Skip to content

Hugom a ribanc

Dávid vagyok 26 éves a szüleim régen elváltak már a születésem után. Aztán másik házasságból született egy féltesóm, keveset találkoztunk nem lógtunk sokat együtt. Amikor idősebb lett, jobb lett a viszonyunk kb minden fiú ügyet megosztott velem, hamar kiderült, hogy nem egy gátlásos lány, kb 15 palival volt, 17 évesen. Kurva szép csaj, platina szőke, D-s mellekkel, de sosem néztem rá másképp, egy bizonyos napig.
Családi rendezvény volt, majd miután elment mindenki, a szülők leléptek, hogy elmennek bevásárolni 1 órára, addig maradjak már itt “Vigyázni” természetes volt ez. Pont egy olyan periódus volt, hogy nem vertem ki már egy 3 napja és kurva kanos voltam, dumáztunk a kanapén, közben egy csajjal beszéltem snapen, küldte a nudeokat, nyilván feláltt rá, mondom kikell mennem a wcbe kiverni. Olyan volt a kapcsolatunk, hogy ezt simán beközöltem vele, hogy pill elmegyek kiverni, nevetve nyugtázta. Nagyba verem a pöcsöm, már kb a közepén vagyok a dolognak, erre jött egy messenger üzenet tőle, hogy
– te most kajak vered?
válaszoltam:
-Perszexd
majd kérdezte:
– és hogy megy?
mondom:
-hát közepénél vagyok.
majd jött egy üzenet:
-Segitsek?
Elsőnek olyasmire gondoltam, hogy nézi, hogy megjönnek e apáék, vagy küld valami fasza pornó jelenetet, mondom sosem volt semmi hátsó gondolatom.
Kérdeztem tőle:
– persze, de hogyan?
Majd nem jött válasz, de egyszer csak nyilt az ajtó, telibe rámnyitott, pont a farkammal szemben, elfordult miután végig mért, majd nevetett, hogy baszki te tényleg vered. Még ebben a pillanatban is azt hittem, hogy ez ilyen tesós szivatás. Mondom neki:
– Miért hazudnék ilyet? (nevetve mondtam)
Majd kifordult az ajtón és azt mondta:
– Amúgy kurva nagy farkad van.
17 volt, és kb korabeliekkel volt eddig, tényleg nagy falosszom van 20cm és elég vastag is.
Mondom:
-Amúgy köszi.
Már becsukta majdnem az ajtót, majd félénken megkérdezte, hogy akkor segitsek?
kérdem:
– Hogyan?
– A számmal
válaszolt.
Ebben az állapotban, egyszerűen nem tudtam erre nemet mondani.
Odasétált, letérdelt elém, lassan megfogta elkezdte verni és ahogy bekapta, egyből a szemembe nézve elkezdte cidázni, tökéletes tempóban, tökéletes mélységgel. Elsőnek nem akartam nézni, csak érezni, de nem birtam ki. Kurva jól nézett ki a falosszom a szájában. Sokszor szoptak már le, de ez érzésre a legjobb volt, nem tudom, hogy a szitu miatt, de olyan volt mintha selyemmel szopná a pélóm. Ráköpött, próbálta mélytorkozni amennyire engedte a torka, majd egy 2 perc után éreztem, hogy elmegyek, mesélte, hogy mindig lenyeli a végén a srácoknak, de azért megkérdeztem, hogy mehetek e a szájába, majd egy lágy bólintással jelezte, hogy igen. Hatalmasat élveztem és minden cseppjét lenyelte. Lehet rossz ember vagyok, de nem bántam meg és az egyik legjobb élményem volt.

Ha érdekes volt a történet nektek, lett ennek azóta folytatása és szivesen elmesélem.