Skip to content

A perverz keresztapám

A történetem egy valós esemény leírása, ami velem történt meg, kb.1 hónapja.
A szereplője a keresztapám és én. Lehet, hogy nem lesz hihető, pedíg megtörtént.

Egyik nap felhívtam keresztapámat, Dani, hogy a bicajomat elhoznám tőlük, mert unokatesóm kölcsönkérte az előző héten.
Dávid azt mondta, hogy nyugodtan menjek, bár unokatesóim nem lesznek otthon, mert nyaralnak anyukájukkal, de megpróbál otthon lenni 6-7 óra felé.

Fel is ültem a buszra, de rosszul tettem, hogy eggyel hamarabbira ültem fel, mert mikor odaértem, még nem volt otthon. Vártam 10 percet és mikor indulni készültem, pont összefutottunk az utcán.
Kiszállt a kocsiból, és mint mindig puszival köszöntünk és ugyanúgy megszaglásztam, mint szoktam, mert a kedvenc férfi parfümömmel fújja magát. Valamiért mikor puszit adott a derekamról egy kicsit lecsúszott a keze a fenekemre, áh… gondoltam véletlen volt.

Felmentünk hozzájuk, és kérdeztem hol a bicaj. Mondta, hogy nyugodtan menjek be, kint van az erkélyen. Levettem a papucsom és kimentem. Nem tudtak kiszedni a szárítótól a bicajom, ezért megkértem hogy segítsen.
Ekkor megint váratlan dolgot csinált. A hátam mögé jött és engem átkarolva, kihúzta a bicajt. Mikor már teljesen ki volt tolva odamentem az ajtóhoz hogy menjek, erre mondta hogy igyak valamit. Persze elfogadtam, mert úgyis szomjas voltam.
Miközben ittam, ő evett és valahogy a szexre terelődött a szó (pedig soha nem szoktam vele ilyenről beszélni). Na mondom, már megyek, mert még be kell ugranom a boltba.
Mikor felálltam rácsapott a pólójával a fenekemre. Ezt már nem tűrtem szó nélkül:
– Most komolyan csinálod? Először megfogod a seggem, majd magadhoz húzol, most meg ez a csapkodás! Ráadásul mióta érdekel, hogy hogy állok a pasikkal?
Erre valami olyasmit felelt, hogy ne húzzam már fel magam, mert ezek puszta véletlenek. Erre teljesen közel jött hozzám és kiszedett egy szöszt a hajamból.
Most hogy úgy odajött és megéreztem a parfümét, valahogy nem bántam azt a fenék simogatást.
Még közelebb jött és megpuszilta az arcom, de nem úgy ahogy szokta… sokkal gyengédebben és sokkal több lehelettel. Erre teljesen libabőrös lettem és szóvá is tettem:
– Ne már, tiszta libabőr lettem!
Erre csak mosolygott és végigsimította a libabőrös kezem, onnan a hátam és keze megint a fenekemen volt.
Nem tudom mi ütött belém, valamiért nem ellenkeztem.
Ekkor kis csókot nyomott a számra, szerintem hogy tesztelje, hogy benne vagyok-e. Utána megcsókolt, de akkor már nyelves csókot adott és közbe befordította a zárat.

Magam sem emlékszem hogy, de már a hálószobában voltunk, mikor feleszméltem és felpattantam.
Teljesen elkezdtem dadogni, hogy mennem kell haza, meg boltba és minden ürügyet kerestem, de hirtelen megfogta a csuklóm, és érzékien belehúzott az ágyba.
Szerintem valahonnan tudhatta, hogy szűz vagyok, mert olyan halk beszólásokat tett egy-egy csók közt, hogy: „Ne félj”, „Nyugi, ebben nincs semmi rossz”, „Lazíts egy kicsit”…
Próbáltam így tenni, miközben a hátamra fordított és elkezdte kigombolni a blúzom. Puszilgatta a nyakam a szegycsontom.
Úgy éreztem kitalálta a gondolatom, mert mikor a mellemhez ért csak annyit mondot:
-Szeretem a kis cicit.
Ezzel megnyugtatott, mert régóta ezzel vívódom. A csöppnyi puszijai elértél a nadrágomat. Finoman kigombolta, lehúzta rólam, majd a tangás is leszedte. Azt hiszem szintén kigondolta a gondolatom, mert megint hozzátette:
– A kis melleknél csak a szőrös punci izgat jobban! .Szintén megnyugtatott és kezdtem igazán ellazulni. Nem tudom azt mondani, hogy tapasztalt lennék, de éreztem, hogy nem valami ügyes a nyelve és láttam, hogy ezt ő is tudja, ezért gondoltam, most én jövök soron.

Megpróbáltam én is lassan puszilgatni, de nekem nem ment anniyra, hisz Dani tapasztaltabb volt és ő nem remegett…
Szerencsére csak egy rövidgatya volt rajta és nem kellett törődnöm a vetkőztetéssel. Mikor bepillantást nyertem nacija alá, valahogy hirtelen elfelejtettem mindent és még annyit sem tudtam amennyit meséltek nekem és tanácstalanul Dávidra pillantottam. Erre csak annyit mondott:
– Csinálj mindent úgy, ahogy gondolod. Ha elakadsz segítek, de semmit sem erőltetek!
Megkönnyebbültem, ugyanis nem szerettem volna a számba venni, ezért csak a kezemmel izgattam. Egy kis idő után felhúzott magához és megcsókolt.
– Készen állsz?
Erre csak annyit tudtam felelni, hogy remélem. Ekkor magabiztosan felém húzódott és a normális pózban finoman belém hatolt. Annyira nem fájt, mint előtte gondoltam, viszont kellemetlen volt egy kicsit.
Mikor látta rajtam hogy fáj, kicsit lassított és a pillantásából kiderül a következő kérdés: „Csináljam tovább?” Mire én bólintottam.
Teljesen belémhatolt és érdekes módon az szinte egyáltalán nem fájt.
Egyre gyorsabban kezdte csinálni, egyre jobban felvett egy közepes szívdobogás tempót.
Láttam rajta, hogy nagyon jó neki és észrevettem, hogy nemsokára orgazmusa lesz és mondtam is neki, hogy nem szedek tablettát. Erre a mondatra szépen lassan kihúzta hüvelyemből a péniszét és a hasamra élvezett.
Nagyon jó volt látni, hogy ilyen örömet is tudok okozni valakinek.
Eztán elmentünk letusolni, és megbeszéltük, hogy erről senkinek, soha nem beszélünk.

Azt hiszem, én megszegtem valamilyen szempontból az egyességet. És remélem nem fog visszajutni hozzá és senki családtaghoz…