Skip to content

Izgató erőszak

21 éves lány vagyok. Kb. 2 hete sétáltam haza az esti Zumba órámról. Hűvös, de mégis kellemes volt az éjszaka, ezért a város széle felé vettem az irányt, hogy egy szolid negyed órás kerülővel érjek haza. Az emberek jöttek-mentek mellettem én pedig élveztem a hűvös éjszakát. Ahogy távolodtam a centrumtól, egyre kevesebb ember volt az utcákon nekem pedig feltűnt, hogy valaki jön utánam. Néha hátra pillantottam és egy magas idegent láttam, de nem mertem jobban szemügyre venni. Megszaporáztam a lépteimet, majd néhány perc múlva hátranéztem de az idegent már nem láttam sehol. Kissé megnyugodtam és még nevettem is magamon, mondván megint túlgondoltam egy egyszerű dolgot. Alig fél perc múlva az oldalsó utcából kilépett az idegen, megragadta a karom és berántott az utcába. Mielőtt segítségért kiálthattam volna, valami hideget éreztem az állam alatt.
-Ha sikítasz, kilyukasztom a nyakadat – mondta a kést a torkomra szorítva.
Az idegennek meglepően szép arca volt, olyan akiről soha senki nem gondolná, hogy késsel támad meg fiatal lányokat. Korban legalább 40 körül járhatott.
-Megértetted? – kérdezte
A meglepetéstől bénultan nem reagáltam neki elég gyorsan ezért a kezét a nyakamra szorította és újra megkérdezte:
-Megértetted bazd meg? – kérdezte ingerültebben.
Remegő fejjel bólintottam,, mire átkarolt mintha szerelmesen sétálnánk és határozott léptekkel megindult velem az utca végi erdős rész felé.
-Ha esetleg kiabálni szeretnél vagy ellenkezni, kicsontozlak a francba, úgyhogy kurvára gondold meg, hogy mennyire akarsz bátor lenni – mondta halkan az idegen.
Mély sötét szemein néha megcsillant a lámpa fénye. Nagyon féltem, mert az járt a fejemben, hogy megerőszakol vagy megerőszakol és megöl. Egyik verzió sem tetszett. Pörögtek a gondolataim, hogy hogyan mászhatnék ki ebből, de semmi értelmeset nem tudtam kitalálni annyira féltem. A házak körülöttünk sötétek voltak mintha soha nem lakták volna őket, az erdő pedig náluk is sötétebb. Amire félelemtől bénulva is felfigyeltem az az idegennek a nagyon kellemes illata volt. Édes, még is férfias, ami hozzá csalogatja az áldozatát. Beértünk az erdőbe és csak vitt egyre beljebb, amikor már a mögöttünk lévő utca fénye is csak egy messzi, apró fényponttá vált.
-Kérlek ne… – nyöszörögtem – vidd el a telefonom és a pénzem, senkinek nem szólok arról ami történt – mondtam pityeregve.
Az idegen semmit nem mondott csak szembe állított egy fával és gyors kötözővel odakötötte a két kezem. Ekkor már rettentően féltem és könnycseppek gurultak végig az arcomon. A leggingsemet lehúzta rólam és végig simította a seggem. Bársonyos és meg keze volt, nem az a durva erőszakolós kéz amire ilyen eseteben egy lány számíthat.
-Kérlek ne csináld – sírtam el magam
Ahogy a fülembe súgott, forró vanília illatú leheletet éreztem – Ne aggódj, nem lesz ez olyan rossz – mondta kedvesen – de ha nem maradsz csöndben biztos, hogy megbánod – mondta hirtelen keményebb hangnemre váltva.
Átöleltem a fát beletörődve a sorsomba, miközben az idegen lehúzta rólam a bugyimat. Mély levegőt vett miközben az arcát a seggembe nyomta, majd elkezdte csókolgatni a farpofáimat. Lágyan harapta, szívta és nyalta miközben a kezeivel a combjaim simogatta. Ekkor a nyelvével a segglyukamat kezdte masszírozni. A félelemtől megdermedve moccani sem tudtam, csak a fát ölelve hallgattam a szívem zakatolását és vártam az erőszakot.
Az idegen nyelvének az érintése puha volt és kellemesen forró. Folyamatosan masszírozta a lyukam és ahogy teltek a percek nem nagyon akarta abba hagyni, hanem egyre intenzívebben csinálta. Éreztem ahogy a nyála folyik a combomon és eszembe jutott, hogy ez a perverz lehet a seggem akarja megdugni, amit semmiképpen nem akartam, ettől újra bepánikoltam. Az egyetlen dolog ami a seggembe hatolt az a forró nyelve volt. Széthúzta a seggem, hogy jobban hozzám férjen és tövig tolta belém. Ekkor éreztem elsőnek, hogy kissé izgat a dolog. Soha nem nyalta még senki a seggem és nem is gondoltam, hogy ez jó érzés is lehet mert ilyet mindig csak a pornó videókban láttam. Meg kell mondjam nagyon jó érzés volt, hogy egy puha, forró és lucskos dolog merült el lyukamban jó mélyen. Az idegen keze lágyan fogta a farpofáimat én pedig kezdtem feloldódni. A nyelve fáradhatatlanul dolgozott és számtalanszor tövig nyomta belém, én pedig legnagyobb meglepetésemre azt vettem észre, hogy közel járok az elélvezéshez. Halkan nyögtem és az újabb benyalásnál sóhajtva elélveztem. Összezavarodva és lihegve karoltam át megkötött kézzel a fát, miközben a lábaim remegtek. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen szituban jövök rá arra, hogy a segglyukam az egyik erogén zónám. A z idegen nem ált le, de annyira már nem is igazán akartam hiszen minden félelem eltűnt belőlem. Most már szerettem volna meg megdug, de ez nem történt meg. Még nagyon sokáig nyalta és dugta a nyelvével a seggem én pedig átadtam magam az élvezetnek.
Egyszer csak abbahagyta, durva mozdulatokkal rám húzta a bugyit és a leggingset. Csak ekkor eszméltem fel a gyönyörből arra, hogy végzett. Egy laza mozdulattal, elvágta a kezemet fogva tartó gyors kötözőt.
-Tünés innen! – mondta és megindult az erdő sötétje felé
Egyszerűen nem hittem el, hogy csak ennyi történt. Botorkálva mentem utána egy pár lépést.
-Kérlek várj egy percet – mondtam kissé rekedt hangon. Az idegen rám sem hederített, csak félváról odavetette nekem, hogy:
-Kopj le!
-De ez jó volt, még senki nem csinálta ezt nekem – mondtam elfúló hangon
Az idegen addigra már egyre távolodott tőlem és végül eltűnt a sötétben. Össze voltam zavarodva. Hálás voltam azért mert megúsztam ezt az egészet annyival, hogy tisztára nyalták a seggem, de mégsem értettem az egészet. Haza botorkáltam és út közben azon gondolkodtam mit csináljak? Jelentsem be a rendőrségen? Elég érdekesen hangzana ha azt mondanám, hogy akaratom ellenére kinyalták a seggem amit egyébként élveztem is. Alig aludtam este, mert csak az járt a fejemben ami történt. Minél többet gondoltam rá, annál nedvesebb lett a alsóneműm. Azon kaptam magam, hogy egyre többet masztizok az idegenre és az élményemre gondolva. Elélvezésnél koránt sem tudtam akkorát élvezni, mint az idegen nyelvével a seggemben. Hiányzott az egész, mert ilyet még soha nem éltem át azelőtt. Többször is arra mentem esténként ahol elkapott az idegen, de nem láttam őt többé. Az erdőbe visszatérve órákig kerestem azt a fát ahol megtörtént a dolog, és megtaláltam a gyors kötöző maradványait. Gyakran gondoltam rá, hogy ki lehet ő? Merre jár? Hogy hívják? mit csinál? Ahogy telt az idő már csak az a darabka műanyag emlékeztetett arra ami történt. Többször is ki szerettem volna dobni, de valahogy nem tudtam rászánni magam. Több kapcsolatom is volt azóta, de voltak akik teljes mértékben elutasították, ha azt kértem, hogy nyalják a seggem, mások pedig egyszerűen nem tudták érzékien csinálni. Azóta is eszembe szokott jutni az érzés és életem legkülönösebb éjszakája.