Skip to content

Az unokahúgom rendesen leszopott

Egyik este amikor unokahugimra kellett vigyáznom furcsa zajra keltem fel, de hamar kivilágosodott hogy ezek egy masztizás hangjai. Unokahúgomról annyit hogy félénk 18 éves kis széparcú, barnaszemű barnahajú, korához képest nagyon jó fenekű lányka volt akiről azt se mertem volna gondolni hogy tudja mi az a maszturbáció.
Rólam pedig annyit hogy 17 voltam, viszonylag nagy fallosszal, es jó testtel voltam megáldva. Felkeltem, de nem mozgolódtam. Hallgattam ahogy élvezkedik magában, felágaskodott a hímtagom, majd nem bírtam tovább, megkérdeztem hogy mit csinál. Gyorsan abbahagyta majd úgy tett mint aki alszik.
-engem nem versz át, hallottam mit csinálták. Felkeltem az ágyból, felkapcsoltam a villanyt, leültem mellé az ágyra majd megkérdeztem:
-simogatta a nunidat? -Igen. Jött a halk, félénk válasz.
Félsz? Kérdeztem. Nem jött válasz. Mondta hogy ne mondjam el senkinek sem mert nem akarja hogy kiderüljön. Oké oké, válaszoltam.
Akarod tovább csinálni? Kérdeztem. Nem válaszolt csak nézett.
-nem mondom el senkinek sem, bízz bennem,
-igen akarom mert nagyon szeretem csinálni, jött a válasz.

-Akkor csináld.
-De itt vagy, és így nem merem
-nyugodtan csinálhatod, nem bántalak.
-csinálod velem? Kérdezte, köpni nyelni nem tudtam, de majd elővettem a hímtagom, elkezdtem izgatni.
-de nagy kukid van, mondta. Megfoghatom? Nem ellenkeztem, megfogta, majd simogatta, húzogatta. Ledobta a takarót, térdig lehúzott bugyija tiszta nedv volt, puncija kicsi, szőrtelen volt, nagyon tetszett, ezért elkezdtem cirógatni, nyaldosni, agyon finom édes volt, 4-5 perc múlva hangosan elélvezett.-most te jössz, mondtam neki,
Tétovázott, csak nyalogatta elsőnek, puszilgatta majd bekapta a makkot, majdnem az egészet bebírta venni a szájába. Cukin, de nagyon jól szopott, addig ráült a hasamra, feneke felém volt és szopta tovább, mondtam neki hogy el fogok élvezni, kivette a szájából majd verte tovább mint egy profi pornósztár, kérdeztem hogy honnan tudja így csinálni.
-ha egyedül vagyok mindig nézek sex videót.
-akkor azt is tudod hogy ha elélvezek le kell nyelned ugye?
Mondta hogy persze, mondtam neki hogy most megyek el, bevette a szájába a makkot, nyelvével cirógatta, közbe verte, el is élveztem a szájába, le is nyelte hirtelen majd leszállt rólam, adott egy jóéjt puszit a farkamra majd lefeküdt, elaludt de én egész este nem bírtam aludni olyan jól csinálta.
Remélem tetszett, a szívecske gombbal jelezzétek ha akartok még hasonló történeteket akartok olvasni. Mivel van még egy pár élményem unokahugimmal.