Skip to content

Kata a koleszos lány

Ez a történet két éve eset meg velem. Harmadikos gimnazistaként eléggé el voltam maradva a szüzességem elvesztésében. És eleinte nem is gondoltam, hogy az osztálykirándulásomon vesztem el. Az egész előtte egy héttel kezdődött, amikor a haverokkal csúnyán leittuk magunkat. Másnap megfogadtam, hogy nem fogok az osztálykirándulásomon inni. Vagy legalább is nem sokat. A kirándulás sem úgy sikerült, ahogy sokan nagy bulizás helyett csak nagy ivászat és füvészet lett belőle. Ezt a tanárok is tudták ezért hamar elvonultak. Szóval a végén egy csomó ember beszélgetet egy szobában tök hülyeségekről részegen. Én is beszélgetem, bár csak két pohár bort ittam az osztálytársam házi borából. Lassacskán mindenki kidőlt és elvonult a szobájába aludni vagy valami mást csinálni. Csak hárman maradtunk a végén (már 3 óra volt). Én, Gulya, aki már ülni is állig tudott, beszélni még kevésbé. És Kata, aki nagyon szép volt akkor este, táncra készült. Ezért mélyen dekoltált fekete ruha volt rajta, így kilátszottak amúgy igen nagy didkói. Haja a válláig érő sötét barna, nem volt kifejezetten sovány csaj, de nem is kövér. Nagyon szép volt.

Amikor Gyula már a földön fekve aludt, Kata megkérdezte, hogy nem kéne nekünk is befejezni itt a beszegetést. Ekkor azt hittem, hogy vége a bulinak és megyek aludni. A szobához ő is jött. Ez egyáltalán nem lepett meg, hisz az övé is útba esett. De amikor kinyitottam az ajtót ő is bejött. Ekkor már éreztem, hogy lesz valami. Lefeküdt az ágyra. Én megrökönyödtem és arra gondoltam, hogy mi van ha a szobatársam visszajön. De rájöttem, hogy már az előszobában alszik a földön. Kata megszólalt:
– Na gyere, már ne csak bámulj!

Egy pillanat alatt bezártam az ajtót. Odamentem hozzá, megcsókoltam és ő visszacsókolt. Tudtam, hogy jóval többet ivott nálam, de nem nagyon érdekelt. Miközben csókolóztunk simogattam, de többet nem mertem tenni. Megállított és megkérdezte, hogy először csinálom-e. Ám mielőtt válaszolhattam volna, elmosolyodott. És levette magáról a fekete ruhát és a nadrágot. Nem volt rajta melltartó. Nagyon jó melle volt. Aztán engem kezdett vetkőztetni. Lesegítette a pólóm. Aztán lejjebb ment Kigombolta a nadrágom és kioldotta az övet is végül, lehúzta már csak egy alsó volt rajtam. Rajta pedig egy tanga. Nagyon furcsán éreztem magam. De ez a veszélyérzet rögtön elmúlt, amikor lehúzta az alsót és elkezdte a farkamat húzogatni és néhányszor meg is nyalta. Aztán visszajött mellém, és a fülembe súgta: Gyerünk.
Ekkor elkezdtem nyalogatni a melleit. Egy idő után mondta, hogy lejjebb. Így lejjebb mentem egyenest a tangához, elkezdtem lehúzni róla. Borotvát puncija volt. Bátortalanul kezdtem nyalogatni. Nyelvem ügyetlenségét valószínűleg érezte, ezért felhúzott magához. Fölém hajolt és azt mondta, hogy feküdjek le. Ezt is tettem. Kezével belesegítette férfiasságomat a puncijába és beleült. Néhány másodpercig csak ült. Aztán elkezdett mozogni. Megfogtam a melleit. Közben már viszonylag gyorsan és ütemesen lovagolt. Egyre közelebb voltam már a csúcshoz. Végül el is bele is élvezetem. Ekkor rám borult, de nem szállt le rólam.

Azon az éjjelen még háromszor voltunk együtt. Reggel megnyugtatott, hogy szed tablettát, úgyhogy ne aggódjak. Megbeszéltük, hogy senkinek nem mondjuk el az esetet. Ezek után a világ már soha nem lesz olyan, mint előtte.