Skip to content

Leszopattam a sogórnőmet

Ami akkor a régmúltban történt ez idáig még csak szóba sem került köztünk, most pedig itt a lehetőség a folytatásra. Pancsa ekkor egy mozdulattal ledobta a lenge nyári ruháját, természetesen nem volt alatta semmi. Az eltelt évek alatt ugyan megváltozott egy kicsit, de a mai napig megőrizte formás alakját. A didkói a szülést követően nagyobbak lettek, de a napbarnított teste, izgató öle az a régi volt. Odalépett hozzám és lazán letolta a rövidnadrágomat, majd egy apró csókot lehelt az ajkamra. Hosszan a szemembe nézett és bájosan mosolyogva közölte, hogy ami akkor legnagyobb sajnálatomra nem következett be most az jön. Egyébként pedig a dákóm így teljesen simára borotválva igen csak bejön neki. Egyre lejjebb ereszkedett és ott az apartman étkező közepén elkezdett a farkammal játszani. Kezét rákulcsolta és szép lassan mozgatni kezdte rajta, majd egyre közelebb hajolt hozzá és az ajkai közé fogadott.
Élvezettel figyeltem az ügyködését. Nyelvével körbe-körbe izgatta a makkomat, szívogatta szopogatta alkalmanként egyre beljebb engedve a szájába. Majd kivette onnan kéjesen nézegette egy rövid ideig, közben meg-megnyalogatta, hogy ismét teljesen elnyelhesse azt. Igazán élvezetesen és hosszan szopott mialatt egyik kezével a heréimet morzsolgatta a másikkal pedig már saját magát izgatta. Az ujját rövidesen lassan magába csúsztatta, majd kivéve onnan felém nyújtotta. Mámorosan nyalogattam le róla a régen ízlelt gyönyör nedveit. Ezután két kezével a fenekemet átfogva szopott tovább, egyre mélyebbre préselve ez által a farkamat a torkába. Ami szinte lüktetett most már minden egyes szívó mozdulatára, kimondhatatlanul ügyesen csinálta.
Egy időre ismét kieresztett az ajkai közül és csak a kezével dolgozott rajta, miközben a nyelve hegyével a makkommal játszadozott. Ahogy a kis gyönyör cseppek felbukkantak a hegyén, a nyelvével ügyesen szétkenegette rajta majd élvezettel leszopta róla. Éreztem, ha ezt így folytatja, rövidesen elélvezek, de ezt még nem akartam. Fokozatosan magamhoz vontam és végre hosszan megcsókoltam. Gyengéd ajakain a saját nedvemet is éreztem.
Lassan a masszív ebédlő asztalhoz irányítottam és fokozatosan hátradöntöttem. A mellbimbói már hívogatóan ágaskodtak. Az ajkaimmal először lágyan megérintettem azokat, majd élvezettel cumizni kezdtem, közben a kezeimmel már a muffját kerestem. Folytatásként a testét apró csókokkal elhalmozva egyre lejjebb kalandozva, a lábai közé fúrtam az arcomat. Erre ő azokat alaposan széttárta, a kezeivel segítve a magasba emelte. A nedveitől alaposan csillogó, kitárulkozó puncija igen csak izgató látvány nyújtott számomra. Ismételten odahajoltam és mámorosan hatoltam be a nyelvemmel újra. Igyekeztem minél mélyebbre hatolni.
A puncija most már szinte tocsogott a felgyülemlett nedvétől, ami lassan megindult lefelé a másik igen csak izgató, apró kis redőkkel szegélyezett lyuk irányába. Amikor elérte azt a nyelvemmel elkezdtem lassan körözgetve elkenegetni rajta, amit ő igencsak hálásan fogadott. Rendkívül izgató tud lenni számomra, amikor e teljesen simára kiborotvált tájakon kalandozhatok. Pláne úgy, hogy Pancsa közben kéjesen sóhajtozva megjegyezte nyugodtan tehetem, mivel ott is minden rendben van, ugyan is a történetekből szerzett ismereteket felhasználva ő készült erre.
Ez volt ám az igazi meglepetés számomra. Miközben a nyelvemmel tovább kényeztettem bal kezem két ujját szép lassan a forrongó hüvelyébe, a jobb kezem nagy ujját pedig a popójába csúsztattam, és ellentétes irányba mozgatva azokat igyekeztem minél több gyönyörhöz juttatni. A puncija csak úgy ontotta az utánpótlást, már az arcomat is teljesen eláztatta. Pancsa ekkor magához vont és szinte mindent lecsókolt rólam. Majd egyik kezével elkapta a farkamat és egy határozott mozdulattal a puncijába vezette azt. Akadálytalanul csusszantam be a forrongó ölébe, majd lassan kihúztam és ugyan olyan ütemben visszadugtam ezt ismételgetve. Egy idő után gyorsabb ütemre váltva folytattam. Pancsa a könyökeire támaszkodva élvezettel nézte, ahogy a dákóm újra-és újra eltűnik a puncijába, majd egyszer csak ráfogott a farkamra kihúzta és egy lyukkal lejjebb lévő bejárathoz irányította. A nedveitől igencsak sikamlós és kitágított popsija szinte már várta, hogy oda is benézzünk . A farkamat szép lassan előretolva hatoltam egyre jobban a szűzies lyukába, majd lassan kihúztam, hogy ismét ellássam némi síkosítóval. A következő behatolás már szinte zavartalanul történt. A záró gyűrűn túljutva Pancsa előrecsúszva egy halk sikoly kíséretében, szinte azonnal rápréselte magát a farkamra. A szűk popsija izgatóan szorította össze a farkamat, majd lassan elkezdtem mozogni benne. Pancsa eközben egyik kezével ujjazni kezdte magát, először egy majd két ujját csúsztatta magába. Én a popsijában ő a puncijában. Bámulatos volt, amit műveltünk.
Egy idő után Pancsa megkért, hogy váltsunk, mert az asztal már igen kényelmetlenül nyomja és egyébként is van még egy kis meglepetése számomra. Kicsúsztam a fenekéből, ő egyszerre a közelben lévő táskájáért nyúlt és némi keresgélés után elővarázsolt egy vibrátort. A szájába vette és érzékien cumizni kezdte, majd én következtem. Ez után megfordult és rátámaszkodott az asztalra. Fenekét megriszálva várta a folytatást. Mögé kerültem és egyből a popsijába vágtam a dákóm, majd gyors ütemben dugni kezdtem. Ő pedig eközben a vibrátort szép lassan a puncijába csúsztatta. Igazán ügyesen kezelte. Alkalmanként kihúzta onnan és csak az ajkak között mozgatta úgy, hogy közben a heréim közé is becsúszott néha-néha, majd újra puncijába irányította. Az ügyesen összehangolt kis akciónk eredményeként Pancsa egyre szaporábban vette a levegőt látszott, hogy rövidesen elélvez. Ami pillanatokon belül be is következett. A popsijával teljesen összepréselte a farkamat, szinte alig tudtam mozogni benne. Majd ahogy az orgazmusa hullámai elcsitultak egyre jobban engedett a szorításból. Élvezet volt az egyre jobban ellazuló fenekében mozogni.
Rövidesen kihúztam e csodás rejtekéből a teljesen elgyötört, de még mindig harcra kész farkamat és beléptem a tusolóba, hogy biztos, ami biztos alaposan leápoljam, bár igaza volt Pancsának, amikor azt mondta, hogy ott is minden rendben van.
Amikor kijöttem ő már a kanapén ült és a vibrátorával játszadozott. Odaléptem elé, ő közelebb hajolt a farkamhoz és kéjesen cumizni kezdte miközben a kis barátját egyre mélyebben magába vezette. Az ajkaival hosszan, ügyesen csúszkált a farkamon, majd lassan kiengedte és ilyenkor az egyre jobban dagadó makkomat a nyelvével izgatta tovább. Amikor érzékelte, hogy rövidesen én is a csúcsra érek a vibrátorát hirtelen a fenekemhez vezette. A nedveitől teljesen sikamlós kis játékszerrel az ott összegyűlt izzadságtól kissé síkossá vált területen nagyon izgató dolgokat művelt.
Közben, ahogy a farkamat szopta, felfelé sandítva huncut mosollyal az arcán kíváncsian várta a reakciómat. Ez teljesen új volt számomra. Majd amikor lassan előre-hátra mozgatva elkezdte a fenekembe vezetni a kis játékszerét eddig még soha nem tapasztalt kéj kerített hatalmába. A feszítő érzést a kéj illetve az, hogy eközben érzékien szopott teljesen feledtette. A térdeim megrogytak, a farpofáim még jobban szétnyíltak így egyre mélyebben magamban éreztem a vibrátort és az általa keltett eddig még soha sem tapasztalt érzést. Pancsa, amikor látta rajtam, hogy milyen élvezeteket nyújt számomra, ez után már csak a farkammal foglalkozott.
Egyre hevesebben és mélyebben szopott. Rövidesen a dákóm teljesen eltűnt a szájában. Ez más tényleg sok volt. A farkamból szinte kirobbant az első töltet, és legnagyobb meglepetésemre evvel egy időben, Pancsa is ismét elélvezett.
Az orgazmusa közben mámorosan nyelte az ismétlődően kipumpálódó hatalmas ondó mennyiséget. Gyengéd, puha ajkaival végig a farkamra fonódva az utolsó cseppekig kiszívott mindent.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️