Skip to content

Szex meló előtt

Kedvesem korán megy dolgozni, és későn is jön haza. Így elég ritkán tudunk szeretkezni, ugyanis mikor már hazajön a munkából én alszom, ő pedig hulla fáradt. De elhatároztam, hogy egy reggel meglepem. Mikor a munkába indult volna, és búcsúcsókot lehelt az ajkamra, én visszacsókoltam félreérthetetlen szenvedéllyel és vággyal. Ebből ő is vette a lapot, és érezte, hogy már nincs menekvése. Lágyan végigcsókolta a nyakam majd egyre lejjebb haladva a mellemet vette kezelésbe.

Fürge nyelvével apró köröket írt le a bimbóm körül, közben a kezével masszírozgatta. Szétnyitott lábaim közé hajolva levette rólam a tangát, a teljesen meztelenre kiborotvált puncim látványa azon nyomban megbabonázta. Forró nyelve izgatóan simult hozzá a bőrömhöz. Körbenyalt mindenhol és végül az érzékeny csiklómon állapodott meg. Lassan, érzékien mozgatta rajta a nyelvét, amitől teljesen beindultam. Fejemet hátravetettem, és gondolataim csak azon jártak, hogy kedvesem falloszát magamban érezhessem. De előbb kedvességét én is viszonozni akartam, ezért leöltöztettem, és ölébe hajtottam fejem.

Olyan érzékien nyalogattam, ahogy csak tudtam, majd erősen szívni kezdtem, amit kedvesem hangos őrjöngéssel nyugtázott. Majd az ölébe ültem és magamba csúsztattam a hatalmas falloszt. A hatalmasság úgy siklott bennem, mint szán a havon. Lassan kezdtem mozgatni csípőmet, majd kis köröket írtam le vele, s közben a páromat csókoltam. Éreztem, ahogy a testem felforrósodik, és fokozatosan elönt az irányíthatatlan élvezet. A testem remegni kezdett és éreztem, hogy már nem tudok úrrá lenni rajta. Ugyanezt az érzést éreztem kedvesemen is, majd testünk egy ívbe feszült, és heves rángatások kíséretében éltük át a gyönyört.
Majd szorosan összeölelkezve pihengettünk, persze a munkából elkésett, de nem nagyon bánta a dolgot.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️