Skip to content

Ribanc házastárs dupla faszt kap

Zoli a házibarátunk volt nem túl hosszú ideig. Sajnos külföldre ment dolgozni, de a vele eltöltött órák emlékezetesek maradtak. Fantáziadús, szenvedélyes szerető volt, ami nem véletlen, mert sokat foglalkoztatott pornószínészként dolgozott már a megismerkedésünkkor. Egy swinger partnerkeresőn ismerkedtünk meg. A férjemmel a szexuális játékainkhoz kerestünk partnereket, ő pedig párokhoz akart csatlakozni. Amikor elmondta

mivel foglalkozik, rögtön felvetődött a kérdés részünkről, hogy ha ilyen körökben forog a munkája révén, akkor miért keres privátban is még szexpartnert? A válasza kissé meglepett: az munka, ez pedig az élvezetes szórakozás. Egy forgatás alkalmával többször is eljut a csúcsra, de az közel sem ugyanaz, mint amikor szabadon, rendezői utasítások nélkül hódolhat a testi örömöknek. Neki az volt a „perverziója”, ha egy nőt a férje előtt dughatott, szopathatott, és ezt nagyon látványosan tudta csinálni, tekintve a szakmai múltját.

Szinte még vissza sem igazoltam az ismeretséget vele, máris felugrott a beszélgető ablak, privire hívott engem.

– Szia Bea!

– Szia Zoli! Ezer éve nem hallottam felőled, mi van veled?

– Megint itthon vagyok, nemrég érkeztem haza, és gondoltam megkereslek, mert a régi telefonomat elhagytam, így nincs meg a számod. Szerencsére gyorsan megtaláltalak.

– Megtalálhattál volna itthon is, tudod hol lakom.

– Persze, de nem szerettem volna hívatlan vendégként rátok törni, így azért mégiscsak kultúráltabb a dolog. Megnéztem a fotóidat a lapodon, és leesett az állam: 5 éve is eszméletlenül jól néztél ki, de most aztán igazi bombázó vagy! Látszik rajtad, hogy boldog és kiegyensúlyozott az életed.

– Köszi, nagyon aranyos vagy! Annak idején vörös voltam, most kiszőkültem a férjem unszolására, és nem bántam meg, mert sokkal inkább a sajátnak érzem ezt a hajszínt, mint anno a vöröset. A melleimet megcsináltattam egy éve. Megereszkedtek, és már nem tetszettek. Volt egy mellfelvarrásom, és tetettem be implantátumot, hogy szép nagyok legyenek.

– Régen sem voltak kicsik!

– A műtét előtt D-s volt a méretem, most E lett.

– Uramisten, látnom kell őket!

– Csak látni szeretnéd?

– Dehogyis csak látni, de nem akartalak 5 év után lerohanni!

– Pedig lerohanásban jó vagy!

– Örülök, hogy még emlékszel rá!

– Téged nem lehet elfelejteni!

– Ugorj el hozzánk valamikor! Mikor érsz rá?

– Rád bármikor, akár most is!

– Oké, akkor gyere most, nincsen semmi dolgom.

– Gyerekek, férjed otthon?

– Egyedül vagyok, a gyerekek oviban, iskolában, a férjem dolgozik, így most be kell érned velem, bár a férjem is biztosan örülne, ha látna téged. Nekem ma adminisztrálós napom van, nem megyek be a városba.

– Megy az ingatlanos cégetek?

– Igen. Lekopogom, talpon tudtunk maradni a válság ellenére, de elég nehezen. A férjem most is egy lakásfelújítást vezényel le. Mikor érsz ide?

– Ha máris indulok, kb fél óra múlva már csengetek is nálad, persze csak ha ez megfelel neked.

– Megfelel, és akkor van fél órám felkészülni rád.

– Felkészülsz rám?

– Drágám, rád fel kell készülnöm mindenképp! Indulj, várlak!

Elköszöntünk egymástól, és megrohantak az emlékek. Szerettem, ahogy Zoli megdugott engem, mert mindig érezte, hogyan és mikor a legjobb nekem a szex, szinte belelátott a fejembe, akárcsak a férjem. Egy igazi kéjenc volt, szeretett obszcén szavakat használni, és ezt belőlem is ki tudta hozni. Végül is, a szex csak akkor mocskos, ha jól csinálja az ember. Ő volt a mi házibarátunk, én pedig az ő házikurvája. Imádtam, ahogy a nagy farkával megdolgozott, ő pedig odavolt a számért. Mindig biztos volt vele a sorozatos élvezés. Mivel a férjemet nagyon izgatta, ha nélküle szexelek mással, és utána elmesélem neki a történteket, így jó pár kellemes órát töltöttem a lakásán, akár csak vele kettesben, de volt, hogy 1-2 barátja is beszállt a kényeztetésembe. Többször találkoztunk, amikor hazafelé tartottam a munkából, megittunk egy kávét valahol, beszélgettünk egy kicsit, és búcsúzóul mindig leszoptam a kocsiban, mert ezt mindketten nagyon izgalmasnak találtuk. Cumizni egyébként is nagyon szeretek, de őt kielégíteni a számmal mindig nagyon izgató volt, mert hatalmasakat élvezett tőle.

Gyorsan felhívtam a férjem, elmeséltem neki, hogy Zoli rám talált a Fb-on, és most eljön hozzám. Nevetve annyit kérdezett: gondolom, nem csak beszélgetni szeretnél vele? Naná, hogy nem, ez egyértelmű. Oké, felelte, akkor nem lepődök majd meg, ha hazaérve benned találom!

Imádom a férjem, ahogy ezeket a szitukat kezeli! Gyorsan lezuhanyoztam, kiválasztottam egy nagyon dögös fehérnemű szettet, mellrész nélküli fűzőt, hogy azonnal szemügyre vehesse az új cicijeimet, csipkés combfixet, és egy gyönyörű tűsarkút. Bugyit nem vettem fel, minek, úgyis hamar lekerül majd rólam. Feldobtam egy dögös sminket, belőttem a hajam, és rágyújtottam egy cigire. A felénél sem jártam, amikor megszólalt a csengő. Felkaptam a fekete selyem köntösömet, és kitipegtem ajtót nyitni. Kilestem, ő volt az. Beálltam az ajtó mögé, kinyitottam, és amikor belépve meglátott, látszott rajta, hogy leesett az álla.

– Úristen Bea! Te élőben még szexibb és dögösebb vagy, mint a fotóidon, és mint ahogy emlékeztem rád!

– Tényleg tetszem? –kérdeztem tőle évődve.

– Szerinted? De ha akarod le is ellenőrizheted! –kacsintott rám.

– Átöleltem a nyakát, ő a derekam köré fonta a karjait, és elkezdtünk csókolózni. Régen is szerettem a száját, fent is, lent is, de ahogy most csókolt, attól azonnal elöntött a tűz lent. Lecsúsztattam a jobb kezem a nadrágjára, és éreztem a feszülését.

– Te tényleg örülsz nekem! –nevettem rá.

– Nagyon is! –válaszolta rekedtes hangon. – Mutasd azokat az új melleket, hadd lássam!

– Íme, az ikrek! –mondtam nevetve, és széthúztam a köntösömet.

– Csodálatosan szépek lettek! –mondta, és rájuk hajolva adott rájuk egy-egy puszit.

– Itt az előszobában szeretnéd üdvözölni őket és a gazdájukat, vagy inkább bejössz?

– Igazad van, menjünk be!

Levette a cipőjét, és amikor felegyenesedett, akkor elé állva kigomboltam a nadrágját, elővettem az ágaskodó faszát.

Gyere, bevezetlek a szobába, hátha elfelejtetted már a járást nálunk.

Éreztem, ahogy egyre keményebb és méteresebb lesz a fasza a kezemben, amint megyünk a szoba felé, és ettől még nedvesebb lettem. Ahogy beértünk felé fordultam, és ismét megcsókoltuk egymást. Sokáig, szenvedélyesen, mint azok a szeretők, akik ki vannak éhezve egymásra, hiszen így is volt.

– Akarod, hogy leszopjalak? –kérdeztem.

– Igen! –tört elő szinte sóhajtásnyian belőle a válasz. – Térdelj elém, és szopj le úgy, mint régen!

Ledobtam egy párnát az ágyról a földre elé, lassan térdre ereszkedtem és elkezdtem játszani a kemény fasszal. Isteni érzés volt ismét kézbe venni! Felnéztem rá, a tekintetünk egybeforrt.

– Nézd, ezt tanultam, mióta nem találkoztunk.

Két kézzel megfogtam a fenekét, a számba vettem a makkját, majd lassan, centiről centire ráhúztam magam a kőkemény, eres faszra. Amikor az ajkaim elérték a tövét, akkor bent tartottam és felsandítottam rá. Kéjes tűz lobogott a szemeiben.

– Elképesztő vagy! Régen is tudtál cumizni, de ezt nem sokan képesek megtenni! Mikor tanultad ezt?

– Ó, drágám, volt kin gyakorolnom, pontosabban most is van, és ha még pontosabban akarok fogalmazni, akkor vannak, akiken gyakoroljak – feleltem huncut mosollyal, miután kicsúsztattam a faszát a számból.

– Mindent tudni akarok majd, de most ne mesélj, hanem szopd a pélóm!

– Szeretnéd megdugni a számat, mint régen? Most nyugodtan tolhatod tövig, nem fog gondot okozni.

– Naná! –felelte, és belemarkolt a hajamba.

– Keményen kúrd meg a számat, ahogy szeretnéd! – bíztattam.

Az ujjaival belemarkolt a hajamba, erősen tartotta a fejem, és ütemesen elkezdte dugni a számat. Egyik kezemmel a fenekét simogattam, a segglyukát izgattam, a másik kezemmel a heréit masszíroztam. Először lassan, majd egyre tempósabban dugta a számat. Volt, hogy épp csak bedugta, és néha a torkomig lökte a faszát. Éreztem, ahogy a makkja a garatomig szalad, de ez közel sem kellemetlen, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon izgató volt.

– Megbaszom a szád, a torkod, te faszszopó kurva! – hörögte. Istenien csinálod, szopd ki az összes gecit a faszomból, mert tudom, hogy azt akarod!

Nem felejtette el, mennyire szerettem leszívni őt. Na jó, nem csak őt, de az övét főként amiatt, mert döbbenetes mennyiséget tudott spriccelni, sokkal többet, mint általában a legtöbb férfi. Tudta jól, mennyire szerettem látni, ahogy kilövell, szerettem, ahogy beterít vele, és ahogy teletölti vele a számat. Annak idején is szinte minden alkalommal leribancozott, lekurvázott, amikor olyan volt a hangulat, és ez a mai napig is izgat engem, ha mocskos szavakkal beszélnek hozzám szex közben.

– Hova kéred a gecimet, te ribanc? –kérdezte, és kihúzta a faszát a számból.

– Ahova te szeretnél élvezni, csődöröm!

– Akkor az első lövést a szádba kapod, a többit az arcodra és a melleidre, mert fel szeretném avatni őket is.

Szinte visszalökte a faszát a számba, és folytatta a megerőszakolását. Éreztem, hogy a heréi egyre feljebb húzódnak, közeledik a kitörés. Nem csalódtam benne, mert a fejem tövig ráhúzta a farkára, miközben szinte artikulátlanul felüvöltve elkezdett élvezni. A makkja megduzzadt a számban, forró ondója egyenesen a torkomba spriccelt. Két kilövellést eresztett meg így, majd kihúzta a faszt a számból, a többit az arcomra és a melleimre lőtte. Szinte fürödtem a sok spermában, az arcomról csorgott le a melleimre, a melleimről a combomra.

– Nyald le a nyelveddel a szád körül, amit elérsz, majd a melleidről is! – utasított.

Kéjes arckifejezéssel tettem eleget a felszólításának. Ismert, tudta jól, mennyire szeretem a gecit nyelni, és lenyalni magamról vagy épp másról, másból. Finom volt, nagyon jólesett.

– Nos, tetszett? – szegeztem neki a kérdést.

– Emlékeztem rá, milyen élvezettel szopod a faszt, de felülmúltad az emlékeimet! Ez a mélytorkozás döbbenetes volt! Még a profi pornós csajok közül is csak kevesen tudnak ilyet, mint te. Most el kell mesélned, hol, mikor, és kitől tanultad ezt?

– Várj, hozok inni valamit, rágyújtok és utána elmesélem.

Miután bevittem az italt és égett a cigim, elmeséltem neki kicsit zanzásítva, mi történt azóta, hogy elvált tőlünk. Meséltem neki azokról, akik felejthetőek voltak, és már a nevükre sem emlékeztem, azokról, akikkel több-kevesebb alkalommal voltam, illetve voltunk együtt a férjemmel is, és beszámoltam neki a két jelenlegi házibarátunkról Kareszról és Péterről.

– Nocsak, kettőt is tartasz egyszerre?

– Elég lett volna egy is, de így alakult. A történet dióhéjban annyi, hogy megismerkedtünk egy nagyon belevaló párral, Zsuzskával és Gáborral. Zsuzska mutatta be Kareszt, és amikor ő már jó ideje járt hozzánk, akkor megkérdezte, hogy bemutathatná-e egyik barátját is. Ő Péter.

– Milyenek a pasik? Kíváncsi vagyok!

– Nagyon jók! A te méreted nekem az igencsak bejövős kategóriába tartozik, az övék kicsit méteresebb, így óvatosabban lehet csak vadulni velük, de a lényeg, hogy nagyon jól használják, amijük van. Szendvicsezni nagyon szeretek velük, nem kell félnem, hogy kicsusszannak belőlem – mondtam nevetve.

– Igen, emlékszem, régen is odavoltál azért, ha egyszerre ketten dolgoztuk meg a lyukaidat.

– Most még inkább! A popsi szexet pedig jobban igénylem, mint annak idején.

– Amikor együtt voltunk, akkor is szeretted – nevetett fel.

– Igen, ez így van, de mostanra hatalmas spriccelős orgazmusaim vannak, amikor rendesen megdugják a seggem.

– Uhhh, ezt látnom kell! – kiáltott fel.

– Most rögtön?

– Szerinted? Egy profival beszélsz!

– Tudom! Tudom! – kacagtam fel. Te képes vagy egész nap kefélni! Várj, hozok egy törölközőt magam alá, mert nem szeretném, hogy elázzon az ágy.

– Olyan sokat spriccelsz? –nézett rám kérdőn.

– Még annál is többet, ha jól megkúrják a seggem, és te ebben profi vagy.

Kimentem a törölközőért, leterítettem az ágyra. Nem sokat kellett munkálkodnom, mert szinte pillanatokon belül ismét keményen állt a lőcse.

– Hogy akarod? – kérdezte.

– Hátulról, kutyapózban, és majd fektess hasra, érezni akarom a súlyod magamon, és keményen baszd meg a seggem. Szoríts le, hogy ne tudjak mozdulni sem.

Megfordultam, ő hozzányomta feszülő makkját a nedvemtől gyöngyöző szeméremajkaimhoz. A csiklómat dörzsölte, ami olyan volt, mintha árammal csapkodnának.

– Dugd már a faszod a seggembe, ne kínozz, érezni akarlak magamban! –förmedtem rá.

– Nyugalom te ribanc, mindjárt megkapod amire vágysz!

Ezzel odaillesztette a lőcse végét a segg lyukamhoz, és elkezdte betolni. Imádom, ahogy a makk átcsúszik a záró izmomon, Zoli fasza nagyon feszített, de ő csak tolakodott egyre beljebb. Amikor bent volt a makk, erősen megfogta a derekamat és egyetlen erőteljes mozdulattal tövig lökte a faszát a seggembe. Felsikoltottam a kéjes fájdalomtól!

– Kúrjál meg ahogy csak bírsz, kúrd szét a seggem! – kiabáltam neki.

– Rendben te kurva, akkor most szétbaszom a popód, ha erre vágysz.

Nagyon megdugta a seggem.

Talán még egy perc sem kellett az első orgazmusomhoz, lespricceltem a combjaimat, a harisnyám elázott. Odacsúsztatta a kezét a pinámhoz, hogy érezze ahogy spriccelek, és az elragadtatás hangjai hagyták el a száját.

– Eszméletlenül jó vagy, hallod! – suttogta a fülembe.

– Még csak most kezdtünk hozzá, abba ne hagyd, kúrjál tovább! –szóltam rá. Romantikázni ráérünk később is, most dugjál meg keményen!

Megtette. Nem tudom, hogy mennyiszer élveztem el, de a törölköző nem bírta felszívni a rengeteg nedvemet, amit kiélveztem magamból. A vége felé – ahogy kértem tőle az elején – hasra fektetett, és tövig tolta belém a faszát.

– Akarod, hogy beléd élvezzek?

– Szeretnél? – kérdeztem vissza.

– A férjed szereti még nyalni a megbaszott sunád?

– Igen, nagyon.

– Mikor jön haza?

– Nem tudom.

– Akkor hívd fel, kérdezd meg!

– Miért?

– Mert ha hamarosan hazaér, akkor a pinádat fogom teleélvezni, legyen egy kis nyalánkság neki is.

– Rendben, de előtte töröld tisztára a farkad.

Kicsusszant a seggemből, megtörölte az elázott törölközőben magát, közben megcsörgettem a férjem.

– Merre jársz szívem? –kérdeztem tőle.

– Nemsokára hazaérek, pár perc.

– Akkor igyekezz, tartogatok neked is valamit, mert Zolival már majdnem jól laktam.

– Rendben, sietek! – ezzel letette a telefont.

– Mindjárt hazaér – mondtam Zolinak. Ülj le, szeretnék neked háttal ráülni a farkadra, hogy amikor Laci belép, akkor a bennem feszülő farkad látványa fogadja őt. Azt szeretném, hogy lássa, amikor belém élvezel.

– Rendben, számíthatsz rám, tudod, hogy ez mennyire izgat engem! –nevetett kéjes csillogással a szemében.

Kényelmesen elhelyezkedett az ajtóval szemben álló fotelben, én pedig szépen beleültem a farkába.

A vége a méhszájamat elérve ismét fellobbantotta bennem a tüzet. A testemmel nem mozdulva, csak a hüvely izmaimmal szorítottam rá a merev dorongjára. Mintha egy nyársban ültem volna, keményen, mereven állt bennem, alig bírtam türtőztetni magam, hogy ne kezdjek bele egy eszeveszett vágtába. Félig kifordulva átkaroltam a nyakát és elkezdtünk csókolózni. Bal kezével a mellem, jobb kezével a csiklómat simogatta. Éreztem, hogy hamarosan ismét végem lesz. Ebben a pillanatban nyílt az ajtó és belépett a férjem.

– Helló mindenkinek! – köszöntött minket lelkesen. Látom, jól érzitek már egymást!

– Helló Laci! –köszöntötte Zoli a férjemet. Nagyon jó ismét megkúrni ezt a kis ribancot! – mondta vigyorogva.

– Szia édesem! – köszöntem vissza neki én is. A szavak sóhajként törtek elő belőlem.

– Zoli rendesen megbaszott már, de rád is vár még egy kis feladat. Gyorsan zuhanyozz le, egy percet kapsz rá, és gyere! –sürgettem a férjem.

Tényleg gyorsan lezuhanyozott, miután a ruháit lehajigálta magáról a fürdőszoba felé sietve.

– Annyira jó megint a férjed előtt kefélni téged –súgta a fülembe két csók között.

– Tudom drágám –válaszoltam neki. – Nekem is nagyon jó, hogy megint itt vagy és megdugsz engem.

– Ismét a házikurvám leszel, mint régen?

– Ha ezt szeretnéd, akkor szívesen leszek az megint – súgtam vissza neki.

Ekkor belépett a férjem merev brével és áhítattal a szemében nézett minket.

– Gyönyörű vagy szívem így összegecizett arccal, mellekkel, ahogy benne ülsz Zoli farkában.

– Gyere – mondtam Lacinak- és kezdd el nyalni a csiklómat. Zoli tele szeretné élvezni a pinámat, és meg orbitálisat akarok élvezni, ahogy ő dug, te meg közben nyalsz engem.

– Számíthatok a spriccelős orgazmusodra drágám? – kérdezte a férjem.

– Ma már eláztattam az ágyat és szerintem most is össze fog jönni egy hatalmas spricc, mert Zoli lőcse vége nagyon jó helyen birizgál belül. De ha nem jön össze miközben a pinámat dugja, akkor megint megkúratom vele a seggem.

– Vállalom, de előtte teleélvezem a sunád! –vigyorgott Zoli.

– Akkor rajta csődör, hajtsd meg a tüzelő kancát! – bíztattam őt.

A férjemnél jobban soha, senki nem nyalt még ki engem, érzi minden apró rezdülését a testemnek, és pont úgy nyal minden alkalommal, ahogy az ott és akkor a legjobb nekem. Most sem volt ez másképp. Először finom, majd egyre határozottabb, intenzívebb nyelvmunkával haladt a cél felé, hogy rásegítve a bennem dolgozó faszra, engem a hetedik mennyországba repítsen. Éreztem, hogy közeledem a csúcshoz, és egyszer csak felrobbant bennem a bomba. Ilyen orgazmust csak így szoktam elérni, szinte az ájuláshoz közelített az érzés. A hüvelyem elkezdett ritmikusan összehúzódni és elernyedni, elvesztettem a kapcsolatom a világgal, és csak élveztem és élveztem és élveztem, zsinórban, egymás után. Hallottam beszűrődni a tudatomba Zoli üvöltését, ahogy beleélvezett a remegő pinámba, éreztem, amint forró spermája eláraszt belül. Sírtam és élveztem egyszerre, annyira jó volt.

– Drágám – hajolt az arcomhoz a férjem – elmaradt a nekem szánt spricced.

– Seggbe kúrjam a ribanc feleséged Laci, miközben te nyalod a pináját? Attól tutira telespriccel téged.

– Igen, tedd a seggébe, és hajtsd meg, mint egy versenybiciklit!

Nem tudtam megszólalni, ki voltam ütve, csak azt éreztem, hogy Zoli kicsit megemel engem, kihúzza belőlem a még mindig keményen álló faszát, odailleszti a seggemhez, majd szépen ráengedi a testem. Ismét tövig csusszantam a hátsó bejárattal a farkára. Brutálisan jó volt! A férjem kezét éreztem a szeméremajkaimnál, ahogy az ujjaival széthúzza, majd a szorgos nyelvét, amint mélyen benyal a frissen megkefélt, tűzforró pinámba.

– Van itt valami szívem, amit nagyon szeretsz – hallottam a férjem hangját, majd éreztem a leheletét és a nyelvét mélyen behatolni tüzelő hüvelyembe. Aztán felállt, odahajolt hozzám, és szájon csókolt. Csókjával nagy adag gecit adott át a számba, amit pár perce Zoli lőtt belém.

– Tudom, mennyire szereted, gondoltam örülni fogsz neki – suttogta. Majd visszatérdelt elém és folytatta a nyalakodást és a kézimunkát. Éreztem, ahogy egy, kettő, három, majd négy ujjával tágít engem, miközben Zoli lőcse kicsiket mozgott a seggemben. Tudtam, hogy hamarosan ismét végem lesz, ezen a napon már ki tudja hányadszor. Ekkor egyre feszítőbben kezdett el tágítani, majd egy cuppanó érzést követően tudtam, az egész kézfeje bennem van, öklözi a pinám.

– Érzem a farkamon, ahogy a kezed mozog a ribanc pinájában! –kiáltotta Zoli. – El fogok élvezni megint!

– Akkor élvezd tele a seggem, ne fogd vissza magad! –bíztattam. – Mozgasd a kezed, nyald a csiklóm közben! – utasítottam a férjem. – Én is élvezek! Most! Most!

Zoli ismét üvöltve élvezett el velem együtt, forró nedvem elárasztotta a férjem arcát, aki mohóm nyelte minden cseppjét, sőt, inkább kortyát, mert úgy spricceltem, mint egy szökőkút. Lacinak még a hajáról is csorgott a lé, úgy beterítettem.

Mindhárman levegő után kapkodva, elernyedve lihegtünk percekig.

– Oké fiúk, most már kiszállhattok belőlem.

Ismét egy cuppanás jelezte, hogy a férjem lassan kihúzta belőlem a kezét, amin Zoli spermája és az én nedvem keveréke csillogott.

– Ez még rád vár édesem, nyald le szépen a kezemről! –mondta a férjem a kezét a szám elé tartva.

Lassú kéjes nyelvjátékkal nyaltam tisztára a kezét, szopogattam le az ujjairól a finom ondót és a nedvemet, és amikor végeztem a tisztogatással, leszálltam Zoli farkáról.

– Menj a fürdőszobába, mosakodj meg, én addig adok még egy kis feladatot a férjemnek.

Zoli kiment, én pedig a férjemhez fordultam.

– Most te következel a tisztogatással, feküdj hanyatt az ágyra!

A férjem lefeküdt én 69-es pózban fölé kerülve ráhajoltam a merev farkára.

– Nyald tisztára a puncim drágám, én pedig leszoplak közben.

Nagyon jó volt a férjem faszát cumizni, miközben a szétkúrt pinámat tisztára nyalta. Minden mozdulatából éreztem, mennyire élvezi azt, amit történt és történik. Zoli visszatért a fürdőből, leült a fotelba, és instruálni kezdett engem.

– Gyerünk ribanc, szopd ki az összes gecit a férjedből is, ne maradjon benne egyetlen csepp sem!

Minden szavától megborzongtam, annyira izgató volt ezt hallani tőle. Tövig benyeltem a férjem faszát is, behunytam a szemem, úgy szoptam. Ekkor megéreztem, ahogy ujjak markolják a hajamat, és két erőteljes kéz kezdi el fel-le mozgatni a fejem a férjem péniszen.

– Azt akarom, hogy rendesen szopd le ezt a farkat is, ne csak az enyémet, te faszszopó kis kurva!

Kinyitottam a szemem, Zoli arca centikre volt az enyémtől, szemében kéjes tűz lángolt.

– Most megkúratom a szádat!

És megtette. Fel-le mozgatta a fejem a férjem péniszen belemarkolva a hajamba, és még ha akartam sem tudtam volna kivenni a faszt a számból. A férjem elkezdett belemozogni a számba, és felkiáltott:

– Most élvezek!

Zoli tövig nyomta a fejem Laci farkára, aki az összes spermáját egyenesen a torkomba lőtte. Rengeteg jött, egy részét valahogyan leküzdöttem, valamilyen fura nyeléssel, de nem bírtam az összessel, a maradék a lőcse mellett folyt ki a számból.

– Gyerünk, nyald fel ezt is, nem veszhet kárba! – mondta Zoli, és a számból kicsorgott ondót az utolsó cseppig lenyalatta velem a férjemről.

– Ügyes kis kurva vagy – dicsért meg a végén -, látom, még mindig szereted a gecit.

– Igen, nagyon szeretem. Szívesen szopnálak le megint rendszeresen, mint régen. Még mindig finom ízű a spermád, nagyon ízlik.

– Állok a rendelkezésedre! Pontosabban nem én, hanem a pélóm –felelte nevetve, és erre mindegyikünkből kirobbant a nevetés.

-Akkor ezt meg is beszéltük, azt hiszem!