Skip to content

Erőszakos behatolás

Fővárosi lány vagyok, az alábbi sztori Berlinben történt velem, egy éves ottlétem alatt. Egy tuti kis szórakozóhelyre jártunk az ottani barátaimmal, ahova egy 24 körüli srác is gyakran benézett. Vesztemre nagyon megtetszett, és nyomozgattam utána egy kicsit. Mark-nak hívták, menyasszonya volt. Egy idő után észrevettem, hogy én is bejövök neki, félreérthetetlen jeleket küldött felém. Ezek pedig arra utaltak, hogy akar tőlem valamit. Egyszer odajött hozzám, és a fülembe súgta: ˝te vagy a csajom, és ha te is akarod, elrepítelek a mennyországba˝. Tudtam jól, hogy tipikus egyéjszakás kalandot akar, de az elfogyasztott alkohol rossz irányba befolyásolta a döntésemet. Öt perc múlva egy taxival eltűntünk a helyről. Az érzéseim harcoltak egymás ellen, éreztem, hogy ki kéne szállnom, de valahol mégse akartam. Elkezdett nadrágon keresztül cirógatni, izgatni, csókolóztunk, és én is elkezdtem masszírozni a férfiasságát.

Mikor a lakásához értünk, felhívta a barátnőjét, hogy meddig dolgozik még a bárban. A válasz kielégítő volt, még 2 órán át nem zavart minket senki. A lépcsőn felfelé megkérdezte, voltam-e már fiúval. Sajnos nem voltam előtte még senkivel, neki adtam oda magam először. Beértünk a lakásába, és azonnal egymásnak estünk.19 év gátlásai hullottak le rólam, nem ismertem magamra. Úgy viselkedtem, mint egy kurva. A falhoz löktem, és letérdeltem elé. Azonnal kihámoztam a szerszámát a nadrágból, és vad játékba kezdtem vele. Az alkohol elborította az agyam, nem gondolkodtam, csak tettem a dolgom. Annyira felhevült, hogy az ágyra lökött, levette a nadrágomat, és mindenféle előjáték nélkül belémhatolt. A fájdalomtól felkiáltottam, mire ő bocsánatkérések közt elindult ˝lefelé˝.

Teljesen levetkőztetett, és elkezdte csókolgatni a melleimet. -először csókolta, aztán finoman harapta őket. Éreztem, hogy ettől már kezdek komolyan beindulni, de hagytam, hogy tovább kényeztessen. Egyik ujjával elkezdte a csiklómat cirógatni, amitől kéjes nyögés hagyta el a számat. Lejjebb csúszott egész testével, és a nyelve váltotta az ujját. Mennyei érzés volt, de bárcsak ne történt volna meg. Ekkor már annyira kívántam, hogy magamhoz húztam, és most már könnyedén belémhatolt. Először finoman mozgatta csípőjét, majd egyre vadabbul, ami nagyon tetszett mindkettőnknek, az én számat lágyabb, az övét erősebb nyögések hagyták el.

Nem tudom Marknál ez-e a szokás, de elkezdett káromkodni, adott egy-két gyenge pofont és láttam, hogy alig bír magával. Megfélemlített vadsága, és ami igazán kijózanítóan hatott rám az ez a mondat volt: ˝Te vagy a legjobb ribanc egész Berlinben.˝ Hirtelen felnyílt a szemem, elszállt a rózsaszín köd, és nem láttam magam előtt mást, mint egy srácot, aki most vette el a szüzességemet, és nem érez irántam semmit, csak dugni akart egy jót, és én pont kapóra jöttem. Egy tapasztalatlan buta liba, akit könnyen el lehet csábítani. Láttam, ahogy kéjes arccal döfköd egyre durvábban, és abban pillanatban ellöktem magamtól.

Villámgyorsan felöltöztem, és elfutottam. A lépcsőház zengett a lépteimtől, és Mark ordításától: ˝Egy ócska ribanc vagy, semmi más˝. Hazaértem, sírva álltam a zuhany alá, és próbáltam lemosni magamról a mocskot, ami már örökre rajtam maradt. Mark persze mindenkinek elmondta, és az egész környék arról beszélt, hogy milyen könnyűvérű vagyok. És az a szomorú, hogy igazuk volt. Vesztére ez eljutott a menyasszonya fülébe is, aki azonnal kidobta. Próbálom elfelejteni azt az éjszakát. Már itthon élek, és van egy csodás spanom, de ezt még ő se tudja, és soha nem tudhatja meg.
Bárcsak ki tudnám törölni ezt az emléket a fejemből. De nem megy…