Skip to content

Testvér tabu

Tegnapelőtt este szüleim ott aludtak a nagyiéknál. A nővérem, Saci, és én fennmaradtunk, hogy megnézzünk egy szex-thrillert. A jóképú fickó bombázó szőke nővel szeretkezett. Amikor Sacira néztem, éppen kivette a jobb kezét a hálóköntöse alól. Lucskos volt. Maszturbált, pedig tudta, hogy mellette vagyok. Én folyton felizgultam, de nem bírtam elélvezni, mert addigra a film tovább ment. Aztán benyúltam a nadrágomba és kihúztam a péniszemet, amit Saci még sohase látott. simogattam a makkomat és hosszában a hurkámat. Majdnem elmentem, de megint vége lett a meztelenkedésnek a TV-ben. Dühömben tovább önkielégítettem.
Ekkor Saci odanézett és elmosolyodott. Én szépen elpirultam és abbahagytam. A film véget ért valamivel éjfél után. Saci csatornát váltott, mivel sehol semmi érdekeset nem láttam, felmentem a szobámba. Nővérkém lent maradt. Felhívtam egy szexvonalat.
– Szia édes! – hallatszott egy lágy női hang.
– Fiú vagy lány vagy? – kérdezte egy másik.
– Fiú. – feleltem.
– Mi három nővér vagyunk. Melindának hívnak. 180centi vagyok. Barna a hajam, a derekamat verdesi, a melleim csak ökölméretűek, de a pinusom annál tágabb.Barnásvörös szőrzet borítja.
– Szia szépfiú! Én Angie vagyok. Szőke, 167 centi. A melleim sárgadinnye nagyságúak.
– Hellóka! Gina vagyok és roppantul tüzelek! Én is szőke bombának születtem. 169 centi magas lányt képzelj magad elé. A derekam 75cm-es, a melleim 90-es méretekkel rendelkeznek, a barnás combjaim pedig vastagabbak a derekamnál. Most egy vízágyon fekszünk. Mondani szeretnéd, hogy mit csináljunk vagy mondjuk mi?
– Ti mondjátok!
– Rendben. Melinda széttárja lábait, én a húskelyhét simogatom a bal kezemmel.
– Ahh. – nyögött fel Melinda – Ujjaimat a mellecskéimre teszem.
– Most Gina vastag ajkai érintik a mellbimbóimat. – szólt újra Angie. A telefonszex izgatónak ígérkezett, de rájöttem, hogy már magnóról megy egy ideje. Amikor letettem a kagylót, még mindig kielégületlen voltam. Kinéztem és azt láttam, hogy Saci a telefonszexet hallgatja, de kihangosítva. A kagylót a köntöse alá dugja fel és lihegve élvezkedik.
Nem néztem tovább. Becsuktam az ajtót és fürdeni mentem. A kádban ültem, mikor Saci rámnyitott.
– Szia öcsi! Ne félj! Én már elmentem kétszer is ma este, de neked is kéne valami.Nyeltem egyet és ösztönösen takartam el a péniszemet.
– Fedezzük fel egymás testét! – szólt és közelebb jött.
Belépett mellém a kádba és ruhástul beleült. Aztán lábait a derekam köré csavarta. Beült az én lábaim közé. Ezután megkapaszkodott a kád peremében és lassan hátrahajolt. A teste elmerült, a haja is vizes lett. Lassan felemelkedett ülő helyzetbe, a hímtagom meg állóhelyzetbe.A halványkék ruha rátapadt előttem mindig rejtett melleire és a hegyes mellbimbókra. Átkarolta nyakamat és megcsókolt. Ajkai táncoltak a számon, nyelve át-átszökött az enyém mellé. Csodás volt csókolózni vele. Aztán hátradöntött és rám feküdt. Előre-hátra mozgott, miközben a víz hullámzott körülöttünk. Nemiszerveink közt ott volt a ruha. De izgatta péniszemet. Kis idő múlva felállt és kilépett a kádból. A víz a csempére folyt.
– Gyere öcsi és idomíts be egy vad cicust! – suttogta és levette ruháját, hogy megtörülközzön. Én csak néztem a testét. Gyönyörű volt. Nem is értettem, miért nem vettem eddig észre. Aztán megszólalt bennem egy hang, hogy ez nem jó. Tilos, mert vérfertőzés. Nem érdekelt. Én is kiszálltam a vízből és megtörülköztem. Közben Saci a szobájába ment. Mire izgatottan benyitottam hozzá, már el is készült mindennel. Összezárt lábakkal hevert az ágyon.
– Feküdj mellém! Ne félj, pont az az izgalmas benne, hogy testvérek vagyunk. Én már kiskorodban is segítettem neked a fürdésben, szóval ne habozz! – mondta és végigsimított a testén. Nyeltem egyet, majd mellé ültem. Széthúztam a lábait, ő pedig, mint aki tudja, hogy mi következik, lehunyta a szemét. A puncija nedvesen csillogot. Ingert éreztem arra, hogy felnyaljam ezt a nedvességet. Befeküdtem a lábai közé és rácuppantam a szeméremdombjára. Még sosem nyaltam lányt addig. Az íze fura volt. Nem is tudnám mihez hasonlítani. De kitartóan nyaltam, ő meg lihegett és nyögdécselt. Bekaptam a csiklóját és megszívtam. Erre ő megragadta a fejemet és belenyomta az ölébe.
– Nyalj már be végre a méhemig! Öcsi, szopj le! – kiálltotta és én, bár ezutóbbi kérését nem értettem, lelkesen nyaltam mélyebbre. Akkorákat szívtam rajta-legyen szó csiklóról vagy szeméremajkakról, hogy végül élvezni kezdett. Egyszercsak azon kaptam magam, hogy a hátamon ülök, ő a számon, és erős csípő lökésekkel dugja a számat. Aztán egy mindennél erősebb nyomás és belém élvezett. Lenyeltem a kéjlevet és reflexszerűen ami utána jött. Mert Saci az izgalomtól felhevülve pisilni kezdett. Mikor rájöttem mit nyeltem le, köhögve, krákogva ültem fel.
– Ne haragudj, ezt nem bírtam visszatartani! – simogatott meg.
– Ha kárpótol, megengedem, hogy megdugj!
– És, ha beléd élvezek?
– Szedni fogom a tablettát. – mondta és szembeülve velem, rácsusszant lankadó farkamra. Teste ívbe feszült, keblei megkeményedtek. Ebben a pózban nyelvem hegyével épp elértem őket. Így szerettük egymást egy ideig, aztán Saci letérdelt a földre és én az ágy szélére ülve kínáltam fel a lüktető péniszemet neki. Először végignyalta, majd szakértő mozdulatokkal cumizni kezdett rajta. Lassan, de határozottan kapta be a farkamat, aztán már erősen szívta és nyalta a makkomat míg kezeivel a heréimet dörzsölte. Megfogtam a fejét, és el kezdtem rányomni a péniszemre. Élvezte a dolgot és néha olyan érzésem volt, hogy nyel egyet. Talán nyelt is. A lényeg, hogy egyszercsak nem bírtam magam visszafogni és elsültem. A gecitől tocsogó arca, szája, nyelve és fogai még egy impotenst is merevedésre késztettek volna. Kéjesen lenyelt minden cseppet, aztán elküldött a szobámba aludni. Azóta semmi kapcsolatunk nem volt, én végre találátam magamnak barátnőt, ő pedig úgyis minden héten más pasival jár.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️