Skip to content

Én és a ribanc sógornőm

Történetemben szerepel sógornőm (175 cm, 65kg,göndör barnahaj, barna csodaszép szemek, 85b mellekkel és kerek popsival rendelkezik.) én(185magas,barnahaj,zöldszem 90kg sportos alkat)
Történetem 2hónapja kezdődött és a mai napig tart persze mikor tudunk találkozni.
Egy hétre leutazott hozzánk, hogy növérével és unokaöccsével tudjon tölteni kis idöt. Már megérkezésekor elkeztük egymást húzni mivel csak én voltam othon igy én is fogattam. Hozzáteszem régota kerülgetjük egymást de egyikünks em mert kezdeményezni. Teltek multak a napok és mikor tudtam meg tapiztam hol a fenekét hol melleit mintha. Véletlen lett volna.
Mivel vasárnap indult vissza igy péntek lévén valamit ki kellet találják, hogy véghez vicsem tervem… Azt tudtam hogy strandra nem tud menni mert egy elég mély és nagy sebb van ablábán,ami össze is van varva. Igy a gyereknek felhoztam mit szolna ha elmennének. Addig addig nyavajot mig rá vette hogy menjenek. Én éjszakás voltam igy nem volt”kedvem” el menni.
De sajnos s. nömnek sem volt alakalmas…
Dekár gondoltam…de ezzel tervem csak egyik felét oldottam meg. Neheze, hogy hogyan kezdeményezzek? Tettem fel a kérdést magamba.
Másnap reggel haza értem lefeküdtem aludni, persze meztelenül hátha szeretne leskelödni.
Egyszer csak arra ébredtem, hogy felettem áll és valamivel keni össze az arcom, keblei szabadon lengtek egy kombinéban és egy tangában volt. Elkaptam a kezét és az ágyba rántottam, kiskifli, nagykifli pózban fekve voltunk. Ovatosan kezem mellére hejeztem és finoman rá markoltam, merev dákóm lába közé csusztattam és belecsókóltam nyakába. Ö fenekét rám tolta de abban a pillanatba ki is szabadúlt kezeim özül. Mellém térdelve… Ezt nem tehetjük meg a növéremel. Nagyon szívesen beleülnék de azt nem szabadna, mondta. Közben a farkammal szemezve hajtva a vágy, hogy megérintse.
Rendben megértettem de egy dolgot légyszíves had tegyek meg veled!?
Igen? Mit szeretnél?
Lassan nyúltam mellefelé, meglepödtem hisz engedte, hogy textil alol kiszabaditsam.
Szemeim elé került jobb majd bal melle is elkezdtem cirógatni, masirozni majd ajkaim a bimbói felebindultak.
Naaaa azt neeem mert az szexhez vezet!!!
És ahogy akaratoskodtam kisseb birkó keletkezett. Számba vettem jobb melbimboját ezzel kissé megnyugodott és testét elöntötte az élvezet.
De mikor váltani akartam elkapta 2csúklom és a fejemfölé nyomta és ott tartotta. Persze én mint aki szabadulni akar ellenkeztem, lábát átrakta rajtam és a hasamon ült didkói szemeztek velem. Ismet bekaptam neki. Finoman szopkodtam, nyalogattam.
Ekkor szabadultak kezeim is, kényelmesen el helyezkedtem. Tangáját könyedén leszakitottam róla igy már nem gátolt semmi, hogy bedugjam neki. De mikor megézete tüzelő kis és nagy ajkain merev farkamat, eszét is vesztette igy csak az lebegett elötte, högy megbaszassa magát. Csípőjével finoman mozgott igy merev falosszom a bejárathoz került majd egy mozdulattal tövig tolta magába. Heves csókolózásba kezdtünk. Nemtudtunk egymással betelni, isteni szexbe keztünk, csodás modon lovagolt meg és mellet kinálgatta számba. Majd eljött az idő, hogy negmutassam én mit tudok igy forogtunk egyet. Most ö feküdt hanyat, lassan basznikezdtem, mind kétszerelmespár első közös szeretkezése. 10p voltunk ebben a pozban majd szoltam térdeljen elém, csípőjétől megragadva basztam, hajába bele túrva finoman húztam neki. Mellétöl megragadva testét magamra húztam és amilyen gyorsan csak tudtam baszni kezdtem.
Ez igy 5 percig ment csak, éreztem, hogy elélvezek. Időt nyerve és, hogy lássam arcát élvezéskor újra hanyat fektettem. Most nem finomkodtam ugy bántam vele mint ribancal(hozzá teszem ez tetszet is neki)
Lábai közé térdelve egy erös döféssel felnyársaltam és baszni kezdten lábait karjaimba vettem és ahogy csak tudtam basztam. Dobálta testét, rángatozót látni lehetett, hogy hatalmas élvezésre készül igy méggyorsabban baszni kezdtem melleibe megkapaszkodva csak toltam. Fejét hátra vetette, szemei fel akadtam, teste megfeszült és síkitva élvezett, nekem 2 lökés kellet még majd megfeszülve, hörögve élveztem el. Csodálatos volt.
Apró testére borultam és mig lankad faszom kinem csúszott belöle csak csokolgattam puszilgattam.
Ugy 2 perc után kiszált és kimentva konyhába inni. Nem sokkal utána én kimentem. Beálltamba tusoloba kis idő után bejött ö is, megbeszéltük, hogy milyen jó és ha ugyvan ezt tudjuk folytatni ha ésszel csináljuk. Közben kis tapi, kis cumizás, nyalás de nem keztünk bele semmibe.
Újra a konyhában voltunk ö teljesen zetelen velem szemben állt és idta a vizet, engem hergelve, leöntötte magát, elkente a testén, simogatta magát. Én egy mozdulattal letoltam a rövid nacim és harcra készem elé álltam. Ö a pélóm huzogatta és a pináját újjaztam.
Ha ezt kívánod! De most megfiglak baszni mint egy kurvát. Mondtam neki!
Kiváncsi vagyok jött a válasz. Eröszakosam meg fordítottam és a pultar tenyerelt, lábait terpeszbe raktam és vö automatikusan bepucsitott. Jól benyálaztam a dárdám éy a pináját, haját a tenyerembe csavartam, hímtagom egy mozdulattal tövig toltam, a fájdalomtol fel sikított. Vártam kicsit majd mellére markolva, haját rángatba basznibkeztem gyors tempoban.⬇️ Lazulj egy kis xxx videóra ⬇️