Skip to content

Téli élvezet

Tél közepe volt, és a rosszul fűtött kollégiumi szobában csípős volt a levegő. John Sarah-val és a lány szobatársával, Jess-szel folytatott beszélgetése a késő éjszakába nyúlt. Végül Jess ásított, nyújtózkodott egyet és bejelentette, hogy lefekszik. Gyorsan átöltözött flanelpizsamájába, a takaró alá bújt és lekapcsolta a villanyt. Ahogy a kapcsolóért nyúlt a dereka rózsaszínű ragyogása egy pillanatra kivillant a pizsama alól a lágy fényben, aztán a szoba sötétségbe burkolózott. Sarah is felállt, a szekrény mögé lépett, néhány pillanattal később pedig újra előlépett egy melegítőalsóban és egy nyakig begombolt ingben. Jack feltápászkodot és letolta a farmerját. A hidegtől borzongott egy szál boxeralsóban és pólóban, míg Sarah magára húzta a takaróit. A lány nevetett és odadobott neki egy plédet.
– Bújjunk össze, akkor nem fogunk annyira fázni. – mondta hívogatóan, és meghúzgálta a srác takarójának sarkát. John helyeslően mormogva mellé bújt az ágyba. Halkan kuncogva összesimultak.
Sarah elfordult és megcsókolta a fiú karját, amit John párna helyett csúsztatott a feje alá. John orrával finoman megbökdöste a lány nyakát, beszívva hajának és bőrének illatát, aztán lágyan megcsókolta nyakszirtjét. Sarah sóhajtott és a fiúnak feszült. Érezte a hátának nyomódó keménységet és azt, hogy lassan kezd a forróság felgyülemleni a belsejében. Figyelmeztette magát, hogy a szobatársa ott van a másik ágyban és kényelmetlenül érezte magát egy harmadik ember közelségében. Körme hegyével apró köröket kezdett rajzolni a srác kézfejére. Ő megremegett és szorosan magához ölelte a lányt. Egymás testének melegétől hamarosan elnyomta őket az álom.
Amikor John felriadt, nagyon sötét volt. Egy kis ideig nem tudta, hol van, de egy pillanatnyi koncentráció után rájött, hogy a hátán fekszik, Sarah az oldalához simul és a karja még mindig a lány feje alatt van, az ujjaik pedig összefonódnak. Másik kezével valami puha, ruganyos valamit fogott, de nem tudta, mi az. Finoman mozogva ujjai hegyével végigsimította. Keresgélés közben egy kemény dudor emelkedett ki a ruha alól és gondolatainak egy hirtelen villanásával felismerte az érzést. Éppen Sarah bal mellimbóját simogatta, kezével a lány telt mellét markolva.
A lágy sóhaj szinte üvöltésnek tűnt John fülének és a keze azonnal megdermedt. Érezte, ahogy Sarah kissé megmozdul és ez a mozdulat közelebb nyomta a lány ingét az ujjaihoz. Egy pillanatig várt, bizonytalanul, amikor egy homoszexuális, lucskos dolog nyomódott a hüvelykujja tövéhez. Sarah nyelve kínzó lassúsággal végigsimított ujjpercein és a hüvelyk- és mutatóujja között. John folytatta a gyapjúing domborulatainak felfedezését, megbizonyosodva afelől, hogy tényleg az van-e a kezében, amire gondolt. Közben éberen figyelte Jess légzését, keresve az ébrenlét jeleit. Jess olyan mélyen aludt, mint még soha: a takaró a légzésével egy ütemre emelkedett és süllyedt.
John tenyerével gyúrta, masszírozta Sarah-t. A lány önkéntelenül mozgatta csípőjét és légzése elmélyült. Keze rázárult a fiú csuklójára és egy pillanatra eltolta magától. Ő azt hitte, hogy túllépte azt a bizonyos határt és már visszavonulót fújt, amikor a lány visszahelyezte a kezét, de most az ing alá. John érezte a forró bőrt a keze alatt. Sarah melle szinte lángolt, ahogy simogatta, hüvelykujjával a duzzadt mellbimbót izgatva. A lány halkan nyögött és szorosan mellé gurult. E mozdulattal a fiú keze alá csusszant felsőtestével, aki megérintette a másik lágy dombot is, miközben a lány inge félrecsúszott. John lelki szemeivel látta magukat ott feküdni: Jess mélyen alszik a szomszédos ágyban, ő pedig Sarah-t öleli át, akinek didkói feltárulnak a szobának. A takaró alatt pedig egyre melegebb lesz…
Óráknak tűnő percek múlva a lány felemelte a fejét, kihúzta alóla John karját és a testére fektette. Megmozdította a takarókat, a felső paplant addig húzta, míg a fiú karja be nem csusszant alá. John tenyere a lány lapos hasán nyugodott. Egy apró mozdulat és már érezte is a sima bőrt a melegítőalsó alatt. Karját felfelé húzta, könyökével forró melleit simogatta és elkezdte kioldani a lány melegítőalsójának madzagját. Karját furcsa szögben kitekerve ügyetlenkedett, a körmei nem voltak elég hosszúak ahhoz, hogy fogást találjon az aprócska csomón. Egy ideig csendben matatott, aztán Sarah hirtelen meglökte a kezét. John felismerte a felszakadó varrás hangját, ahogy a lány áttolta a kezét a melegítőalsó derékrésze alatt, ami ettől a mozdulattól végleg tönkrement.
A selymes tanga alatt az ujjai durva szálú fürtöket tapintottak és ő finom, apró körökben kezdte cirógatni a domb tetejét. Minden egyes körrel egyre lejjebb csúszott, amíg csupasz bőrredőket kezdett érezni. Ott megállt, kicsit erősebb nyomással folytatta, de mindig akörül a pont körül maradt.
A keze párás, homoszexuális levegőben fürdött, ahogy Sarah elkezdte a csípőjét minden körrel együtt előre-hátra hintáztatni, hiába próbálva elkapni elhaladó ujjait. A lány szinte szenvedett, megfeszült az érintés vágyától, de félt attól, hogy felébreszti a szoba harmadik lakóját. Ahogy John ujjaival körözött, megérezte ujjai alatt az egyre szétterülő nedvességet és engedett. A következő kör tetőpontján keze becsúszott a bugyit tartó madzag alá. Csuklóját behajlítva felemelte a lucskos szatént és ujjai keresztültáncoltak a lány szeméremszőrzetén. Óvatosan simogatva ujjait a lány résébe temette. Sarah combjai önkéntelenül széttárultak, hogy helyet adjanak neki és a lány lába John lábára került. Ő átemelte a lábát a lányén, hogy korlátozza a mozgását. Ahogy lucskos középső ujja átsiklott Sarah csiklóján, az felfelé lökte a csípőjét és magába fogadta az ujját. John belényúlt és ugyanúgy megmarkolta, mint az előbb a mellét, kezét lassú körökben ringatva. Ujjai mélyen benyúltak lüktető alagútjába, szeméremajkait szorosan ujjpercei közé szorította. Tenyerét lefelé nyomta és rezegtette, ezzel remegést küldve a lány gerincén végig, ami végül robbant az agyában. Sarah egész testében reszketve beleharapott a fiú karjába, combjaival pedig megszorította a kezét.
Percekig feküdtek mozdulatlanul. Végül Sarah moccant meg először, arccal John felé fordult. Ettől a mozdulattól halk cuppanás kíséretében szétváltak. A lány megfogta John kezét és finoman megnyalta. Egy ujját a szájába véve bágyadtan körbenyalta, megízlelve saját nedvét. Ahogy csendben szopta, a másik kezével a fiú lába közé nyúlt, megérintette és cirógatni kezdte. Óvatosan masszírozta, néha végigfuttatva hüvelykujját a makkján. Nemsokára egy nyögés és a kifröccsenő homoszexuális folyadék mondtak neki köszönetet, amikor John elvesztette az önuralmát.
Sarah álmosan rámosolygott, megcsókolta, mellkasához szorította a kezét és elszenderedett. Ahogy John is kezdett álmosodni, a másik ágy felől egy apró villanásra lett figyelmes. Elhessegette magától a gondolatot, de amikor az álom hatalmába kerítette és beterítette az éjszaka sötétje, meg mert volna esküdni rá, hogy Jess tágra nyílt szemeinek csillogását látta…⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️