Skip to content

Orgia a családban

Andrewt anyja 16 éves korában hozta a világra. Az apa már a szülés előtt otthagyta az anyát, ahogy tudomást szerzett arról, hogy nemsokára apa lesz. Az Andrewt így az anyja egyedül nevelte fel. Még a nagyszülők sem voltak hajlandóak segíteni, mivel kitagadták a lányt. De Andrew anyja még így is tovább folytatta mozgalmas életmódját, és ennek következtében két évvel később, 18 éves korában megszülettet Andrew húga Silvia. Az apa ezúttal is cserbenhagyta, így az anya lemondva eddigi életmódjáról nevelte gyermekeit, míg fel nem nőttek. Mivel a gyermekei tudtak magukról gondoskodni, az anya ismét visszatért régi énjéhez, a számos barátokkal és a ritka otthonlétekkel. Így Andrew, mint az idősebbik testvér gondoskodott Silviáról. Egy olyan közeli kapcsolatot alakult ki kettejük között, amely a legtöbb ember számára nem adatik meg az életben.
Andrew most már húsz éves, egy érett férfi, és pár nap múlva egyetemre fog járni, távol Silviától. Ez a tény húgát nagyon elkeserítette, mivel ő csak a gimnázium utolsó előtti osztályába járt, és Andrewt így csak ünnepnapokon láthatja.
Egy nappal Andrew elutazása előtt egyedül voltak otthon. Silvia odament testvéréhez és a fülébe súgta, hogy van egy nagy meglepetése (búcsúajándéka) számára. Andrew mosolygott és megkérdezte mit kap, de Silvia csak annyit válaszolt, hogy éjfélkor jöjjön fel a szobájára és akkor majd megtudja. Andrew éjfél körül egy szál bokszeralsóban mit sem sejtve belépett húga szobájába. A villany le volt kapcsolva és Andrew semmit sem látott a sötétségben. Hirtelen becsukódott mögötte az ajtó, felgyulladtak a fények. Mikor az ajtó felé nézett egy gyönyörű nőt pillantott meg. A lány fekete csipkés melltartót viselt átlátszó pókháló mintázattal, a derekán fekete vékony vörös szélű harisnyatartót, amelyek egy térdig érő fekete harisnyában ért véget. A lány óvatosan közelített felé, egy ördögi mosollyal az arcán, miközben csillogó haja egész felsőtestét befedte. Odalépett a férfihoz kezeit a dereka köré fonta. Majd egy mozdulattal közelebb húzta magához, érezve a férfi óriási erekcióját, melleivel teljesen a hasfalához simult. Majd felnézett a szemeibe és halkan odasúgat neki:
– Nemsokára elmész ,és mivel mi mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz, úgy döntöttem, hogy neked adom ajándékul a szüzességem.
Andrew még szóhoz sem jutott, miközben a lány ujjai a fiú testén végigfutva elértek a nadrágjához. Lassan finom mozdulatokkal elővarázsolták a 20cm hosszú és minimum 5 cm átmérőjű meredező férfi hímtagot. A lány, amikor megpillantotta, azonnal elgondolkozott, hogy egyáltalán magába tudja e fogadni ezt az óriási szerszámot. De nem fecsérelte tovább az időt, úgy döntött elsőkézből fogja még ma este megtudni. Az ágyhoz kísérte, majd egy gyengéd csókot adott a férfinek, és örömmel fogadta, hogy ugyanolyan gyengéd csókot kapott viszonzásul. Most már biztos volt benne, hogy férfi is annyira akarja őt, mint ő a férfit. Majd lassan lejjebb ereszkedett, farkasszemet nézett a rúddal és érzékien megcsókolta annak koronáját. Ezután finoman elkezdett körözni nyelvével a szélein. Ezt egy ideig csinálta, és rendesen benedvesítse mielőtt a szájába vette volna. Aztán nekiesett, és a férfi húsát szájába vette, persze először nem tudta az egészet. De olyan ügyesen szopott, ahogy csak tudott. És miközben a nyelvét a makk köré tekerte egyidejűleg gyorsítva a tempót, a felülről érkező sóhajok olyan megnyugtató érzést keltettek benne, mint még soha nem élt át. A férfi sóhajai egyre jobban gyorsultak, amikor a lány erősebben kezdte szívni egészen addig, míg a férfi bele nem élvezett a szájába. A lány, hogy ne nézze kezdőnek az egészet lenyelte az utolsó cseppig. Majd felnézett a férfira, levéve lucskos ajkait a fénylő veszzőjéről. Andrew lassan felsegítette, finoman a hátára fektette a lányt. Kezével kikapcsolta a melltartót, lehúzta a derekáig, és kicsúcsosodott mellbimbóit csókolgatva elkezdte finoman, majd egyre intenzívebben cirógatni a lány jobb mellét. Miközben Andrew áttért a másik mellre, a lány a teljesen benedvesedett szeméremajkainak szélét kezdte cirógatni, majd beljebb merészkedett, és játszadozni kezdett a klitoriszával. Az egész teste lángba borult. Andrew levette száját a lány melléről, és fokozatosan a lány minden porcikáját végigcsókolva lefelé haladt, míg el nem ért vaginájáig. Itt felváltotta a lány ujjait a nyelvével, lenyalván az összes menyei mannát, majd gyors nyelvcsapásokkal beljebb merészkedett. A lány a kéjhullám első hatására feljebb tolta csípőjét, és visszahullott az ágyra érezvén a benne szétáradó kéjeket. A férfi ügyes ujjaival széttárta ajkait, egész szájával elmerült benne, és olyan indulattal mérte a klitoriszára a csapásokat, amelyet ezelőtt soha nem tapasztalt. A lány kéjektől olyan hangosan ordítozott, hogy még a szomszédban is hallani lehetett. Ordítozásai és Andrew ügyes nyelve teljes extázisba ejtették, és hatalmasat elélvezett. Az orgazmusa ajándékaként előcsorduló nedveket Andrew, akár az édes mézt mind egy cseppig kinyalta belőle, ezzel újabb örömöket okozván a lánynak. A lány felé fordította fejét, miközben a kéjnedvek a szájáról végigcsurogtak az ajkáig. A lány ekkor hirtelen elkapta a fejét, magához rántotta és egy óriási gyengéd csókkal megízlelte saját nedvének ízét.
– Dugjál meg !- hangzott el a parancs, miközben a teste az őt átjáró kéjek infernójának megszűnéséért könyörgött.
Andrew finoman rámászott, és elkezdte bevezetni magát a lányba, és a szűzhártyát átszakítván egyre beljebb törekedett. A lány ekkor érezte, hogy a férfi elérte a határt. A belső izmai összehúzódtak, ezzel fogvatartván a férfi hímvesszőjét, egy gay lucskos ölelésben. A lány egy kisebb orgazmust élt át, miközben a férfi teljesen megállt benne. A férfi dereka köré csavarta lábait, és finoman sóhajtozott miközben Andrew lassan elkezdett újra ki-be mozogni benne. A férfi pénisze 17cm mozgott ki-be benne, ezzel minden támadásnál egy sikolyt kifacsarva a lányból. Majd a lány, vállait az ágynak támasztva minden lökésbe belenyomta magát, ezzel kialakítva egy új ritmust. Másfél órán keresztül szeretkeztek így, kiegészítve egymás testét. De a vággyal együtt növelték a tempót is, és lassan szeretkezésük állati párzásba váltott át. Míg a lány sikoltozott a férfi hörögve, gyors tempóban megállás nélkül hatolt belé. Majd többször pozíciót cseréltek. A lány egyszer félig háttal feküdt az ágyon, majd pedig a lábait a férfi köré kulcsolva élvezte a gyors és erőteljes lökéseket magában, a sebességről nem is beszélve. A lány többször egymás után elélvezett, és úgy tűnt, nem tud leszállni az előzőleg okozott orgazmusok járatáról. Andrew a végén erősen magához szorította a lányt, és amennyire csak tudott beléhatolt, és egy óriási spermaáradattal töltötte be a lány belsejét. Majd a lány mellé zuhant az ágyon. Teljesen kifáradva a sextől, amely több órára egymáshoz kötötte őket. Szorosan egymáshoz kulcsolódva aludtak el.
Andrew elkezdte a kollégiumot, de a húgával töltött este után minden alkalom adtán hazatért, hogy Silviával töltse az estét, és hogy eget-földet megrengető szexben legyen részük. Ám azonban egy héttel a diplomavizsgák előtt Andrew levelet kapott az anyjától, hogy Silvia terhes lett az egyik barátjától. Silvia már hat hónapos terhes és nemsokára hozzá fog menni a barátjához, akitől megfogant.
Andrew a vizsgák és a diplomaosztás után ahogy tudott hazautazott. Mikor hazaért és elbeszélgetett a húgával, Silvia elmesélte neki, hogy még le sem feküdt soha azzal a barátjával. Ezt csak egy késő estig tartó buli után mesélte be a barátjának. A tény az, hogy Andrew egyik tavaszi szüneti látogatásánál lett terhes, és ez az ő gyereke, amit hasában hord, de már túl késő van ahhoz, hogy leállítsák az esküvőt.
Az esküvő napján Silvia bezárkózott az öltözőbe, és nem akart semmi áron sem kijönni. Andrewt küldték hozzá, hogy csalogassa ki. Silvia beengedte és sírva a vállára borult. Nem akarta hozzámenni a barátjához, hiszen nem is szereti, inkább Andrewal akart maradni. Andrew erre azt válaszolta, hogy ne féljen, hisz a házasság miatt nem fog megváltozni a kapcsolatuk, és ő mindig ott lesz mellette és a gyermek mellett, ha szükség van rá. A lány ekkor érzékien megcsókolta, és olyan tekintettel nézett a szemébe, mint minden szeretkezésük előtt. A helyzet, amiben voltak eléggé felizgatta őket. Miután találtak valamit, aminek a lány háttal nekidőlhetett, bezárták az ajtót. Andrew pedig megkérte Silviát, hogy legyen minél halkabb. Ezután felemelte a szoknyáját, alábújt, lehúzta a fehér, csipkés bugyiját (amit egyből zsebre is tett), majd lassan és finoman elkezdte nyaldosni az húsos virágát, amitől azonnal benedvesedett a lány, és elkezdett játszani a klitoriszával. A nyelvével a lánynak több gyönyörhullámot okozott, aki ezek után nem érte be ennyivel. Többet akart. Egész férfiasságát magában akarta érezni. A férfi megfordította, a lány hátára dobta az esküvői szoknyát és mélyen a lányba merült péniszével a már előre megdolgozott vaginában. A lány erősen ráharapott egy törülközőre, hogy tompítsa az élvezet nyögéseit. A lány nedveitől csillogó péniszével a férfi egyre erősebben és hosszabban merült el az ajkak által elzárt kéjek tengerében. Amikor Andrew a csúcs közelébe ért, és éppen már eresztette volna magából spermaadagját, Silvia kiejtette szájából a törülközőt, és hatalmasat sikoltva elélvezett., amit 10 másodperccel később Andrew örömteli felhörgése és orgazmusa követett. A családtagoknak, rokonoknak és ismerősöknek még halvány fogalma sem volt mi folyhat odabent, amint a sikolyt meghallották. Miután mindketten leereszkedtek a csúcsról érzékien megcsókolták egymást. Andrew kézen fogva kivezette a menyasszonyt a szobából, és az esküvő ezután kezdetét vette, mint eltervezett.
Andrew később megtalált egy az öltözőben véletlenül felvett filmet, és elrakta emlékbe, úgy, mint Silvia fehér-csipkés menyasszonyi bugyiját.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️