Skip to content

Lili laza napja

Lili vagyok, 17 múltam. Egy izgalmas napom szeretném megosztani. Úgy kezdődött ez a szép nyári napunk is, mint a többi azon a héten. Azon gondolkodtunk a barátnőmmel, hogy mivel kellene elütnünk az időt. De semmi értelmes nem jutott az eszünkbe. A párom azt javasolta, hogy menjünk el egy közeli falucska mellett lévő csatorna partra napozni. Ha nincs ismerős még nudizhatunk is. Az ötletet jónak tartottam, gyorsan összekaptuk magunkat, és már a kocsiban ültünk. Évának eszébe jutott, hogy hozni kellene a kamerát, hátha lesz valami érdekes. Gyorsan visszarohant érte, aztán indultunk is.
Néhány perc alatt oda értünk. Még délelőtt 9 óra lehetett. Kinéztünk magunknak egy kis tisztást a vízparton. A környéken egy lélek sem volt, csak kb. 100 méterrel arrébb pecázott egy 40 körüli férfi. Gyorsan levetkőztünk és egy-egy törölközőre vetettük magunkat. Barnultunk. Kis idő múlva néhány kissrác érkezett a szomszéd tisztásra, öten voltak, és fürödni jöttek. Bennünket nem láttak, csak a kocsinkat, mert a túloldalt feküdtünk.
A barátnőmnek ekkor gonosz gondolata támadt.
– Nem akarod meglátogatni a srácokat? – kérdezte.
– De, jó lenne – mondtam – csak felveszek valamit.
– Dehogy veszel, így ahogy vagy, én meg filmezlek – mondta ő.
– Na ne hülyéskedj, alig néznek ki 12-nek.
– És te, hány évesen maszturbáltál először? – kérdezte Éva.
– Nyolc.
– Na akkor mi a baj. Tudod mit? Most megtanítod őket az élvezetre.
– Na akkor kövess. – mondtam, és egy pólóval a kezemben elindultam feléjük. Évi felkapott egy pólót és a kamerát és irány utánam.
Amikor közeledtem, a fiuk mind a vízben viháncoltak. Ahogy megláttak és felfedezték, hogy egy mezítelen lány áll előttük a parton, először teljesen összezavarodtak. Látszott rajtuk, hogy nem hisznek a szemüknek. Valószínű, hogy többségük még sohasem látott élőben mezítelen nőt. Odamentem hozzájuk egészen a partra. Amikor kezdtek magukhoz térni, zavarukban újra elkezdték a vízbeugrálást. Majd ellöktek, úgy szaladtak egymás után. Megfigyeltem, hol másznak ki a vízből és leültem oda, úgy hogy pont belássanak a pinusba. Először csak amolyan szűziesen ültem, majd a párom biztatására jól széjjeltettem a lábaim. Borotválom a pinust, és így még jobban látszanak a túlméretes szeméremajkaim. A srácok rövid idő alatt mind ott tolongtak előttem, de egy sem akart a vízből kijönni. Ennek két oka volt:

 1. A duzzadt pinámat figyelték,
 2. Kezdett felállni a farkincájuk és nagyon szégyellték. Ez engem roppantul izgatott.
  Ahogy ott ültem széttett lábakkal, lassan elkezdtem a csiklómat cirógatni az ujjam hegyével. A fiuk ott lubickoltak előttem, de egy, sem mert már kijönni a vízből. A csiklóm pillanatok alatt kőkemény lett, a pinusból pedig szinte folyni kezdett a kéjnedv. Az arcukat, a szemüket figyeltem. Szemezni szerettem volna valamelyikőjükkel. Roppant szégyellősek voltak, de a kíváncsiságuk még erősebb. Már ott lubickoltak, pár méterre. Beszélgetni kezdtünk, kérdezgették a nevem, hány éves vagyok, de közbe egy pillanatra sem vették le a szemüket a pinámról. Annyira hirtelen jött rám az élvezés, hogy tenni sem tudtam ellene. Hirtelen három ujjamat is benyomtam a tocsogó lyukamba, összeharaptam a szám szélét, de mégis kitört a torkomból egy nagy nyögés. A fiukon látszott, hogy ilyet még az életben nem tapasztaltak. Mereven, némelyikük riadtan figyelt. Azt hitték rosszul lettem. Én alig kaptam levegőt, Évi magyarázta nekik, hogy végül is én most önkielégítettem magam. Kérdezte tőlük, hogy ők szoktak-e? De egyikük sem próbálta még, pedig ketten már nyolcadikosok.
  Amikor kezdtem magamhoz térni, úgy gondoltam, hogy valamelyik srác talán hajlandó lenne arra, hogy bevezessem a szexbe. Roppantul izgatott a gondolat, hogy egy szűz faszt nyomjanak belém. Mindenre hajlandó lettem volna most. Felálltam, és azt mondtam, jöjjenek ki a vízből, csoportképet fogunk csinálni. Bátortalanul másztak ki a vízből és lassan mellém álltak. A párom és én minden próbáltunk bevetni, hogy a gatyájukat vegyék le, de hajthatatlanok voltak. Megpróbáltam középre állni, hogy szorosan vegyenek körül, de ők csak szigorúan az egyik oldalamon maradtak és tartották a tisztes távolságot. Aztán Évi megkérte őket, hogy szorosan feküdjenek egymás mellé, én pedig rájuk fekszek. Lassan, vihorászva kászálódtak le a fűre. Amikor nagy sokára egymás mellé tereltük őket, én fogtam magam és – nagy meglepetésükre – nem háttal, hanem hason feküdtem rájuk, pont a farkukra. A pinusom totál eltalálta az egyik srác ágaskodó tökét. Kicsit megmozgattam a csípőmet, és ha nem lett volna rajta a gatya, betalált volna a lyukamba. De így is izgalmasan nyomta a csiklómat. Az arcom a legkisebb gyerek gatyájára esett. Az orrommal megmozgattam a kis merev faszát, majd rányomtam az arcom, és kicsit megharapgáltam a gatyáján keresztül. Roppant vörös lett a kis barna arca. Csak 2-3 felvétel erejéig tűrték a szorult helyzetüket. Felkeltem hát róluk. Leguggoltam, ők pedig körém álltak. Kicsit megint magam alá nyúltam, és néhány nyomás a csiklómon, máris pisiltem. De ez a pisilés annyira jó, mintha élveznék. A fiúk csodálkozva nézték a nagy tócsát alattam, de nem szóltak semmit.
  A fényképezés után azt mondtam:
  – Akinek kitalálom a keresztnevét, az eljöhet velem az autónk túloldalára és teljesítek egy kívánságát.
  Hallottam, hogy az egyik nyolcadikost Zolinak hívják, őt szemeltem ki, így 3 „rossz” találat után rámutattam és megmondtam a nevét. Ébredt vigyor volt a válasza. Majd elsüllyedt szégyenében a többiek előtt. Odaléptem, megfogtam a kezét és az autónk mögé, siettünk. Ahogy lépkedtem, éreztem, hogy folyik belőlem a nedv, csorog végig a combom belső oldalán, le a bokámig. Úgy izgultam, mint még soha. Égett az arcom, levelt a pinus. Leültettem a törölközőmre, én pedig vele szembe szorosan, terpeszbe leültem.
  Teljesen szét voltam nyílva és csurom lucskos voltam. A szeméremajkam vörösen izzott, a hüvelyem közepén egy kis fekete lyuk tátogott. A srácnak a füle tűzpiros lett. Felhúzott térdeit két kézzel össze fogva néha gyors pillantást vetett a pinusomra. Nézte a hüvelyemből vékony csíkba kifolyó nedvet. Éva közbe oda ért a kamerával, de mivel a többi srác is követte, a haverom szörnyű zavarba jött. Láttam, hogy ebből így nem lesz élvezés, ezért vissza küldtem őket, és amikor újra magunkban voltunk, lassan beszélni kezdtem hozzá az iskoláról, a biciklijéről, végül a lányokról.
  Megkérdeztem, látott-e már lányt meztelenül. Még sohasem. Elmondta, hogy a nővérét egyszer megleste napozás közben, de csak a melleit látta. Ahogy beszélgettünk, egyre oldottabb lett. Azt mondta, hogy az én kis melleim sokkal szebbek, mint a nővérének nagy lógós didkói. Ezt komoly bóknak vettem.
  Mondtam neki, hogy nyugodtan megfoghatja, ha szeretné. Először felcsillant a szeme, de a következő pillanatban szégyellősen húzta össze magát. Lassan megfogtam hát a csuklóját és a kezét a melleimre tettem. Nagy meredt szemekkel nézte a cicimet és éreztem mennyire remeg a keze. Lassan elengedtem a kezét, de az övé a cicin maradt. Ez már jó jel, gondoltam. Míg ő kitartóan lágyan fogta a mellemet én kezdtem beszélni a puncimról. Jól széjjel tettem a lábaim, és megmutattam neki, hol pisilek, hol szokta a férfi bedugni és hogyan működik a csikló. Vörös arccal figyelt, de a melleimet egy pillanatra sem engedte el. Közben el kezdtem cirógatni a lábát, a sovány karját, a szőrtelen mellét. Vártam a viszonzást, de semmi. Elmeséltem neki, milyen volt, amikor engem először tapiztak.
  A combját kezdtem újra, belülről cirógatni és közben a másik kezemmel a merev csiklómat. Lassan egyre közelebb kerültem a gatyához, mivel nem tiltakozott, benyúltam. Kis keresgélés után megérintettem a kis vékony, de kőkemény dákóját. Megmutattam neki, hogy hogyan szoktam a hüvelyembe dugni az újjam, ha élvezni szeretnék. Megkértem, hogy most ő dugja be az újját míg én a csiklómmal játszom. Kezdett megjönni a bátorsága, lassan kezdte bedugni a mutató újját. Kellemes borzongás futott végig a hátamon. Megfogtam a kezét és mondtam, hogy nyugodtan bedughat két újját is. Lassan elkezdtem mozogni az újjain, közbe gyomroztam a csiklómat. Már nálam a csúcs elérhetően közel volt. Újra benyúltam a gatyájába és megmarkoltam a kis vesszőt, és szép lassan kibányásztam. Szép kis rúdja volt. Egyenes, vékony és kőkemény. Egyszóval kívánatos. Már nem kellett a csiklómat izgatni, elég volt az újja. Megnyálaztam a tenyerem, és a makkján széjjel kentem a nyálam. Majd lágyan mindkét markommal elkezdtem húzogatni. Mivel éreztem, hogy néhány másodperc múlva én elszállok, rá akartam még űlni a faszára. De a fogásom túl erotikusra sikerülhetett, mert a fiú egy nagyot nyögött és én még kettőt-hármat érkeztem rántani a hímtagján. De mire oda nyomtam volna a pinám, hogy ráhúzzam magam a kis hegyes fegyverére, ő már javában élvezett. Látszott, hogy ilyet még sohasem élt át. A szeme riadtan meredt rám, az izmai görcsösen megfeszültek. Megmarkoltam a zacskóját, erre egy nagy adag ondó az arcomig csapódott. A szám, az arcom, az egyik mellem és a combom csurom geci lett. Ennyi ondót életemben nem láttam. Szerintem, ennyi egy lóban sincs. A nyelvemmel megéreztem a jellegzetes sós ízét, ami még jobban beindított. A két markommal összegyűjtöttem a hasamról, mint amikor hógolyót csinálok, és bele nyomtam a pinusomba. Hanyatt dobtam magam, és a három ujjammal, vadul dugtam magam. Az államról visszacsurgott a geci a számba. A csúcs máris következett. A fenekemet magasba emeltem, mintha hidat csinálnék. A vagina egy magasságban volt már a srác arcával. Amint kihúztam az öklöm a puncimból, éreztem, hogy hatalmas üreg marad nyitva. A srác minden bizonnyal a hüvelyem mélyére belátott. Ennek a tudata óriási élvezetet csalt ki belőlem. Sikítottam, nyögtem, sikítottam és pisiltem a fiú arcába egy hatalmasat, mire ő ijedten felugrott és el kezdte törölgetni magát. A pisi belefolyt a tágra nyílt hüvelyembe. Végig éreztem, amint folyik a fenekemen, onnan pedig a hátamon, egészen a nyakamig. Az erőlködéstől éreztem, hogy egészen kifordult a hüvelyem. Amikor visszaejtettem a hátsóm a törölközőre és összeszorítottam a lábam, szinte akkora csomót éreztem, mintha egy jó nagy tököm lenne.
  A nagy sikongásra a párom oda futott és a srácok is. Ott feküdtem előttük széttett lábakkal, – ahogy a srácom kimenekült közüle – az arcomon, a combomon ott folyt a jelentős mennyiségű sárga ondó. A pinámból éreztem, hogy most kezd kicsöpögni az odakent mennyiség. Évi szentül hitte, hogy a kissrác megkefélt, de sajnos nem.
  Annyira elfáradtam, hogy meg sem bírtam mozdulni. Ahogy ott feküdtem széttett lábakkal, kellemesen éreztem a bőrömön a köröttem álló gyerkőcök kíváncsi tekintetét.
  Évi látta, hogy nagyon fáradt vagyok, levette a pólóját, felvette a bugyiját, és bele csobbant a vízbe. Kis gondolkodás és biztatás után a srácok mind körülötte viháncoltak. Kellemes csend lett. Észre sem vette, hogy elszenderedek…
  Egyszer csak arra eszmélek, hogy ismeretlen hangokat hallok. Felültem. Látom a kocsink túloldalán, amint három fővel meg növekedett a csapatunk létszáma. Egy 16-17 körüli srác és két 12-13 közötti kislány…
  Felültem. Láttam, hogy gyalog jöttek és az új srác boldogan, nézi Évi fedetlen melleit, amint a fiúkkal birkózik a vízben. Hogy néznétek, ha hamarabb jöttetek volna! – gondoltam magamba. Sok elképzelés futott át az agyamon, de végül magamra csavartam egy törölközőt és felvettem a tornacipőmet. Így indultam el hozzájuk. Köszöntem, visszaköszöntek. Odamentem a parthoz és oda ültem, ahol először mutattam meg magam a fiuknak. A három jövevény mögöttem állt.
  – Ti nem akartok fürdeni? – kérdeztem.
  – De igen, csak Jocó nem hozott fürdőnadrágot. – nevetett az egyik kislány. A lányok gyorsan levették a ruhájukat, mindkettőn fekete egyrészes fürdőruha volt. Lassan bemerészkedtek a vízbe. A fürdőző srácok nagy boldogsággal fogadták, hogy leültem a partra. Szép lassan, alibit keresve egyre közelebb-közelebb kerültek a parthoz. Pillanatokon belül ott ugrálta előttem, egyre bátrabban tekingetve a pinusomra. Az újonnan érkező srác közben tisztes távolságra leült a partra. Nézte a fürdőzőket. A lábamat diszkréten összeraktam, így a lányok nem sejtették, hogy a törölköző alatt mezítelen vagyok, csak a gyakorlott szemek látták a pinusom. Beszélni kezdtem a Jocóhoz. Szokványos – hol laksz, mit csinálsz, stb. Közben fürkészve átvizsgáltam mindenét. Jóképű, kis serdülő bajusz, barnára sült bőr, fekete haj, jó hosszú ujjak. Tetszett. Évi közben kijött a vízből. A hátunk mögött lefeküdt napozni. Ahogy vonult el mellettünk, Jocó le nem vette volna a szemét a ringó melleiről. Féltékeny lettem. Ahogy beszélgettünk, szinte észre sem vettem, hogy egyre széjjelebb tettem a lábam és már a két lány is felfedezhette a látványt, mert titokzatosan sugdolóztak és mindkettőjük szeme a lábam között matatott, Jocónak pedig fogalma sem volt semmiről. Csak beszélt, magyarázott, mosolygott. Kellemes hangja volt. A combom alatt átkulcsoltam a kezem, úgy, hogy az ujjammal a csiklót elérjem. Ahogy beszélgettünk, folyton dörzsöltem, a srácok élvezték a látványt, a lányok gyanúsan néztek hol rám, hol Jocóra. Nem tudták, mi lesz ennek a vége. Az ujjammal a hüvelyemnél köröztem, majd bedugtam. A lányok nyakig lebújva a vízbe, tágra nyílt szemekkel figyelték a kezem ritmikus mozgását. A lubickoló srácok is egyre csendesebbek lettek, várva az eseményekre. Jocóval már a témánál voltunk. Amikor már a barátnőn, a randikon és a smacizás témáján is túl voltunk, hirtelen megkérdeztem tőle:

– Szoktál maszturbálni?

Nagyot nézett a nem várt kérdésemre. Elvörösödött. Lehajtotta a fejét, de nem szólt semmit.

– Van barátnőd? – kérdeztem. Rám mosolygott.

– Van, két hete ismerkedtünk meg a Dizsiben. – mondta.

– És megkefélted már? – kérdeztem rámenősen. Rám nézett, mosolygott.

– Most mit mosolyogsz? – kérdeztem. – Megkefélted, vagy nem?
– Még nem – mondta, – de szerintem, nem ezzel kell kezdeni. A lányok szégyellősek.

– Micsoda? – csattantam fel – Dehogy szégyellősek. Én már öt perce masztizok a beszélgetésünk közben.

– Na, ne izélj már. – nézett rám, tágra nyílt szemekkel.

– Nem hiszed? – erre felálltam és egy rántással lekaptam magamról a törölközőt. Az egyik lány felvisított a meglepetéstől. Jocó ledöbbent. Visszaültem a törölközőt magam alá téve, de most már félig felé fordulva, az egyik lábam magam alá hajtva. Így a vízben lévők is láthatják a produkciót és Jocó is.

– Folytathatom? – kérdeztem nevetve. A vízben a srácok vigyorogva válaszolták:

– Igeeen! Csak a haverom, Zoli arcán láttam egy kis csalódást. Intette neki, hogy jöjjön ki mellém. Erre megszólalt Éva mögöttünk:

– Miért nem jöttök ki mind? Te, gyere errébb, hogy körbe tudjunk ülni, – utasított engem – ti pedig gyerek ide, ilyet még úgy sem láttatok.
Gyorsan feljebb húzódtam, leterítettem a törölközőmet és ráültem. Pillanatok alatt mind kint voltak a vízből, még a lányok is. Micsoda? Még jobban izgatta őket, mint a srácokat. Közvetlen mellém telepedtek le, a srácok hagytak egy tisztes távolságot. Amikor mindenki elhelyezkedett, óvatosan hanyatt feküdtem mélyet, lélegeztem és elkezdtem a csiklómat kör-körösen masszírozni. Még egy kis mocorgás volt, a fejemnél helyet foglalók, hogy jobb legyen a látvány, átültek a lábamhoz, aztán síri csend lett. Még a lélegzet is vissza volt fogva mindenkinél. A két combom széttettem, az egyiket Zoli lábára, a másikat Anita (így hívták a pajkosabb lányt) combjára. Éva törte meg a csendet:

– Na, lányok, ti is így szoktátok csinálni? – kérdezte.

– ÁÁÁ, dehogyis! – tiltakozott a másik lány. – Szóval Neked a fiú szokta? – poénkodott Éva.

Nagy röhögés támadt. A kiscsaj elvörösödött. Én is nevettem. Éreztem, hogy a nevetés közben kis buborékok képződnek a hüvelyem szájánál. Ez írtóra izgis volt. Tovább dörzsöltem a dagadó csiklómat. A srácok nagy elismeréssel nézték a hatalmas kisajkaimat, amik a nagyajkat teljesen eltörpítették. A csiklóm akkora volt már, mint egy kisebb pöcörő. Megindult a kéjnedv is a hüvelyemből. Éva újra bohóckodott:

– Hölgyeim és uraim, most láthatjuk, amint Lili megkeféli magát. Tessenek szemügyre venni hatalmas csiklóját, kemény hegyes melleit. Kívánságra megfogható. Tessék, tessék! Csak semmi szégyellőség. Uraim! Mindenki tapogassa meg a formás ciciket. – mondta és közben filmezett.

– Most nézzük a pinust! – és egészen közel tette a pinámhoz a kamerát. – Látják, hogyan kezd élvezni a kisasszony? Ebből a lyukból már csakúgy tocsog az élvezet. – és a középső ujját óvatosan felnyomta a hüvelyembe. Elhaló nyögéssel adtam tudtára, hogy nagyon élvezem a helyzetet. Egyre jobban kezdtek feloldódni a barátaink. Az egyik kis fiú, a melleimet el nem engedte. Egy hatalmasabb a szeméremdombomat kezdte cirógatni. Éva néhányszor feldugta az ujját a pinámba, aztán hátrább lépett, onnan filmezett. Hunyorogva néztem a nagy melleit és nagyon megkívántam. A kéjnedv már komoly mennyiségben folyt a hüvelyemből. Éva azt kérte, hogy mások is dugják be az ujjukat a pinusomba. Először senki sem mozdult, de Zoli megtörte a várakozást. Lassan oda csúszott a térdeim közzé, és a mutató ujját feldugta a lyukamba.

– Tovább, tovább – hangoskodott Éva – azt gondoljátok, hogy egy elég ennek az éhes lyuknak? Gyerünk lányok, mutassatok példát a fiúknak!

Erre, Anita kicsit szégyellősen mellém térdelt és a kis hideg ujját lassan feltolta a Zolié mellé a lyukamba. Megremegtem, ahogy megfeszítettem a lábam. Láttam az ámuló tekintetét Jocónak. Kinyújtottam a kezem, megfogtam a kezét. Hatalmas tenyere volt, az enyém szinte eltűnt benne. Lassan húzni kezdtem a pinusomhoz. Ő is a másik kettő mellé guggolt és harmadikként feldugott. Már nem kellett a csiklómat piszkálnom, éreztem, hogy forr a pinám. Három különböző személy keze volt a lyukamba. Ez csodálatos. Megemeltem a hátsóm, úgy mozgattam magam az ujjukon. Anita nagyon élvezte. Jól hallottam, amint szinte liheg örömében. Jöttek az első görcsök. Nem akartam egyből elélvezni. Amikor éreztem, hogy már csak egy rántás, azonnal megálltam, vártam néhány pillanatot, majd folytattam. Váratlanul az egyik gyerek, oda térdelt az arcomhoz közel, és a kezemet bevezette a kis gatyája alá. A szemébe néztem, amiben különös lángolást láttam. Finoman megkerestem a kis dákóját, megmarkoltam. A korához képest elég nagy fasza volt. Kibányásztam, és finoman a számhoz húztam. Elég értetlenül engedelmeskedett, de már nagyon kívántam így erőltetve is oda húztam. Egy kicsit pisi szaga volt, de most nem érdekelt, bekaptam. Még soha nem volt ilyen fiatal gyerek fasza a számba. Eddig ahhoz szoktam, hogy kitölt az egész számüregét, ez pedig akkora volt, mint egy közepes szivar. De rettenetesen kemény. Nagyokat szívtam rajta, és éreztem, hogy szinte pattanásig keményedik. Szívtam, nyeltem. Egyszer csak felugrott, lekapta magáról a gatyókáját és lovaglóba a számra ült. Úgy ráharaptam, hogy a zacskóját is bekaptam. Azzal együtt szívtam teljes erőmből, mert a vagina élvezésbe kezdett. Teljesen összehúzódott, szinte kitolta magából a három ujjat. Mindannyian értetlenül néztek, de szerencsére Éva értette hogy elkezdődött az élvezésem. Gyorsan ledobta a kamerát, és két ujját felnyomva, vadul baszni kezdett. Elsötétedett előttem minden. Iszonyatos erővel szívtam a számba levő faszt. Éva minden rántására nagyot pisiltem és teljes erőmmel markoltam a saját cicimet. Már alig kaptam az orromon levegőt, de mégsem engedtem el a kis faszt. Még egyet szívtam rajta, aztán a nyelvemmel kezdtem körkörösen birkózni vele. Erre valami sós, forró folyadék kezdte kitölteni a számat. Mohón nyeltem lefelé mind egy cseppig, mintha valaki el akarná tőlem venni. Teljesen kiszívtam a legényt, aki sziszegve, fújtatva, a nyálát csorgatva élvezett el. Amikor lassan hagytam kicsúszni a számból, akkor láttam meg, hogy az egész rúdja tiszta véraláfutás lett, annyira kiszívtam. Jaj szegény. Bocsánatkérően néztem a szemébe, de ő még mindig a másvilágon volt. Én kielégülten vetettem hanyatt magam. Nem is gondoltam rá, hogy a többség még most van igazán felajzódva. Éva, bár nagyon támogatta az én dilis önmutogató hóbortjaimat, ő maga aktívan sosem vett részt benne. De most egy rántással vette le magáról a bugyiját és lesmárolta Jocót. Mintha összenőttek volna szájuknál fogva. Ebben a pózban fejtette le a fiúról a gatyát Éva. Egy pillanat múlva mindketten meztelenek voltak. Jocónak jókorára ágaskodott a fasza. Éva úgy látszik nem bírt magával, mert rögtön ráült. Ösztönös nő volt. Látszott, hogy most nem tud a külvilágról, csak baszik. Sose csinálta még nyilvánosan. De most annál inkább. Ahogy a fiún ugrált, táncolva ringtak nagy didkói. Jó volt nézni. Oda másztam, és bekaptam az egyik bimbóját. Minduntalan kiesett a számból, ahogy basztak. Lejjebb csúsztam, a fiú zacskójához, azt kezdtem nyalogatni felváltva Éva csiklójával. Éva rádőlt a hátamra és elkezdett ujjazni hátulról. Ahogy egyre inkább közeledett az orgazmushoz, annál durvábban döfködött. Annyira ügyesen el tudta találni a G-pontom, hogy pillanatok alatt el tudtam volna élvezni. De olyan kellemes volt így a csúcshoz közel a zaftos nemi szervüket nyalogatni, hogy inkább széjjelebb tettem a lábam és pisiltem. Éva, ahogy az ujjával megfeszítette a hüvelyem, úgy tudtam hátrafelé pisilni, mint a kecske. Ez roppant látványos volt, nekem pedig élvezetes. Egyszerre a fejem felett Éva hatalmas sikolya törte meg a csendes nyögéseket. Még a sikolya is remegett, ahogyan egész teste. A csiklója akkora volt, mint egy kisebb cseresznye, azt szopogattam, míg lassan enyhülni kezdett az orgazmusa. De Jocó is készen lett. Ahogy Évi még néhánya mozdult, a fasz mellett ki-kibuggyant egy adag ondó. Mielőtt még elcsorgott volna, lenyaltam róluk.
Aztán Éva kitalált egy újabb őrültséget.

– Van valakinél ivóvíz? – kérdezte.

– Nálunk van, – szólt az egyik lány – de már nagyon felmelegedett.
– Nem baj, annál jobb. Add csak ide! – mondta Éva. – Lilivel kézen állunk, ti pedig addig töltitek a pinánkba a vizet, amíg tele nincs. Megnézzük kié a hatalmasabb üreg.

Én nem tudtam kézen állni, csak a gyertyát tudom. Felvettük a pózt, a lányok pedig el kezdték tölteni belénk a vizet. Nem is gondoltam volna, hogy fejjel lefelé ekkora üreg képződik bennünk. Bár Éva nyert kilenc decivel, én hét deci vizet fogadtam be. De most mit csináljunk? A sok víz nagyon nyomta a méhem. Éva azt mondta:

– Köhögjél csak egyet! – Ahogy köhentettem, szinte sugárba tört fel belőlem a víz. Úgy nézhettem ki, mint egy gejzír. Hatalmasabb része az arcomon keresztül a hajam áztatta, de az orrom és a szám is tele lett. Éva ezt látva nevetni kezdett, mire őbelőle is sugárba ömlött a víz.

– Pedig nem ezt akartam. – szólt mérgesen. – Töltsetek még egyszer tele. – azzal újra gyertyát csinált én pedig mind beöntöttem a maradék vizet.

– Most figyelj, – mondta – mutatok valami újat. – azzal a pináját összefogta, és óvatosan felállt.

– Lili, ezt próbáld ki, nagyot lehet élvezni. – úgy beszélt hozzám, mintha a többi ott sem lenne. Jó volt látni, hogy ilyen felszabadult. Aztán el kezdte csiklózni magát. Rövid idő múlva, lassan kezdte kiengedni a vizet magából. Az arcán kéjes szenvedés ült ki. A nyakerei egyre erősebben dülledtek ki. A lába nagyokat remegett, a torkából egyre hangosabb hangok törtek ki. Majd hirtelen mindkét kezével elengedte a pináját, amiből egyszerre zúdúlt le a benne maradt víztömeg. Éva arca teljesen eltorzult, szinte fekete volt a sok vértől, és félelmetesen kezdett sikoltozni. Komolyan mondom, én ilyet soha nem hallottam. Szinte megdermedtünk, olyan hangja volt, mint akit most végeznek ki. Ahogy enyhült az orgazmusa, térdre rogyott, majd hasra dőlt. De olyan érdekesen mozdulatlan volt. Furcsa érzésem támadt. Ijedten ugrottam hozzá. Meg sem mozdult.

– Gyerekek, gyorsan hozzatok vizet, ez elájult! – kiáltottam és rémülten ütögettem az arcát. Valaki hozott vizet, lassan locsolni kezdtük az arcát, a szép melleit. A bimbó akkora volt rajta, mint egy kis gyerek pöcörője. Masszíroztam a melleinél a szívét, Jocó az arcát törölgette egy vizes pólóval. Egyszer csak megrándult az arcizma, kezdte kinyitni a szemeit.

– Mi történt? – kérdezte. – Halálra basztad magad. – mondtam vigyorogva.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️