Skip to content

Ondó szerető ribancok

Egy nyári reggelen Linda és Kate egy alacsony asztalkánál ültek és a szomszédokról szóló pletykákat, és helyi híreket vitatták meg. Férjeik elmentek golfozni, Kate és Linda pedig összejöttek egy kis csevelyre, vásárlásra. Mindkettőjükön rövidnadrág volt, könnyű blúzzal, mivel a nyár meglehetősen homoszexuális volt.

Mondhatom neked édesem, a férjem néha egy igazi nulla az ágyban. Szexisen öltözök fel neki, szexisen beszélek hozzá, és ő csak belémrakja, fűrészel bennem néhányat, elélvez, lefordul rólam és elalszik. Tudod, nagyon hiányzanak azok a vad idők, amikor még fiatal voltam -mesélte Linda és lassan szürcsölte káváját a kezében lévő csészéből.

Pontosan. Vagyis, szeretem a drága Rogeremet, és tényleg nem kívánok másik férfit, de az Istenért, azért néha felizgathatna! -válaszolta Kate. És mi volt a legszexibb dolog az életedben, Lin? -kérdezte meglehetősen szégyenlősen.

Linda egy pár percig maga elé nézett, felmérve a másik nő érzékenységének mértékét. Nyelt egy kortyot kávéjából és titokzatosan előredőlt. Mikor főiskolás voltam, egyszer, véletlenül berúgtam egy partin. Mikor már nagyon késő volt, én maradtam az egyetlen lány ott. A fiúk elkezdtek hódításaikról beszélni és mindegyik azt állította, hogy ő a világ legnagyobb, legjobb, legérzékibb szeretője. Megállt egy másodpercre és kortyolt egyet kávéjából. – Én azt mondtam, hogy minden lány, akiben van egy kis kurázsi, kibír akár tíz férfit is. Erre mind nevetni kezdtek! Fogadtam velük, és ők belementek a játékba. Nagyon lassan felálltam, és szexisen levetkőztem, ott, mindegyikőjük előtt . Néhány fiú behúzott egy matracot a nappaliból, én pedig ráfeküdtem, éppen középre. Elkezdtem cirógatni a muffomat és nyelvemmel szexisen nyalogattam ajkaimat. Tudnod kell, hogy 20 vagy 30 férfi volt ott, és akkorra már ők is mind levetköztek. Hátamra feküdtem, és odaintettem az egyik fiút. – Mi lesz, kisfiú? -kérdeztem. Azt mondta, jó alaposan meg akar baszni, így leereszkedett hozzám, húzott néhányat pélóján hogy kemény legyen, majd belém helyezte. Hadd mondjam el, hogy a fickók annyira részegek voltak, hogy nem bírták sokáig. Az első úgy tízet lökött, mielőtt belelőtt volna a puncimba. A következő szopatni akart, így hát felültem, belenyomtam faszát a számba, és néhány másodper múlva már ő is készen volt.

A mesélés közben Linda megállt egy pillanatra, és barátnőjére nézett. Kate arca halvány pirosban játszott, szemei csillogtak egy kissé, és Linda úgy gondolta, Kate mellbimbói kezdtek keményedni, és láthatóan kinyomták a blúzt, amit viselt.

Óh, milyen izgi! És mi volt még? -érdeklődött Kate.

Hát, úgy a következő két órában az összes fickó a házban megbaszott, leszoptam őket, egészen addig, hogy egy csepp ondó sem maradt bennük. Az összes a puncimban volt, vagy lenyeltem, de a legtöbb a mellemen, az arcomon és hajamban volt. Egyszer csak, hat fickó verte a faszát az arcom fölött, miközben az a fekete focista baszott seggbe és gondolhatod, hogy mindegyik az arcomra és a hajamra élvezett. Leálltam és kerestem egy törölközőt, hogy a spermát letöröljem az arcomról. Teljesen el voltam ázva tőle, esküszöm! Addig még sohasem láttam ennyi ondót egyszerre. Teljesen tönkretettük a matracot. Végül felálltam. Ahogy a házban a zuhanyzót kerestem, mindenfelé spermanyomokat hagytam magam után. Néhány óra múlva aztán haza is mentem. Nagyszerű volt! De ezután át kellett mennem egy másik főiskolára, mivel mindez kitudódott, és mindenki azt hitte, hogy könnyen kapható lány vagyok. Tehát otthagytam a főiskolát, és átmentem a State Universityre. Ott találkoztam Hankkel, és azóta együtt vagyunk. Nem is láttam másik farkat azóta, csak az övét.

Tévében, vagy képen sem? kérdezte kíváncsian Kate.

Óh, az nem számít. Én a húsvér faszról beszélek. Na de mi van veled, Katie, mi volt a te legvadabb élményed amit átéltél? kérdezte Linda előredőlve és végignyalva ajkait.

Hát, nekem nem volt 30 férfi egy éjjel, ha erre gondolsz -válaszolta. Valójában soha nem csináltam egyszerre egynél több férfival. Hmmm, azt hiszem a legvadabb dolog azt volt, amikor megkértem Rogert, hogy élvezzem a számba, mikor szopom.

Egyszer?! Azt akarod mondani, hogy még sohasem ízlelted meg a ondó koktélt, ifjú hölgy? kérdezte Linda színlelt sztentori hangon.

Hogy, mit?

Még nem nyeltél ondót? Nem hagytad még, hogy a pompás Rogered a szádba lőjön? kérdezte ismét Linda.

Nos, nem mintha nem szeretném ezt, vagy nem csinálta volna néhányszor. De ő inkább a muffomat használja, így nem csináljuk sokszor az orális szexet. Egyáltalán nem is szeret ott lenn kinyalni engem.

Tudod mit, édesem? Még ma elmegyünk és jól megbaszatunk és megszopatunk téged! -kiáltotta Linda. Áh, de mindegy, majd meséld el azt az első alkalmat, amikor hagytad, hogy a kicsi Rog a fogadra lőjön. Mindent hallani akarok róla.

Hát, ez nem olyan szexi történet, mint a tiéd. Roger és én szeretkeztünk, nekem volt egy kis sebem ott lenn, és azt mondtam, inkább hagyja abba, hacsak nem élvez el gyorsan. Kihúzta, és fölém mászott. A hímvesszője mindenhol vörös és lucskos volt, és ott pulzált pont az arcom előtt. Le voltam nyűgözve tőle. Azt mondta, szopjam le, ha nem bírom ki őt a puncimban. Elékezdtem volna magyarázni neki, hogy csak egy kicsit durva volt, de mielőtt elkezdhettem volna, faszát a számba nyomta. Valami lehetett, mert, nem is tudom, de abban a pillanatban, amikor fasza megérintette ajkamat, egész testemben remegni kezdtem, és ki akartam szívni még a zsigereit is, nem is tudtam mit csinálok. Normális esetben nem csinálom ezt a mély torok dolgot, de most megragadtam Roger fenekét és behúztam faszát a számba, amilyen mélyen csak tudtam.

El tudom képzelni -válaszolta Linda lélegzetvisszafojtva. Eközben határozottan érezte, hogy puncija nedvesedni kezd, attól, ahogy beszélgettek, és lopva szoknyája alá nyúlt.

Ki-be húzogattam a faszát, tulajdonképpen szájba kefélt. Aztán, nem tudom mi jött rám, kihúztam faszát a számból és ránéztem. Úgy nézett rám, mintha angyal vagy valami hasonló lennék, hihetetlen volt arckifejezése. Lelkem mélyén akkor tudtam meg, hogy milyen elképesztő hatalmam van felette, vagy bármelyik férfi felett. Tudtam mit akart. Elég pornó jelenetet néztünk, hogy tudjam: mindig tetszett neki, ha egy férfi spermáját a nő arcára vagy szájába lőtte. Egyenesen a szemébe néztem, és legcsábítóbb hangomon azt mondtam neki: Szeretném, ha a számba élveznél szerelmem! Meg akarom kóstolni a spermádat. Szerettem volna, ha az összes gecijét a számba és az arcomra lőtte volna, ezt az anyagot, amiről kuncogva beszélgettünk a középiskolában. Vertem neki egy kicsit, majd hörögve lőtt egyet, éppen a számra. Annyira meglepődtem, hogy reflexszerűen kinyitottam a számat és éppen akkor lőtte ki a következő adagot, most pont a számba. Majd megőrülten, imádtam az ízét. Még egy kicsit vertem a faszát, és az összes spermáját az arcomra és a számba lőtte. A hajamba is jutott, a nyakamra, onnan lecsorgott a mellemre, onnan az ágyra.

Kate befejezte a történetét, és Linda csak nézett rá és annyit tudott mondani: Hűha , és összehúzta szemöldökét.

De most már szereted az anyagot, igaz?

Hát, azt hiszem. De nem túl gyakran, mert az utolsó néhány hónapban Rogert nagyon lefoglalta a munkája meg minden, és örülök, ha havonta kétszer szeretkezünk, sokkal kevesebb idő jut a többi dologra. Igen, egész frankó volt, tényleg csíptem az érzést, ahogy spermája rémspriccelt, és így imádtam az ízét is, tudod, egy kicsit keserű, egy kicsit sós, de érdekes.

Katie kedvesem, ezt nem is kell mondanod nekem. Annyi spermában úsztam már, hogy az egy hadihajónak is elég lett volna. Még mindig a kedvenc italom! -kuncogott. Hé, támadt egy ötletem!

Mi az? (Kate ismerte barátnőjét és tudta, hogy néha támadnak komisz ötletei, hallott már ilyenekről.) Tudom, biztosan szex és kefélés van benne, ismerlek jól, köpd már ki!

Kate, én soha nem köpöm ki -nevetett Linda. Nem, amire gondoltam a következő: Körülnézünk, hány különböző módon tudunk spermát inni. Tudod, más módjai is vannak, mint a csapolás, hogy úgy mondjam.

–Linda! Mire gondolsz? Valójában azt javaslod, hogy szopjunk más fickókat és nyeljük le a gecijüket? Te megőrültél!

Nem, nem, figyelj csak, ez tökéletes. Nem kell tudniuk a nevünket, csak egyszerűen felszedjük őket, szárazra szopjuk, eltűnünk. Meg fognak őrülni, hogy megtudják kik vagyunk, mindent megtesznek majd érte, de soha nem fognak látni minket újra. Ez így tökéletes.

Kate elgondolkodott az ötleten. Ez volt a legőrültebb ötlet, amit valaha is hallott, még az általában nagyon vad Lindától is.

Vagyis, csak felszedünk egy jóképű srácot, elmondjuk neki, hogy szeretnénk, ha a szánka élvezne, és ennyi?

Nem, te kis buta. Ez túl egyszerű lenne. Nem, rávesszük, hogy szervírozza nekünk kedvenc italunkat furcsa és izgalmas módon…mintha pincér lenne egy jó étteremben és a kávét hozná. Ilyenre gondoltam!

Hmmmm. Igen, ez nagyon izgi lenne -egyezett bele Kate. Igen, ez nagyszerű, csapta össze tenyerét izgatottan. Mikor kezdjük?

Most mindjárt, ha benne vagy!

Háromnegyed óra múlva a barátnőket a sétálóutcában találjuk. Miniszoknyát és egy nagyon könnyű pólót vettek fel. Linda úgy döntött, hogy felváltva fogják megvalósítani az ötletet, és ő fogja kezdeni. Úgy gondolta, hogy izgalmas lesz elcsábítani egy cipőeladót, hogy adjon egy kortyot ondójából. A lányok bementek az első üzletbe, ahol több vásárlót láttak, és egy jóképű eladót. A magas, sötét hajú férfit mindketten vonzónak találták. Linda leült az egyik székre, keresztbe tette hosszú lábait, ezzel még jobban felhúzva amúgy is rövid szoknyáját. Az eladó sietősen lépett oda hozzá.

Igen, kisasszony, mit tehetek önért?

Nos, azt hiszen itt az ideje venni egy új pár magas sarkú cipőt, nem gondolja? csipkelődött Linda, kinyújtva lábát, tekergetve és forgatva, mutogatva karcsú lábait.

Hát, ööö, igen. Milyen magas sarokra gondol, és mi a mérete?

A méretem hetes. És a tíz-tizenhárom centis sarkot szeretem, maga is? Nem gondolja, hogy igen szépen megemeli a seggemet?

Ahogy ezt mondta Linda, gyorsan felállt, megfordult, kemény fenekét szinte az eladó arcába nyomva. Az eladó hebegett, nagyokat nyelt, és gyorsan kezdett keményedni. Ez könnyű lesz” gondolta Linda.

Csak hadd menjek hátra és megnézem, mink van, mondta a fickó elvörösödve.

Megfordult és elsietett hátra a raktárba. Linda gyorsan hátranézett, hogy Kate mindent lát-e, majd a fickó után ment, és becsukta maga után az ajtót.

Hé, hölgyem, maga ide nem. -a tiltakozás rövid volt és mintha elvágták volna, mikor Linda felemelte a szoknyáját.

Tetszik, amit látsz, szépfiú? Nos, ez a punci a férjemé, és ő az egyetlen aki egyáltalán megkaphatja, ha mondhatok róla valamit. De nekem tetszik, ahogy maga kinéz. Kapd elő a farkadat!

A férfi egyszerűen csak meredten bámult rá. Nem tudta, mit tegyen, és hogy időt ne veszítsenek Linda odament hozzá, egyik karjával átölelte a nyakát, és keményen szájon csókolta.

OK. Akkor most akarom -mondta. Letérdelt, és kirántotta a gyorsan terebélyesedő faszt a nadrág sliccén keresztül. Úgy látom, egész szép darab. Engedd ki, hadd lélegezzem egy kicsit.

Lehúzta a zipzárt, benyújt az alsónadrágba, és végül előhúzta a fickó faszát. Nem volt túl hosszú és vastag, de megfelelőnek látszott. „Azonkívül, nem megyek máshová, ha a méret megfelelő, gondolta Linda. Lehajolt és elkezdte nyalogatni a makkot. Az eladó felnyögött.

Óh, hölgyem! Nem tudom miért jött ide, de ez annyira jó, csak szopjon tovább

Linda leállt, és ránézett.

Édesem, a legdrágább olasz bőr magas sarkút akarom, itt és most. Mielőtt folytatnám. Hogy ezt kihangsúlyozza, Linda elkezdte visszahúzni ruháját. Az eladó kirohant, majd végül megtalálta a cipőt, amit Linda követelt.

–És amíg itt vagy, a csinos pár szarvasbőr bakancsot is.

Az eladó előkapott egy dobozt a polcról. Amikor visszaért, Linda már levette pulóverét, szabaddá téve szépen formált melleit. A férfi szemei kidülledtek és hímvesszője rángatózott.

vízállóak ezek a cipők? kérdezte Linda.

Óh, igen, igen, azok, az anyaguk miatt. -motyogta az eladó.

Jó. Most le foglak szívni, és neked ez tetszeni fog. De, és ez a nagy de, nem élvezhetsz a számba. Ha megérzem akár a legkisebb csöppjét is a gecidnek, mielőtt szólnék, hogy elélvezhetsz, az egészet a nadrágodra fogom engedni. Vetted?

–Igen, persze, legalábbis azt hiszem.

Ki is akar egy ajándék cumizást a szájban befejezni? Linda leült az egyik kis székre és odaintette a férfit. A férfi odasétált, a nő előrehajolt és behelyezte a még mindig kemény faszt a szájába. Linda bízott faszszopó tehetségében, és nem telt bele sok idő, és a férfi nyögött és hörgött az élvezettől. A nő kezével végigsimogatta a faszt, amikor a makkot szívta, és nyálával benedvesítette. Végig, amikor szopta, folyamatosan nézte a férfit, keresve az elkerülhetetlen élvezés jeleit. Amíg egyik kezével simogatta a golyóit, a másik kezével a bőrcipőért nyúlt. Linda tovább folytatta a fasz szopását, benyomva a szájába, tehetséges nyelvével körözve a makkon, ajkaival szorítva a farkat.

Végül a férfi elkezdett reszketni.

Egy másodperc és elélvezek!!!!!!

Linda ránézett. Kirántotta a faszt a szájából, amint érezte az ereket pulzálni, éppen mikor a férfi szemei lecsukódtak az eksztázistól. Egyik kezével pumpálta a faszt, a másik kezével pedig odatartotta a cipőt. Éppen amikor a faszt a cipő belsejébe tartotta, orgazmusig verte a férfi faszát. Spricc! Spricc! Spricc! Pontosan bele a cipőbe lőtte a fasz tartalmát. Linda kifejte az utolsó cseppig, és összegyűjtötte a hatalmas adagot a cipő sarkába. Végül teljesen kiürült.

Linda ránézett a férfira.

Fogadjunk, hogy nem láttál még nőt, aki ezt csinálja, mondta lágyan és csendesen.

Aztán egyenesen az arcába nézett, megbillentett a cipőt a szája felé, és az összes ondót beleöntötte a szájába. Amikor a cipő kiürült, felemelte az arca fölé, és hagyta, hogy az utolsó cseppek arcára és állára cseppenjenek.

Mmmmm, a kedvencem, ondó Giorgio módra.

Visszadobta a cipőt a dobozba.

–Elviszem. Nem kell becsomagolni.

A férfi annyira el volt képedve, hogy egy szót sem tudott szólni, de bólintott. Linda felkapta a cipőket, a bakancsot, felvette pulóverét, kisétált az üzlet elejébe, mintha semmi se történt volna. Ahogy elsétált egy idősebb nő mellett, nem bírt magával. Egy ujját végigcsúsztatta arccsontján, és addig kente szét a maradék spermacseppeket, míg fényes nyomot hagytak. Az idősebb nő ijedten bámult rá. Linda megragadta Kate karját és kirohant vele az üzletből, feloldottan kuncogva és nevetve, mint az iskolás lányok.

Na, milyen volt, meséld el, meséld el! tört ki Kate.

Linda leült egy padra a sétálóutcában, néhány méterre a bolttól, majd kinyitotta a cipős dobozt.

Nézd! mutatott rá a lucskos foltokra a cipő belsejében. Leszoptam, és kivertem a faszát a cipőbe. Aztán megittam az egészet a cipőből! Látnod kellett volna az arcát. A szegény fickó talán még mindig nem tudja, mi volt ez! És megtartottam a cipőt, és ezt pár bakancsot a fáradozásaimért. Kate ránézett.

Tudod, kezdem nagyon megszeretni ezt a játékot!

Édesem, még semmit sem láttál! válaszolta a kipirult Linda.