Skip to content

A perverz rablók

Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó állt az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk-e, hirtelen két férfi fogott közre bennünket, és azt láttuk, hogy a harmadik éppen beszáll az autónkba. Minket betuszkoltak az idegen kocsiba és máris indultunk. Hamarosan egy erdei földútra tértünk, és egy faházhoz hajtottunk. Ott szó nélkül bevezettek minket egy szobába, ahol már várt ránk a harmadik férfi.

Ekkor szólaltak meg először és közölték, ha viszont akarjuk látni az autónkat, szót kell nekik fogadnunk. Engem gyorsan egy székhez kötöztek, a feleségemet pedig felszólították, hogy vetkőzzön le. Mivel nem akarta megtenni, ketten lefogták, míg a harmadik – a rúgkapálás ellenére – gyorsan és rutinosan megszabadította a ruhájától. Niki hiába tiltakozott, csak azt érte el, hogy egy hatalmas pofont kapott. Figyelj te ribanc – mondta az egyik – vagy azt teszed, amit mondunk és akkor nem fog fájni, vagy úgy csináljuk, hogy csak nekünk legyen jó. Mikor Niki a könnyeit nyelve bólintott a lány odalépett hozzá és egy székhez vezette. Leültette úgy, hogy közben a lábait széles terpeszbe kellett tennie, majd borotvát és habot vett elő. Bekente a cunciját, majd leborotválta csupaszra. Mikor végzett kivezette a szobából, és csak később tudtam meg, hogy elvitte fürdeni.

Miután visszajöttek a szoba közepére állították és kezét a plafonról lelógó kötelekkel megkötötték, a lábait pedig terpeszbe állva a padlón lévő kampókhoz rögzítették. Ott állt a szoba közepén kifeszítve. Az ismeretlen férfiak körbejárták, és végigtapogatva mustrálgatták. A lány sem maradt tétlen, Ő is kivette a részét a tapogatásból. Miután feltérképezték minden porcikáját, eloldozták, és az ágyhoz vitték. Kezét, lábát széttárva hanyatt kellett feküdnie. Ha ügyes leszel nem fog fájni és neked is jó lesz – mondta a lány – majd elkezdte cirógatni a testét. Az arcától haladt a nyakán keresztül, míg a melleihez nem ért. Láttam, hogy bármennyire is nem akarja, Nikolettának jól esett a simogatás, főleg akkor mikor a lány a melleit kezdte el masszírozni. Először csak gyöngéden masszírozta körbe-körbe, majd az ujjai közé vette a mellbimbót és azokat dörzsölgette, húzogatta. Niki behunyt szemmel tűrte és egyre nagyobbakat sóhajtott. A lány a balkezével a mellét izgatta, a jobb keze tovább vándorolt lefelé Niki testén, míg el nem ért a frissen kiborotvált puncijához. Mondanom se kell a látvány nem csak az idegen férfiakra hatott, én is éreztem, hogy a hímtagom el kezd ágaskodni. A lány már a szájával izgatta Niki kitárult és egyre jobban benedvesedő pináját.

Már a másik keze is a lucskos résben mozgott, és nyelvével a csiklóját izgatta. Niki teste meg-meg rándul, és halk sóhajok hagyták el ajkait. Egyszer csak a lány abbahagyta, a nyalást és ruháit gyorsan ledobva odatérdel Niki fejéhez. Lenyúlva széthúzta cunciját és szájához nyomva szólt neki, hogy nyalja. Az első bátortalan nyalás után Niki nyelve elmerült az ajkak között, és szaporán járt fel-alá. A lány megfordulva 69-es pózba helyezkedett és miközben fenekét nyomta oda nyalásra, Niki lábát felhúzta maga mellé, és izgatni kezdte csiklóját. Nem is láttam hogy hogyan, de egyszer csak egy vibrátor volt a lány kezében, amellyel simogatta Niki lucskossá vált muffját, majd egy hírtelen mozdulattal betolta a hüvelyébe, és ott mozgatta. Niki a nyalás közben egyre hangosabban sóhajtozott, és már közel járt az orgazmushoz, amikor a lány kihúzta a vibrátort, amely az élvezet nedveitől volt lucskos, és odatette Niki fenekéhez. Ekkor Niki tiltakozni kezdett, mire a férfiak odalépve villámgyorsan lefogták úgy, hogy mozdulni sem tudott, a lány pedig lassan betolta a fenekébe a vibrátor végét, majd rövid pihenő után egyre beljebb és beljebb tolta. Niki hangosa sírt a fájdalomtól. Amint a vibrátor szinte eltűnt a fenekében a lány megállt és várta, hogy elmúljon Niki fájdalma. Mikor izmai fellazultak lassan elkezdet a vibrátorral játszani, és közben ujjával Niki csiklóját simogatta, saját pináját pedig Nikolettával nyalatta.

Rövid időn belül kéjes sóhajtások hagyták el Niki ajkát, de a lány nem hagyta, hogy elélvezzen, mindig megállt mielőtt igazán jó lett volna neki. Eközben Niki nyelvének munkálkodása meghozta gyümölcsét és a lány hatalmasat élvezett, a nyállal elkeveredő nedüvel beborítva Niki arcát. Az egyik férfi hanyattfeküdt, és Nikolettának fölé kellett térdelnie. A férfi álló, igencsak hatalmas faszát lassan dörzsölni kezdte pinájához, majd bevezette a tágra nyílt hüvelyébe, és kezével irányítva lovagoltatni kezdte Nikit, s közben melleit masszírozta. Hirtelen magára húzta a nejem és széthúzta a fenekét, amelyben még mindig benne volt a vibrátor. Egy másik férfi odatérdelt Niki mögé és a vibrátort kihúzva elkezdte hátulról dugni asszonyom fenekét. A harmadik sem maradt tétlen. Niki szájába akarta nyomni mereven álló faszát, de Niki nem akarta hagyni, minek eredménye egy újabb pofon és mellbimbóinak megtekerése lett. Niki sírt, de ezek után szó nélkül kapta be a faszt, és lassan oboázni kezdte, minek hatására az még nagyobbra duzzadt. Közben az én falosszom sem fért már el a nadrágomban, annyira izgató látvány volt, ahogy három férfi bassza a feleségemet. A hüvelyében és hátsó kapujában, mozgó farkak megtették hatásukat és Niki hamarosan élvezni kezdett. Bár nem sok hangot lehetett hallani, mivel még mindig a faszt szopta, de mikor az időnként kicsúszott szájából, kéjesen sóhajtozott.

A három férfi is kezdte elélvezni a dolgot. Legelőszőr a fenekét baszó lőtte teli gecijével, majd hamarosan a pinája is megtelt forró gecivel, miközben Niki is hatalmasat élvezett. A harmadik férfi Niki hajába markolva nagyot kiáltott, a torkáig nyomta faszát és bele élvezett a szájába. Niki mivel nem tudta elrántani a fejét kénytelen volt nyelni. Csak nyelte és nyelte a hullámokban érkező gecit, amely a szája sarkánál kicsordulva végig folyt állán. Mind három férfi tisztára nyalatta péniszét Nikolettával, akit ezután ismét a lány vett kezelésbe. Kezének és nyelvének hatására Niki hamarosan újra felhevült. Ekkor a három férfi más elhelyezkedéssel újra baszni kezdte őt, míg mind a hárman újra el nem mentek. Eddig ügyes voltál bébi – mondták neki. Most lássuk tudod-e másképp is élvezni a baszást.

Egy furcsa asztalszerűséghez vezették, amelyre rá kellett hasalnia. A lábai a földön voltak, és az „asztal” lapjára csak a hasa támaszkodott, így keblei lefelé lógtak. A kezeit és terpeszben lévő lábait lekötözték a padlón lévő kampókhoz. Engem eloldoztak, és le kellett vetkőznöm. Faszom hasamhoz csapódott amint letoltam gatyámat. Gyerünk, baszd a feleséged – mondták – és mögé állítottak. A seggével kezd – kiáltotta az egyik – és ne húzd az időt. Niki feneke közben már majdnem teljesen össze húzódott, így neki is, nekem is fájt, ahogy megpróbáltam lassan behatolni. Nyöszörgésére röhej volt a válasz. Mi van kislány? Nem tetszik apuci fasza? Nem elég jó? – hangzott a „kukkollók” felöl. Segítünk egy kicsit – és a vibrátort egyetlen mozdulattal tövig nyomták pinájába. Várj lesz ez még rosszabb is – mondták – és míg én lassan mozogva hatoltam egyre beljebb és beljebb fenekébe, az egyik férfi rácsapott hátára egy pálcával. Niki a kíntól felugrott volna, de a kötelek nem engedték. A pálca felváltva csapott le ránk, és hátunkon piros hurkák kezdtek megjelenni. Egyszer csak az egyik ütés a melleit találta el.

Miközben éreztem, hogy a faszom és a vibrátor hatására kezdi élvezni a dolgot, Niki hatalmasat sikított és bepisilt. Pisije végigcsorgott a lábamon, melegítve azt. Újabb és újabb ütések érték testünket, de ennek ellenére egyre közelebb kerültünk a csúcshoz. Niki sikoltozással tarkított nyögései mutatták, hogy közel van az orgazmushoz, és én is éreztem, hogy a még soha nem próbált seggbebaszás hatására már nem sokáig tudom magam visszatartani. Mikor egy ütés egyszerre ért mindkettőnket golyóim összerándultak és elkezdték Nikolettába pumpálni tartalmukat. A forró geci megadta az utolsó lökést Nikolettának. Éreztem, ahogy izmai összerándulnak, és egy nagyot élvez. A végén rárogytam a hátára, és ott feküdtem, míg a dárdám ki nem csúszott a seggéből. Ügyesek vagytok – mondták. Ez lesz a hét legjobb filmje az Interneten. A tiltakozáshoz nem volt erőnk, és tudtuk, hogy hiába is tiltakoznánk az ellen, hogy a rólunk felvett filmet felrakják valamelyik honlapra.

Végezetül harmadszor is megbaszták Nikit mind a hárman egyszerre. Ezek után visszakaptuk a kocsinkat, kivezettek a főútra és további jó utat kívántak. Sokáig tartott mire haza értünk. Nem tettünk feljelentést, mert azt sem tudtuk hol voltunk, és a félhomályban az arcukat sem láttuk valami jól. Azóta megpróbáltuk elfelejteni azt az éjszakát, és tudom türelmesnek kell lennem Nikolettával, hogy újra élvezhessük egymás testét.