. Este beálltam a garázsba és bekiabáltam a lakásba
– megjöttem, elmegyek tusolni! – a vendégszoba felől valami nyugtázás félét hallottam. Ledobtam az öltönyt a gardróbban és beléptem a szomszédos fürdőben lévő tus alá. Az egész napi stressz mintha habos patakokban folyt volna le rólam, egészen ellazulva léptem ki és megtörölközve egy sortot és pólót vettem magamra. A konyhába lépve Húgit már a vágódeszka mellett találtam.
– Szia! De jó illatod van – fogadott, miközben a kezében lévő késsel egy szelet csirkemellet vágott csíkokra.
– Szia, köszi. Mit eszünk?
– tandori csirkemell, jó lesz? – fordult felém kérdő tekintettel.
Megkérdeztem, mit segíthetek, Ő pedig rám bízta a rizs és a zöldségek párolását. Alig fél óra alatt kész lett a kaja, és mivel már eléggé melegre fordult az idő, úgy döntöttünk, a teraszra terítünk. Megbeszéltük az egyetemi sztorikat, a pesti élet előnyeit, hátrányait, megdícsérte az új házat, a stílust, a felszereltséget, a szaunát, aztán a szó az előző pasijára terelődött, hogy mennyire gyökérül viselkedett, mert azt hitte, hogy milyen faszagyerek, persze azt nem tudta nyújtani, amitől Zsuzsi boldog lett volna, az ágybéli teljesítményéről nem is beszélve. Én mondtam, hogy én egész másképp viselkedem a csajokkal. Késő estig dumáltunk, elfogyott egy üveg bor is. Mikor asztalt bontottunk, mondtam, hogy én még beülök egy kicsit a szaunába. Húgi megkérdezte, hogy zavarna-e ha csatlakozna, mert még sosem próbálta és kíváncsi. Mondtam, hogy nyugodtan jöjjön. Én bekapcsoltam a szaunakályhát, és pár perc után egy törölközőt magam köré tekerve beültem a már viszonylag homo kamrába. Néhány csepp illóolajat cseppentettem a kövekre, majd a dézsából locsoltam rá néhány kanál vizet. Az illatos gőz hamarosan megtöltötte a helyiséget. Az üvegajtó mögött megállt Zsuzsi és óvatosan benyitott.
– én fürdőruhát vettem, nem baj? – kérdezte
– Nem, de kényelmetlen lesz. Ha akarod, dobd le és van fürdőlepedő a szauna mellett balra a szekrényben. –
– Köszi, mindjárt jövök. – mondta és visszacsukta az üvegajtót.
Rövidesen megjelent egy, a melle felett éttekert nyers színű fürdőlepedőbe csavarva. Vörösesbarna, hosszú, hullámos haja copfba volt fogva, a fürdőlepedő éppen a feneke alsó vonaláig ért.
Néhány percig csak ült, majd megszólalt.
– neked nem süti a feneked a pad?
– Nem, alattam van a törölköző.
– Nekem ahhoz rövid.
– Nyugodtan tekerd a derekad köré, a gőztől úgysem látnék semmit.
Hallottam ahogy Húgi feláll és leveszi a törölközőt.
– ha nem látsz semmit, akkor csak magam alá hajtogatom- hallottam valahonnan előlem.
– Nyugodtan. Lehet, hogy én is ráülök, egyedül szoktam itt lenni, és akkor mindig csak alattam van.
– Ne zavartasd magad, mintha itt sem lennék.

Miközben a törölközőt én is kispárna méretűre hajtogattam, megkérdeztem, hogy mi volt a legnagyobb baj a pasijával, nem-e lehetett volna változtatni a dolgon.
– Igazából társaságban úgy bánt velem, mintha nekem ki kellett volna őt szolgálnom, folyton olyanokat kért, hogy vigyek neki egy sört, vagy a kabátját, meg ilyesmi. Aztán mikor hazaértünk akkor meg, hogy kényeztessem, adjak neki enni, meg elégítsem ki, így, meg úgy. Azt persze meg sem kérdezte, hogy nekem jól esne-e egyszer végre kielégülni. Én szopjam le, de persze ő nem hogy nem nyalt ki, de még a kezével se nagyon ért hozzám. Én legyek mindig készen arra, hogy fogadjam a közeledését, de ha én akartam valamit, akkor pont nem ért rá. Aztán persze öt percen belül elment, én meg feküdtem ott, még félig sem felizgatva. Egyszer szóba hoztam, hogy én nem mentem el szeretkezés közben, erre ő közölte, hogy lehet hogy kezdek frigid lenni, mert ő eddig mindig minden nőjét kielégítette és eddig engem is. Nem mondtam meg neki, hogy mióta együtt voltunk, én csak a saját kezemtől elégültem ki, egyedül, más pasikról álmodozva.
– Kikről álmodoztál?
– Hát, mindenféle pasikról, akikkel találkoztam az egyetemen, vagy ha láttam egy szép párt valahol, akkor a lány helyébe képzeltem magam, ilyesmi…
– Ez olyan hihetetlen a számomra. Az én szememben te egy olyan nő vagy, akiért a pasik kiteszik a lelküket, hogy megszerezzék és megtartsák.
– Ugyan…
– De, tényleg. Csinos vagy, ápolt, formás, nem olyan melletlen, seggetlen cicababa, és ráadásul még intelligens is. Igazán izgalmas nő vagy!
– Köszi, de valamiért ezt én nem érzem. Valahogy mindig félresikerülnek a kapcsolataim. Tudod, hogy eddig hat komoly hapsim volt, és csak eggyel tudtam kielégülni? Szerinted ez jó arány?
– Lehet, hogy azon kell változtatni, ahogy pasit választasz, nem?
– Biztosan.
– És mikor szakítottál vele?
– Amikor egyik este beállított egy tizenéves szőke csajjal, hogy ma ő is beszáll hozzánk. Én kérdeztem, hogy mibe száll be, erre Ő elkezdett magyarázni, hogy milyen maradi és prűd vagyok, a legegyszerűbb vágyait sem tudom kielégíteni. A szőke csaj persze egyből ajánlotta, hogy van egy barátnője akit fel tud hívni, ez a tahó meg persze kapott a lehetőségen. – mondta Húgi a sírás küszöbén- Én meg, miközben ezek várták a másik lányt és bemelegítettek, összecsomagoltam és eljöttem… – mondta és halkan sírva fakadt.
Én mellé ültem és a fejét kezdtem cirógatni. Húgi a padon összegömbölyödött és az ölembe hajtotta a fejét.
A Szaunában töltött húsz percet így beszélgettük végig. Húgi fejét, vállát, hátát símogatva nyugtattam meg és megpróbáltam meggyőzni, hogy lehetőleg ne a külső után ítéljen és válasszon magának pasit. Mikor lejárt a szaunakályha órája, és a gőz kezdett kicsit felszállni, szóltam neki, hogy menjen előre, tusoljon le hűvös vízzel, én majd megyek mikor ő végzett. Ahogy Zsuzsi kiment végignéztem a feszes, gömbölyű testén, mert a gőz már nem sokat takart, majd hallottam, ahogy megnyitja a csapot és alááll. Hamar kilépett a hideg víz alól és a szauna-ajtó előtt megállva szólt, hogy mehetek. A szaunában szinte már nem volt semmi gőz és egy pillanatra úgy tűnt, mintha Húgi engem nézett volna, ami azért kínos, mert – mi tagadás – a anyaszült meztelen teste látványától felállt a falosszom. De elhessegettem magamtól a gondolatot és magam köré tekerve a törölközőt, kiléptem a fürdőbe. A folyosó végén még láttam Zsuzsit ahogy meztelenül, a fürdőlepedővel éppen törölközve befordul a vendégszoba ajtaján. Mivel eleget beszélgettünk szexről, és a bor is dolgozott bennem, valamint azt gondoltam, ha Ő látott engem, én is jobban megnézem Őt, gondoltam megnézem, ahogy a húgom ágyba bújik. Ezért bementem a dolgozószobába, bekapcsoltam a számítógépet, és gyorsan elindítottam a megfelelő szoftvert. Rákattintottam a vendégszoba ikonra és megjelent a kép. Húgi a nagy fürdőlepedőt éppen az egyik székre dobta. Mindkét kezét magasra emelve nyújtózott egyet, amivel jól láthatóvá tette, hogy milyen fazonra van borotválva a vöröses szőrzete. Kivette a copfját összefogó hajgumit, az ujjait fésűnek használva megigazította a válla alá érő haját, majd kinyújtott lábbal az ágyra feküdt, egyik bokáját a másikra tette, és a feje alá rakta mindkét kezét. Egy ideig így feküdt, majd az egyik kezével végigsimított a hasán és az ujjbegyével a köldöke alatt a szőrzetét is megborzolta. Néhányszor fel le círógatta magát a köldökétől lefelé indulva, egészen addig a pontig, ahol a két combja összezáródott. Pár mozdulat után az addig átkulcsolt lábát lazán a másik mellé tette, így a simogató mozdulatai mélyen a két combja között értek véget. Ekkor a szeme már csukva volt és az ujjai csak a tusolástól még vizes, sűrű, vöröses szőrzetén játszottak. Én a számítógép előtt ültem, és a törölköző alól már kikandikált a műsorra hevesen reagáló falosszom. Kis idő leteltével mindkét combját fölhúzta és egészen széttárta őket, majd mindkét kezével a lába közé nyúlt. Az egyik kezét egészen alul helyezte el, és a hüvelybenemetét kezdte izgatni, a másikkal pedig a csiklóján körözött egyre lendületesebben.
Ekkor picit felhangosítottam a mikrofon jelét, hogy a hangokat is hallhassam. Miközben hallgattam, én is a lábam közé nyúltam és megmarkoltam a kőkeményen álló farkamat, majd lassan húzogatni kezdtem. A szobából finom cuppogásokat és sóhajokat lehetett hallani, néha pedig hugi mormogott valamit. Ahogy egyre jobban belemerült az élvezetbe, a sóhajok apró nyögésekbe mentek át, a mormogásból pedig kezdtek érthető szavak formálódni.
– Igen, ott, csináld még, beljebb, igen, jól csinálod, szeress még, igen ott, jó, nagyon jó. – hallottam, miközben Húgi két ujja is eltűnt a hüvelyében.
Ezek szerint Húgi most is álmodozik valakiről és úgy elégíti ki magát. A kezem egyre lendületesebben járt a farkamon, közben Húgi egy pillanatra abbahagyta az önkielégítést és az ágy melletti utazótáskájába nyúlva elővett egy testszínű, élethű vibrátort. Visszahelyezkedett az ágyra és a szerszám végén lévő kapcsolóval elindította, majd lassan a csiklójához közelítette az átlagosnál kicsit hatalmasabb eszközt.
– gyere, olyan jó, ahogy hozzám érsz, igen- sóhajtotta – Kérlek, Dani, ne kínozz, tedd belém a gyönyörű farkad,.. Oh, igen, most jó – mondta, miközben lassan a hüvelyébe tolta a halkan zümmögő gumidarabot.
Teljesen meglepett amit mondott, mivel úgy tűnt, hogy engem képzel a műbroki helyébe.
Teljesen beindultam attól, ahogy én azon önkielégítek, ahogy Húgi rám gondolva önkielégít. Két húzás után már el is élveztem, de a szemem nem vettem le a képernyőről és a kezem is szép lassan járt tovább a csatakos farkamon. Meglepve láttam, hogy Húgi teljes egészében magába tudja fogadni a hatalmas vibrátort.
– most hátulról! – mondta, majd feltérdelt és a vibrátort hátranyúlva kezdte mozgatni magában.
Egész sokáig játszott magával, mikor a zümmögő hang megszűnt.
– Basszus- hallottam, majd Húgi felkelt, magára tekerte a fürdőlepedőt és kilépett a folyosóra.
A folyosói kamera képén követtem, ahogy a konyhába megy, és a fiókokban kezd keresgélni. Elemet keres, döbbentem rá. De elem csak a dolgozószobában volt. Gyorsan megtöröltem magam és elővettem egy csomag elemet, majd a konyha felé indultam.
– Mit keresel? – kérdeztem
– ceruzaelemet – válaszolt Zsuzsi kissé meglepetten, kipirult arccal.
– Hol kerested eddig? – kérdeztem, nehogy rájöjjön, hogy a kezemben már ott lapul egy csomag.
– Hát itt a fiókokban, meg ott fönt – mutatott sorban a helyekre, miközben én a konyhában lévő kis, kétfokú létráról egy kisebb felső fiókba csúsztattam az elemcsomagot, és gyorsan távolabb léptem. Szerencsére Zsuzsi teljesen el volt foglalva és láthatólag kicsit zavarban is volt.
– És ott? – kérdeztem, miközben felmutattam az ominózus fiókra.
– Ott még nem- mondta, és mivel persze nem érte el, gyorsan felmászott a kis létra tetejére és gyorsan kihúzta a fiókot. A lendülettől kicsit hátrabillent és alig tudta megtartani az egyensúlyát. Én gyorsan odaléptem és a derekát megfogva megtartottam.
– Vedd ki az elemet, addig tartalak. – mondtam és a kezem a derekáról félig a fenekére csúsztattam. Zsuzsi egy pillanatra mozdulatlanná vált, majd felpipiskedett és a fenekét egészen kitolta. Ettől a mozdulattól az egyébként is keveset takaró fürdőlepedő alsó széle még feljebb csúszott és láttatni engedte a húgom kerek, feszes és főként anyaszült meztelen fenekét. Ahogy felpipiskedett a kezem még inkább a fenekére csúsztattam, mintegy jelezve, hogy biztosan tartom. Persze az egyik kezem ekkor már a csupasz bőréhez ért. Húgi ezt egy halk, mégis hallható sóhajjal vette tudomásul. Az elemek keresése, annak ellenére, hogy a fiók tetején voltak, elég sokáig tartott. Mivel Húgi jobbról is, balról is alaposan átkutatta a fiókot, a fenekét előre-hátra, jobbra, balra mozgatta. Közben én hősiesen tartottam és a kezem mindig a mozgását követte. A végére valahogy mindkét kezem a csupasz fenekét markolta, és picit simogatta is. Közben a látványtól és főleg a finom bőr érintésétől a falosszom ismét növekedésnek indult, amitől a hegye kibújt a törölközőm alól.
– megvan… – mondta Zsuzsi egész halkan. – még ne engedj el, nehogy leessek… – kért és az egyik lábával egészen óvatosan és lassan egy fokkal lejjebb lépett. Ettől a mozdulattól a combjai szétnyíltak és megcsapta az orromat a női vágy eltéveszthetetlen illata.
– hmm… – nagyot szippantottam az illatból, amit Húgi nem tudott nem észrevenni. A kezeim még szorosabban fogták a fenekét, kicsit szét is húztam és újra összenyomtam a két formás gömböt.
– ahhh….. – hallottam föntről. – Ahogy Zsuzsi ereszkedett a létrán, egyik kezében a nehezen megszerzett elemeket fogta, a másikkal pedig lenyúlt, hogy megfogja a létra kapaszkodóját. Ettől a melle fölött betűrt fürdőlepedő kioldódott és a földre hullott. Teljesen zavarba jött, a létráról leérve picit hátralépett és lehajolt a törölközőéért. Én még mindig fogtam a fenekét, és mivel elég közel voltam, a hátráló mozdulattól az ágaskodó falosszom épp a feneke két gömbje közé ért.
– Ahhhh… hallottam ismét – miközben a fürdőlepedőt elengedte, és a földön hagyva felegyenesedett.
– berakjam valamibe az elemeket? – kérdeztem, és a jobb fenékét elengedve előrenyúltam és a hasát megsimogatva tartottam a tenyerem.
– majd megoldom, köszi- mondta, miközben egy pillanatra megfogta a kezem, és a hasára simította a tenyerem. – zenét akartam hallgatni a cd-men, de lemerült. – hallottam a gyorsan kitalált alibit, miközben az alkaromat kezdte cirógatni. Miután a falosszom gyakorlatilag a anyaszült meztelen fenékvágatához simult, a kezem pedig a hasára tette, lassan elkezdtem cirógatni. Először a hasát és a két melle között, majd a melle oldalát és alját is. Ekkor hátranyúlt és a tarkómat megfogva még jobban magához húzott, a fejével a vállamra borult. Ekkor elengedtem a fenekét a bal kezemmel is és mindkét kézzel a melleit kezdtem kényeztetni, miközben finoman csókolgatni kezdtem a nyakát és a fülét. A gyönyörű, kerek keblei keményen feszültek, a bimbók pedig az ujjaim között ki-ki kandikáltak, ahogy egyre szenvedélyesebben masszíroztam őket. Zsuzsi elengedte a tarkómat, szembefordult velem és a két kezét a nyakam köré tekerve csókra nyitotta a száját. Én, miközben egyik kezemmel a fenekét, a másikkal az egyik mellét kényeztettem, ráhajoltam, és szenvedélyesen visszacsókoltam. Csók közben lenyúlt, megmarkolta a farkamat és lassan játszani kezdett vele. Egyre ütemesebben húzogatta a makkomon a bőrt, én pedig szépen hátulról simogatva eljutottam a lucskos puncijáig. Ahogy megérintettem, Húgi a számba nyögött, majd lassan elém térdelt. Egészen finoman, érzékien kezdte nyalogatni a farkamat, majd miután kiélvezte az előváladék ízét, lassan tövig bekapta. Először lassan, finoman játszott vele, néha a fogával is megérintve, majd egyre gyorsabb tempóra kapcsolt és lendületesen bólogatott előttem térdelve, miközben a keze a combjai között kényeztette a csiklóját. Egy kis idő után lenyúltam és megfogtam a fejét, hogy ne élvezzek a szájába. Megfogtam a kezét és felhúztam, majd megcsókoltam. Csók közben lassan a konyhapulthoz vezettem, majd felültettem rá és a két combját szétrakva közé bújtam. A puncija, lucskos, vörös és teljesen nyitott volt. Először csak körbecsókolgattam, majd szinte lehelet finoman a számba vettem a csiklóját. Húgi hangosan sóhajtozott, majd mikor a csiklójához értem, sikkantott egy picit. A lehető legóvatosabban kényeztettem a bőr alól kikandikáló vörösen csillogó kitüremkedést. Húgi egyre erősebben vergődött, majd miután hirtelen nagyot nyaltam bele, remegve, nyögve élvezni kezdett. Az orgazmusa hosszú, hangos és nagyon intenzív volt. Ahogy lassan csillapodott, felegyenesedtem, és finoman csókolgatni kezdtem az arcát, majd kézen fogtam és a nappaliba vezettem. Leültettem a kanapéra, felkapcsoltam a falba süllyesztett hangulatvilágítást, meggyújtottam néhány hatalmasabb gyertyát és mellé ültem. Lassan cirógatni kezdtem a combját, a hasát, a melleit, majd mikor felhúzta a lábait, ismét megtaláltam a csiklóját. Két ujjam közé fogva köröztem rajta, miközben Húgi nyakát csókolgattam, majd mikor felém fordult, szájon csókoltam. A csókunk bensőséges, puha, gyengéd érintés volt, amitől a hátamon végigfutott a hideg. Teljes tenyeremmel a puncijára tapadtam és simogattam, közben egy ujjam a hüvelybemenetét kereste, majd mikor megtalálta, lassan elmerült a forró, lüktető húsban. Zsuzsi a nyelvem kezdte szopogatni, miközben az ujjam már felvette a csípője által diktált ütemet és siklott ki-be a vöröses szőrök között.
Húgi nyögdécselve csókolt tovább, majd elvált a számtól és a kanapén megfordulva elém térdelt, miközben a buláját teljesen kitárta előttem.
Én mögé álltam és a puncijához illesztettem a falosszom, majd a csípőjét megfogva lassan elkezdtem beléhatolni. Ő a fenekét egészen kidüllesztette, és nyögve fogadta magába a már robbanásra kész farkamat. Mikor teljes hosszban elmerültem benne, minden átmenet nélkül ütemesen dugni kezdtem. Húgi nyögdécselve vonaglott alattam, én pedig a csípőjét magamra húzogatva tövig löktem belé a falosszom, miközben a zacskóm a szeméremdombján csattogott. Mivel nem sokkal korábban már elmentem, elég sokáig játszhattam és ez érezhetően nagy örömet okozott Zsuzsinak. Hol gyorsabban, hol lassabban járattam benne a falosszom, néha egészen kihúztam, és csak a hüvelybemenetével játszottam, majd hirtelen ismét tövig beléhatoltam. Aztán megfordítottam és a két lába közé fekve a falosszom hegyével izgattam a csiklóját, majd a hüvelyét. Aztán miközben lassan beléhatoltam, a melleit csókolgattam és a bimbóját a számba véve izgattam. Húgi a hátam és a vállam simogatta, majd mikor teljes hosszában befogadta a pélóját kétkézzel megmarkolta a seggem, a combjait a derekam köré fonta és csókra nyitotta a száját. Én leengedtem a fejem, megcsókoltam. Miközben szenvedélyesen csókolóztunk egyre lendületesebb tempóban járattam benne a falosszom, nem kellett sok idő és éreztem, hogy nemsokára elmegyek, aminek mélyről jövő nyögésekkel hangot is adtam. Húgi ezt hallva az ütemes lökések közben megszólalt:
– él-vezz be-lém, ké-rlek –
– jóóóóóóó- mondtam, és a kérésének engedelmeskedve elkezdtem belelőni az anyagomat.
Húgi ezt megérezve a csípőjét körbe-körbe kezdte mozgatni és Ő is egyre hangosabban nyögött, majd az egyik utolsó lökésem közben száját összeszorítva nyüszítő hangot adott és a hátát megfeszítve ismét élvezni kezdett. Ez néhány további lökésre erőt adott, miközben érezem, ahogy a hüvelye ráfeszül a farkamra. Így az utolsó cseppig kifacsarta a falosszom tartalmát. Lassan mindketten lecsillapodtunk, miközben a lankadó falosszom még mindig benne volt. Mellette szivárogni kezdett a puncijába lőtt ondó. Óvatosan felkeltem, miközben a falosszom kihúztam, a hüvelyéből jelentősebb mennyiségű anyag folyt ki. Ő lenyúlt a lába közé, a vágatán végighúzta a két középső ujját, majd az erősen ondós ujjait a szájához emelte és egy halk sóhaj kíséretében bekapta.
– Szeretnéd ezt is? – kérdeztem a farkamra mutatva. Húgi kacér mosollyal az arcán bólogatott.
Én elé álltam, Ő pedig a herezacskóm alá nyúlt és finoman bekapta a falosszom. Egészen finoman szívni és nyalogatni kezdte, aminek eredményeképpen igen kellemes érzések indultak el a gyomrom felé.
– Neked sosem elég? – kérdeztem, de Húgi válasz gyanánt csak a fejét mozdította tagadólag, miközben az egyik kezével már a seggem markolta és a záróizmaim kezdte izgatni.
Ahogy egyre jobban belelendült, a falosszom szépen lassan kezdett megint erőre kapni. Főként, hogy az ujja már picit a fenekembe dugta és lassan körkörösen mozgatta. Majd kivette, a puncijába dugta, megnedvesítette és óvatosan visszatolta, de most már kicsit mélyebben. Erre felnyögtem.
– Úgy látom nem csak én vagyok telhetetlen… – vette ki a szájából a most már ismét teljes méretű falosszom. – Gyere- intett, miközben a hátára feküdt és a combjait teljesen széttárta.
A vörös, még mindig izgatott pinájából a fenekére folyt a geci, vöröses szőrén a puncilé és ondó keveréke fénylett. Húgi azt várta, hogy ismét megdugom, de én a fejem fúrtam a combjai közé és a csuklyájától megszabadult, babszem méretűre duzzadt csiklóját kezdtem nyalogatni, miközben az egyik kezemmel a jobb mellbimbóját, a ballal a fenekét és ánuszát kezdtem izgatni. Lassan az egész pináját átnyalogattam, hosszasan elidőzve a hüvelybemenetén és a csiklóján. Húgi ettől ismét a csúcsra jutott, miközben a fejem a combjai közé szorította, farizmai ütemesen összehúzódtak, hangosan hörgött, míg orgazmusa elcsitult.
Ahogy kissé megpihent, felült és cirógatni kezdett, majd a hátamra döntött és a farkamra hajolva szívni kezdett. A falosszom tövét fogta és lassan, a szájának megfelelő ütemben húzogatta, a másik kezével a zacskómat simogatta. Ahogy az ütemet egyre gyorsította, éreztem, hogy nemsokára elmegyek.
– vigyázz, elmegyek!- figyelmeztettem, de Húgit nem nagyon zavarta a figyelmeztetés.
A feje lendületesen járt a farkamon, míg a hátam megfeszítve elélveztem, és azt a kevés ondót ami még bennem maradt, a szájába spricceltem. Húgi egyre lassulva szopott tovább, miközben az ondómat lenyelte. Mikor már éreztem, hogy elég volt, megfogtam Húgi fejét és magamra húztam. Ahogy rám feküdt, megcsókoltam a kicsit ondószagú, de nagyon puha gyengéd száját, amit Ő hálásan viszonzott. Finoman, hosszan csókolóztunk, majd a vállamba fúrta a fejét és átölelt.

Arra ébredtem, hogy Húgi fészkelődik, majd leszáll rólam. A nappali ablakán besütött a reggeli nap. Húgi a vécé felé indult, én pedig néztem a ringó csípőjét, nőies gömbölyű fenekét. Lassan felkeltem és én is a vécé felé indultam. Húgi éppen kilépett az ajtón, mikor odaértem. Elém lépett, a karjait a nyakam köré fonta, miközben a melleit szorosan a mellkasomhoz, hasamhoz szorította és finoman megcsókolt.
– Jó reggelt! – mondta – köszönöm a tegnap estét, remélem nem bántad meg… – a keze a falosszom köré fonódott.
– Örülök, hogy boldoggá tehettelek -mondtam és visszacsókoltam, miközben a fenekét kezdtem cirógatni.
– Még soha… kezdte, de a szájára tettem a kezem
– Nekem sem – mondtam és a karjaimba véve a kanapéhoz vittem.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️